Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι: Δύο υπάλληλοι με κορονοϊό σε supermarket

- Advertisement -

Διαβάστε στο loutrakiblog.gr

Το ένα μετά το άλλο επιβεβαιώνονται τα κρούσματα του κορονοϊού στο Λουτράκι. Μετά τα αλλεπάλληλα κρούσματα σχεδόν στο σύνολο των σχολείων στο Λουτράκι (2 από τα τρία δημοτικά, το γυμνάσιο, δύο νηπιαγωγεία ( ένα ιδιωτικό και ένα δημόσιο), τον κατάλογο έρχονται να προσθέσουν δύο ακόμα επιβεβιωμένα κρούσματα σε supermarket.

Με πληροφορίες του loutrakiblog.gr πρόκειται για δύο υπαλλήλους του Super market «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ» . Η μία υπάλληλος βρέθηκε θετική στον ιό στις 26/02/2021. Στις 24/02 υποβλήθηκε σε rapid test το οποίο βγήκε αρνητικό και δεν είχε συμπτώματα.

Η εταιρεία υποχρέωσε σε έλεγχο όλο το προσωπικό. Ο δεύτερος υπάλληλος έμαθε στις 28/02/2021 το θετικό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, η επιχείρηση απολυμάνθηκε σε όλους τους χώρους της, όλοι οι υπάλληλοι υποβλήθηκαν σε τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού, ενώ οι δύο υπάλληλοι θα παραμένουν στο σπίτι τους για 14 ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η κλινική τους εικόνα είναι καλή.

Λουτράκι: Δασκάλα με κορονοϊό στο 2ο δημοτικό σχολείο

Αποκλειστικό: Εκλεισε και ένα τμήμα στο 2ο νηπιαγωγείο Λουτρακίου λόγω κορονοϊού

Λουτράκι: Κρούσμα κορονοϊού σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό

Διενέργεια ΔΩΡΕΑΝ Rapid Test την Πέμπτη 4 Μαρτίου στο Λουτράκι

Αγιοι Θεόδωροι: Τρία θετικά στα 163 rapid tests που διενεργήθηκαν (φωτο)

 

- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. καντε σκληρο λοκνταουν να ησυχασουμε !! οι περισσοτεροι με τις μασκες στ πηγουνι πανε πανω κατω .Κλειστε μας 1 μηνα να βαλουν μυαλο !!!

    • Αυτο που δεν καταλαβαινεις ειναι οτι το προβλημα δεν ειναι σε αυτους που πανε πανω κατω με εναν καφε στο χερι ή καθονται σε ενα παγκακι..και ας μην φορανε σωστα τις μασκες..Το ολο θεμα δημιουργητε στους κλειστους χωρους.τα κρουσματα ειναι εργαζομενοι σε σουπερ μαρκετ,σε εργοστασια κτλ..γιατι αν εξαιρεσεις το λιανεμποριο και την εστιαση (και αυτη μονο οταν λεμε για εστιατορια) ολοι οι αλλοι δουλευουν,σε κλειστους χωρους,χωρις να τηρουνται τα απαραιτητα μετρα (που για οποιον εχει δουλεψει καταλαβαινει πως αυτο πολλες φορες ειναι αδυνατον)

  2. Χα χα αγορίνα μου! Το είπες και μόνος σου.! Δεν ξέρουμε ποιοι παιδιαριζουν και αρπαζωνται εδώ! Εμένα τουλάχιστον με ζοχαδιαζουν αλλά πράγματα. Οι άλλοι αρπαζωνται για όλα και έχουν βεβαίως βεβαίως και δίκιο και ξέρουν όλα τα θέματα μα όλα σου λέω.!

  3. Μίλησε κανείς για σένα?! Αναφέρθηκες εδώ πουθενά? Μα με όλα πια ενοχλείσαι εσύ? Με ΟΛΑ??? Εδώ γίνεται χαμός με τον κορωνοϊό, αλλάζει η καθημερινότητά μας και θα καθόμαστε να ασχολούμαστε με σένα που αρέσκεσαι να καβγαδίζεις με όλους?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog