Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Survivor: Τα χάδια του Νίκου Μπάρτζη στην Άννα Μαρία έφεραν το… unfollow από τον σύντροφό της

- Advertisement -

Την προηγούμενη βδομάδα στο Survivor ο Αλέξης Παππάς «κατηγόρησε» την Άννα Μαρία Βέλλη ότι φλερτάρει με τον συμπαίκτη της, Νίκο Μπάρτζη, ενώ έξω από το παιχνίδι βρίσκεται ο σύντροφός της.  Η γνωστή Youtuber είχε ξεσπάσει σε κλάματα, διαψεύδοντας ότι υπάρχει κάτι ερωτικό με τον Νίκο.

Ωστόσο ένα πλάνο στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ήταν αρκετό για να πυροδοτήσει ξανά τις φήμες ότι υπάρχει κάτι παραπάνω μεταξύ τους. Ο Νίκος Μπάρτζης είναι ξαπλωμένος, έχοντας την Άννα Μαρία Βέλλη στο πλευρό του και της χαϊδεύει τρυφερά το χέρι. Μια κίνηση που σίγουρα δεν συνηθίζουν δυο απλοί φίλοι.

Σύμφωνα με το Πρωινό του ANT1, φαίνεται πως ο σύντροφος της Άννας Μαρίας, Αρκάδιος Σβολάκης δεν την ακολουθεί πλέον στο Instagram. Η Άννα Μαρία Βέλλη διατηρούσε σχέση πριν μπει στο Survivor με τον 32χρονο, ο οποίος ασχολείται με τα ναυτιλιακά. Οι δυο τους ήταν μαζί και στο παρελθόν, χώρισαν και μετά από κάποια χρόνια συναντήθηκαν και έγιναν ξανά ζευγάρι.

 

Δείτε περισσότερα στο:

https://www.protothema.gr/life-style/Gossip/article/1098449/survivor-ta-hadia-tou-nikou-stin-anna-maria-eferan-to-unfollow-apo-ton-sudrofo-tis/

 

Σαν Φρανσίσκο: Ένα ολόκληρο σπίτι ηλικίας 139 ετών μεταφέρθηκε σε άλλη διεύθυνση

Πέτρος Φιλιππίδης : Ανεπιθύμητος και στο Σοφικό Κορινθίας ο ηθοποιός

Λουτράκι: Ο σκιέρ της Αττικής που έγινε viral, είναι δικός μας (video)

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog