Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μαχαίρωσαν αστυνομικό στο Λουτράκι

- Advertisement -

Παρολίγο τραγωδία στο Λουτράκι…

Σύμφωνα με πληροφορίες του Loutrakiblog.gr

Ενας  καυγάς μεταξύ δύο ανδρών,  κατά πληροφορίες, κοντά στην περιοχή των Καταρρακτών  στο Λουτράκι, είχε θύμα έναν αστυνομικό .

Μετά από τηλεφώνημα στο ΑΤ Λουτρακίου,για καυγά και διατάραξη της ησυχίας, σήμερα το πρωί, περιπολικό με δυο άνδρες, έφθασε στο σημείο.

Για άγνωστους λόγους ένας εκ των δύο ανδρών επιτέθηκε στον αστυνομικό και τον μαχαίρωσε. Φέρει τραύματα στο κεφάλι και στο αυτί….

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Κορίνθου.

O δράστης συνελήφθη και κρατείται στην Ασφάλεια Κορίνθου. Σχηματίσθηκε δικογραφία εις βάρος του και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Κορίνθου.

 

 

Λουτράκι: Ο σκιέρ της Αττικής που έγινε viral, είναι δικός μας (video)

Λουτράκι: Ξανακαθαρίζουν οι Εθελοντές εν δράσει (φωτο)

Το ωράριο των καταστημάτων στο Δήμο Κορινθίων

Ανείπωτη τραγωδία στην Κορινθία: Ράγισαν καρδιές για το 19χρονο ποδοσφαιριστή (φωτο)

Λουτράκι: Σαν σήμερα ο καταστροφικός σεισμός του 1981 – Συγκλονιστικό video και εικόνες

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Mακάρι ο άνθρωπος να μην κινδυνέψει. Δεν φταίει σε τίποτα να βρεθεί δολοφονημένος επάνω στην εκτέλεση του καθήκοντος από κάποιους οξύθυμους παραβάτες του νόμου.

      • Περίτρανη απόδειξη του πόσο σιχαμένο μπορεί να γίνει ένα σκληροπυρηνικό αριστερόσκυλο στο διάβασμα της ειδήσεως ενός μαχαιρωμένου αστυνομικού. Αυτοί υποτίθεται πως είναι οι γλοιώδεις υποκριτές διατυμπανίζοντες περί των δικαιωμάτων των φυλακισμένων. Αυτοί, που στο άκουσμα ενός μαχαιρώματος, μιας δολοφονίας συνανθρώπου μας στοχοποιημένου από τους ίδιους, παίρνοντας ως θέσφατο πως ως αστυνομικός θα είναι και φασίστας ή χουντικός, πετούν την σκούφια τους από χαρά! Απλώς να ευχηθώ κατ’αρχάς περαστικά σου ρε ροζ παράσιτο και κατά δεύτερον, και στα δικά σου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog