Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Ξανακαθαρίζουν οι Εθελοντές εν δράσει (φωτο)

- Advertisement -

Λόγω κορονοϊού και χειμώνα, οι δράσεις τους είναι λίγο περιορισμένες, αλλά όποτε βρουν ευκαιρία, ξεχύνονται στους δρόμους, στα πάρκα και στις παραλίες να καθαρίσουν τις βρωμιές που αφήνουμε όλοι εμείς οι «πολιτισμένοι».

Δεν πτοούνται από κάποια αρνητικά σχόλια, άλλωστε ότι κάνεις με αγάπη και ανιδιοτέλεια, δεν είναι ποτέ επιλήψιμο και  δεν πρέπει να σε αγγίζουν οι κακεντρεχείς!

Οταν καθαρίζεις εσύ τις βρωμιές που αφήνουν όσοι σε επικρίνουν, μόνο εύσημα σου αξίζουν !

Η συνήθεια που έγινε λατρεία!! Σήμερα επισκεφτήκαμε για αποψίλωση και καθαρισμό απορριμάτων 2 σημεία του του τόπου μας αυτό της Νεράιδας και τον Περιφεριακό!

αναφέρουν χαρακτηριστικά στη σελίδα τους τα αγαπημένα μας παιδιά !

Μπράβο για μια ακόμη φορά !!

 

 

 

 

Το ωράριο των καταστημάτων στο Δήμο Κορινθίων

Λουτράκι: Σαν σήμερα ο καταστροφικός σεισμός του 1981 – Συγκλονιστικό video και εικόνες

Τραγωδία στο Αιγάλεω: Δύο νεκροί σε φρικτό τροχαίο – Γνωστός YouTuber ο ένας νεαρός

Ανείπωτη τραγωδία στην Κορινθία: Ράγισαν καρδιές για το 19χρονο ποδοσφαιριστή (φωτο)

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μπραβο στα παιδια…καλο ειναι λοιπον στην επομενη βολτα μας στο περιφερειακο να μην αφηνουμε τα σκουπιδια μας λες και ειναι χωματερη. Ημαρτον ρε παιδια ποτε αρχισουμε να αγαπαμε την πολη μας!

  2. Ακριβώς όπως τα λέει και ο φίλος άπο πάνω !και δεν γίνετε μόνο στον περιφερειακό αλλά παντου από παραλίες μέχρι και αλλά σημεία του δήμου !Οτι έχουμε κάτι θέματα με την καθαριότητα στον δήμο είναι γνωστό αλλά υπάρχουν και πολλες ευθύνες σε όλους αυτούς που δεν σέβονται το περιβάλλον την πόλη τους συμπολιτες τους !Τουλαχιστον να σεβαστούν αυτά τα παιδιά τους εθελοντές που από τον ελεύθερο χρόνο τους καθαρίζουν αυτά που θα αφήσει ο άλλος και η άλλη που θα πάει να φάει τα σουβλακια του με θεα από τον περιφερειακό !!Να πας και στο περιφερειακό να φας και να πιεις με θεα αλλά πέταξε τα σκουπίδια στον κάδο η παρτα μαζί σου !!Αντρικος top fun τών εθελοντών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog