Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Κλειστά όλα τα σχολεία στην Κορινθία (video)

- Advertisement -

Νέα έκτακτα μέτρα θα ισχύουν από αύριο, Πέμπτη 4 Μαρτίου, σε πολλές περιοχές της χώρας που εντάσσονται στις πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο), όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς.

Στις συγκεκριμένες περιοχές δεν θα λειτουργούν διά ζώσης τα σχολεία όλων των βαθμίδων, εκτός αυτών της Ειδικής Αγωγής που συνεχίζουν κανονικά τη λειτουργία τους.

Τα νέα περιοριστικά μέτρα τίθενται σε ισχύ από τις 6.00 το πρωί αύριο, Πέμπτη 4 Μαρτίου, και θα ισχύσουν μέχρι και την Τρίτη 16 Μαρτίου 2021.

Οι περιοχές που εντάσσονται στις πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο) είναι οι εξής:

Αττική
Αρκαδία
Αχαΐα
Θεσσαλονίκη
Λάρισα (από το Σάββατο)
Λευκάδα (εκτός Μεγανησίου)
Φθιώτιδα
Αργολίδα
Κορινθία
Θεσπρωτία
Άρτα
Σάμος
Βοιωτία
Χίος
Αιτωλοακαρνανία
Ρόδος
Ηράκλειο
Εύβοια (εκτός Σκύρου)
Δήμος Καλυμνίων

Κορινθία: Αυστηροί έλεγχοι στις μετακινήσεις (video)

Κορονοϊός: Ανακοίνωση δήμου Κορινθίων για τα μέτρα που ισχύουν από αύριο

Κορινθία: Ανησυχητική η αύξηση. 273 κρούσματα από τις 24-02 έως σήμερα (video)

 

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ άργησε να παρθεί η συγκεκριμένη απόφαση, θα είχαν γλυτώσει πολλές εισαγωγές στο ήδη γεμάτο νοσοκομείο της Κορίνθου…

  2. Όσοι πίστευετε πώς το πρόβλημα ήταν τα σχολεία δεν πάτε καθόλου καλά.τα παιδιά θέλουν εκτόνωση αλλιώς θα πάθουν ψυχολογικά, κάτι άλλο δεν τους έχει μείνει να κάνουν.ξυπνηστε επιτέλους

  3. Επειδή τα παιδιά σου θέλουν εκτόνωση, θα κολλήσουμε εμείς τον ιό? Για να μην πάθουν τα ψυχολογικά τους, βρες τρόπο να τα κρατάς ευχάριστα απασχολημένα. Ακούς εκεί, θα προτιμήσω να κολλήσω εγώ ή η οικογένειά μου τον ιό, μην τυχόν και πάθουν εσένα τα παιδιά σου ψυχολογικά!! Μάλλον χρειάζεσαι ψυχολόγο, Γιάννα. Διάλεξε έναν μόνο έως 2 χιλιόμετρα από το σπίτι σου.

  4. Τι ψυχολογικά μωρέ που έχουν τα κινητά Και το ίντερνετ…εμεις που παίζαμε τα μήλα η μπάλα στις γειτονιές η λυναμε σπαζοκεφαλιές πάθαμε κανένα ψυχολογικο; Φάτε τώρα τον κορονοιο και ελπίζουμε να μην υπάρχουν κρουσματα πάλι σε παιδιά.

  5. Δεν ξερετε ποσα παιδια εχουν κανει αποπειερες αυτοκτονιας επειδη ειναι κλεισμενα μεσα εχει δικιο τα παιδια θελουν εκτονωση κακως κλεισαν τα σχολεια

    • Για πες μας εσύ που ξέρεις, πόσα παιδιά έχουν κάνει απόπειρα αυτοκτονίας επειδή είναι κλεισμένα μέσα. Πες μας όμως γιατί στην εκτόνωσή τους πρέπει να κινδυνεύουν καθηγητές και άλλοι εργαζόμενοι στα σχολεία και να μεταφέρουν μετά τυχόν ασθένειες που κόλλησαν και στην δική τους οικογένεια. Για πάρτη σου όλα εσύ, έτσι? Τους καθηγητές και τις καθαρίστριες τους έβαλες στην εξίσωσή σου? Ρώτα κι αυτούς πριν ανοίξεις το στοματάκι σου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog