Για το 2021, τη χρονιά των επετειακών εορτασμών για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης, ο Όμιλος Απογόνων Αγωνιστών 1821, διοργανώνει και συμμετέχει σε σημαντικές δράσεις, ώστε ν’ αναδείξει τις αρετές, τις αξίες και τα ιδεώδη για τα οποία αγωνίστηκαν οι πρόγονοί μας.

Σε επίσημους εορτασμούς Δήμων, εκδηλώσεις Φορέων, συνέδρια και εκθέσεις στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της επικράτειας (ενδεικτικά: Άργος, Τρίπολη, Μυτιλήνη και αλλού), τα μέλη του Ομίλου θα μεταφέρουν μαρτυρίες που ταξίδεψαν στο χρόνο μέσα από την οικογενειακή τους παράδοση, λεπτομέρειες του βίου των προγόνων τους, θα αναδείξουν ιστορικά τεκμήρια που βρίσκονται στα οικογενειακά τους αρχεία, θα επιδιώξουν να μεταφέρουν τη γνώση και το ήθος των πρωταγωνιστών του ’21.

Οι δράσεις στις οποίες θα συμμετάσχει ή συνδιοργανώνει ο Όμιλος Απογόνων Αγωνιστών 1821, τιμούν τους Αγωνιστές, την ηρωική στάση και θυσία όλων των Ελλήνων, αναδεικνύουν τα γεγονότα που άλλαξαν μια για πάντα την ιστορία και το μέλλον της χώρας μας, κάνουν προσιτή τη ζωή, τις δράσεις και το ήθος των ηρώων του 21 στο κοινωνικό σύνολο.

Επισημαίνεται ότι σχεδόν όλες οι δράσεις των φορέων και του Ομίλου οργανώνονται και υλοποιούνται διαδικτυακά λόγω πανδημίας, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Να σημειωθεί η έναρξη προβολής του Ομίλου στο Instagram με την ονομασία omilosapogonon1821, όπου θα παρουσιάζονται δράσεις και θέματα σχετικά με την εθνική επέτειο.

Καθάρισαν τις παραλίες σε Στραβά και Σχίνο οι κάτοικοι (φωτο)

Σχέδιο έκτακτης ανάγκης «Βαθύ κόκκινο» η Κορινθία.. Τα μέτρα που ισχύουν (video) 

Ντελιβεράς σώζει 2χρονο κοριτσάκι που έπεσε από τον 12ο όροφο κτiρίου στο Βιετνάμ (video)

Έρχεται lockdown 15 ημερών τύπου Μαρτίου