Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

H Κορίνθια αγρότισσα του GNTM μπαίνει στη ΦΑΡΜΑ

- Advertisement -

Η Φάρμα, που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως, έρχεται στον ΑΝΤ1, τον Μάρτιο, και μας αποκαλύπτει έναν άλλο κόσμο.

Έναν κόσμο μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, όπου η ανθρώπινη δύναμη αναμετράται με τη δύναμη της φύσης. Στην παρουσίαση, ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο ρόλος του καταλυτικός. Πάντα έτοιμος για δράση, θα ζήσει μαζί με τους παίκτες την περιπέτεια στα άκρα.

Αφήνοντας πίσω τις συνήθειες της πόλης, 14 παίκτες καλούνται να ζήσουν ως αγρότες. Μακριά από τις ανέσεις που θεωρούνται δεδομένες, έρχονται αντιμέτωποι με συνθήκες που θα συναντήσουν για πρώτη φορά. Χωρίς άφθονο νερό, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο. Μπορούν, άραγε, να επιβιώσουν χωρίς την «πολυτέλεια» της σύγχρονης ζωής;

Οι ευθύνες τους είναι πολλές: πρέπει να σπέρνουν, να ποτίζουν, να καλλιεργούν το μποστάνι, να το ετοιμάσουν για συγκομιδή, να αρμέγουν τα ζώα, να κρατάνε καθαρό τον στάβλο.
Ταυτόχρονα, πρέπει να βρουν τρόπο να συνεργαστούν και να συμβιώσουν στο ίδιο σπίτι με ανθρώπους, τους οποίους δεν γνώριζαν μέχρι τότε.

Οι παίκτες στη «Φάρμα» δεν θα υιοθετήσουν μόνο τη ζωή των αγροτών, φροντίζοντας τα ζώα και τη γη, αλλά θα πρέπει να ανταποκριθούν και σε απαιτητικά αγωνίσματα. Στο τέλος κάθε εβδομάδας, ένας από αυτούς θα αφήνει πίσω του τη ζωή στη Φάρμα, μετά την ήττα του στη Μονομαχία Αποχώρησης.

Στο τέλος αυτής της περιπέτειας, ο νικητής θα ανακηρυχθεί «Αγρότης της χρονιάς» και θα κερδίσει διπλό έπαθλο: 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ.

Ανάμεσα στους 14 παίχτες που μπαίνουν στο τηλεπαιχνίδι είναι και η γνώριμη από το GNTM Κορίνθια Μαρία Μιχαλοπούλου – Μοντέλο-Αγρότισσα

Η Μαρία Μιχαλοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μάρκασι Κορινθίας. Η Μαρία από μικρή βοηθούσε τον πατέρα της στα χωράφια και τη λαϊκή αγορά, αλλά δεν κρύβει ότι δεν τα πάει καθόλου καλά με τις κότες. Μπορεί να γνωρίζει καλά τη ζωή του αγρότη, όμως έχει ασχοληθεί και με άλλα επαγγέλματα. Έχει εργαστεί ως σερβιτόρα, καθαρίστρια σε ξενοδοχείο, ομαδάρχισσα σε κατασκηνώσεις, αλλά και βοηθός εκπαιδευτή ιππασίας.

Έγινε ευρέως γνωστή, από τη συμμετοχή της στο GNTM το 2019, όπου κατάφερε να φτάσει στην τέταρτη θέση. Μετά το παιχνίδι άρχισε να εργάζεται ως μοντέλο κάνοντας φωτογραφίσεις, ενώ παράλληλα δε σταμάτησε ποτέ να ασχολείται με τις αγροτικές δουλειές και τη λαϊκή αγορά.

Η Μαρία έχει εκ γενετής 2 αιμαγγειώματα και στόχος της είναι να μαζέψει λεφτά, ώστε να κάνει επέμβαση και να τα αφαιρέσει. Μερικά από τα αθλήματα αλλά και άλλες δραστηριότητες που της αρέσει να ασχολείται είναι: μπάσκετ, ποδόσφαιρο, τένις, ενόργανη γυμναστική, μπαλέτο, παραδοσιακοί χοροί και ιππασία.

 

 

Survivor: Τα χάδια του Νίκου Μπάρτζη στην Άννα Μαρία έφεραν το… unfollow από τον σύντροφό της

Πέτρος Φιλιππίδης : Ανεπιθύμητος και στο Σοφικό Κορινθίας ο ηθοποιός

Λουτράκι: Ο σκιέρ της Αττικής που έγινε viral, είναι δικός μας (video)

 

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΖ μου με φάρμες survivor master self και τέτοια ο Αντρικος δεν ασχολειτε όπως έχω πει !!Και η Μονικα Μπελουτσι να πάει στην φάρμα δεν θα ασχοληθώ !!Αλλα αφού με ρωτάς και δεν είμαι αγενείς θα πω είναι μια απλή κοπέλα με άριστα το 10 θα της έβαζα 7 !!Καλημερα φίλε και με την νίκη απόψε στο ντέρμπι όχι τίποτα άλλο να περάσετε τον ΠΑΟΚ να γελάω 😜😜⚽️

    • Καλημεριζω τον φιλο μου. Βρε Αντρικο, συνηθως οι απλές γυναίκες είναι και οι καλύτερες! Τι να τις κανεις τις εξεζητημένες? Πάντως σε βρίσκω αρκετα αυστηρό κριτη και επισης θα σου πω πως ουτε εγω ασχολουμαι με τα ριαλιτι, αλλα με τις γυναικες ασφαλως και ναι!! Τ.Ζ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog