Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Eurovision: Στις 10 Μαρτίου παρουσιάζεται επίσημα η ελληνική συμμετοχή -Ο τελευταίος χορός της Στεφανίας (video)

- Advertisement -

Την Τετάρτη 10 Μαρτίου θα παρουσιαστεί από την ΕΡΤ το «Last Dance», το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην 65η Eurovision.

H ερμηνεύτρια του τραγουδιού Στεφανία Λυμπερακάκη μαζί με τον σκηνοθέτη Κώστα Καρύδα μίλησαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, τη Δευτέρα, για την ελληνική συμμετοχή και για τις λεπτομέρειες του βιντεοκλίπ που γυρίζεται αυτές τις ημέρες.

Η Στεφανία μίλησε για ένα πάρα πολύ ωραίο αποτέλεσμα, ενώ ο Κώστας Καρύδας ανέφερε ότι το βιντεοκλίπ αφηγείται μια ιστορία φανταστική και ονειρική, η οποία πατάει στο μήνυμα του τραγουδιού, ότι όλα στη ζωή είναι περαστικά και ότι κάθε τέλος φέρνει μια καινούργια αρχή.

Με Φωκά Ευαγγελινό στη σκηνή της Eurovision

Όπως είπε επίσης, το βιντεοκλίπ θα είναι διαφορετικό από τη σκηνική παρουσίαση του τραγουδιού στο Ρότερνταμ, την οποία θα επιμεληθεί ο Φωκάς Ευαγγελινός. Το τραγούδι έχει δημιουργηθεί από τον Δημήτρη Κοντόπουλο, τους Arcade και τη Sharon Vaughn.

Ο εφετινός διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision θα γίνει με περιορισμένη μορφή στο Ρότερνταμ, τον Μάιο, λόγω των μέτρων που σχετίζονται με την πανδημία COVID-19, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι διοργανωτές.

πηγή

Διενέργεια ΔΩΡΕΑΝ Rapid Test την Τρίτη 2 Μαρτίου στην πόλη των Αγίων Θεοδώρων 

Koρινθία: Είναι δυσεύρετος ένας σιδηροδρομικός διάδρομος 

Διεξαγωγή «Άσκησης Πυρόσβεσης Μεγάλης Κλίμακας» στις σήραγγες Δερβενίου 

Τραγωδία στην Κορινθία! Νεκρός ο 19χρονος που ”καρφώθηκε” σε μάντρα το Ι.Χ του (εικόνες-video) 

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εδώ θελουμε ένα σχόλιο του ΤΖ για την Στεφάνια !!Ο ΤΖ έχει γούστο και αδυναμία στο ωραίο φύλο για αυτο το λέω μην έχουμε τίποτα γκρίνιες !!Καλη επιτυχία να ευχηθούμε στην Στεφάνια και από ότι βλεπουμε θα είναι μια μελλοντική τραγουδίστρια και αυτή !!Αντρικος ο Eurovision 🎤🎹

  2. Αυτό είναι άρθρο για τον φίλο μας τον ΤΖ 😜😜😜Λάτρεις του ωραίου φύλου να μας πει για την Στεφάνια κάνα σχόλιο. Καλή επιτυχία στην euro vision να ευχηθούμε και σε μια λαμπρή καριέρα στο χώρο του τραγουδιού για την ωραία Στεφάνια. 😜Αντρικος ο eurovision

    • Καλησπερα Αντρικο μου και φιλε μου! Μιας και με ρωτας τη γνωμη μου, σαφως και ειναι ωραια η κυρια Στεφανια, αλλα εχω την εντυπωση οτι η παρουσιαστρια της ΕΡΤ ειναι ακομη ωραιοτερη! Βλεπεις, απο μικρος εχω μια αδυναμια και προτιμηση στις κυριες τις ωριμες και ξανθιες! ΥΓ. Αλοιμονο, λατρης οπως λες του ωραιου φυλου, δεν ειμαι μοναχα εγω, αλλα φανταζομαι και εκατομμυρια αλλοι αρσενικοι ανα τον κοσμο, απλως εγω εχω την κακη συνηθεια να το λεω διαρκως και συνεχως και να το διατυμπανιζω!! Τ.Ζ.

  3. Aντρικο μου, φιλε μου, καλημερα. Μιας και με ρωτας, θα σου ελεγα πως ειναι σιγουρα πολυ ωραια η κυρια Στεφανια, ομως η ξανθομαλλουσα παρουσιαστρα της ΕΡΤ ειναι ακομη ωραιοτερα! Γνωριζεις αραγε κανεναν αρσενικο ανα τον κοσμο, που να μην ειναι λατρης του ωραιου φυλου? Απλως εγω εχω την κακη συνηθεια να το διατυμπανιζω λιγακι περισσοτερο απ’ οσο ισως θα επρεπε, φιλε Αντρεα… Τ.Ζ.

  4. Γιατί ρε uncle Paul μας το χαλάς και δεν μας αφήνεις να κάνουμε πλάκα με τον φίλο τον ΤΖ ??Ξερουμε δεν σας αρέσουν οι χαρούμενοι και χιουμοριστες !!Αυτα γιατί θα μας κοψουν!!Αντρικος ΥΓ έχουν κοπεί και 2 σχόλια εδώ απάντηση στο ΤΖ χωρίς να υπάρχει κάτι άσχημο !!Ουτε πλακίτσα να κάνουμε ???

  5. Ρε εσυ ΤΖ μιλαγα με τον πρόεδρο τον Μαρινάκη χθες !!Μου είπε ετοιμάζει ένα καινούργιο τραγούδι που θα κυκλοφορήσει μαλλον μετά τα 2 ματς με Άρσεναλ !😜😜Πιστευω να έχεις ακούσει το Έξαψη «της Νατάσας 😜😜Τώρα που είπα για το «Έξαψη « να σου πω ότι το έχουν κάνει βιντεάκι με το γκολ στο Αινχοβεν του Χασαν να κάνουν πλακίτσα σε αυτούς που ήθελαν να αποκλειστεί ο θρύλος !Στιχος Βαγγέλης Μαρινακης ,εκτέλεση Χασαν μουσική Πένδρο Μαρτινς 😜😜Αντρικος ο χαρούμενος 🤪🤪⚽️🏆

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog