Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Συνελήφθη ανήλικο αγόρι με χασίς

- Advertisement -

Δυστυχώς όλο και περισσότεροι νέοι φαίνεται πως κάνουν χρήση χασίς… Στο Λουτράκι δεν είναι η πρώτη φορά που συλαμβάνεται ανήλικος επειδή στην κατοχή του είχε μικροποσότητα κάνναβης.

Προχτές για μια ακόμη φορά οι άνδρες του ΑΤ Λουτρακίου, συνέλαβαν ένα ανήλικο αγόρι για τον ίδιο λόγο.

Αναλυτικά αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθη, χθες (5.3.2021) το μεσημέρι, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, ανήλικος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

 

Σεισμός στην Ελασσόνα: Νεκρός 83χρονος που είχε απεγκλωβιστεί από το γκρεμισμένο σπίτι του

Νίκος Σταυρέλης: Λευτεριά στα Περιβολάκια (video)

Στολίστηκε αποκριάτικα το Λουτράκι (φωτο)

Το Perseverance έκανε τα πρώτα μέτρα στον Άρη – Εντυπωσιακές εικόνες (video)

Ωράριο εργασίας: Αλλάζουν όλα για τους εργαζόμενους – Τεράστιες ανατροπές

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παρακάτω….τον έπιασαν !Μπράβο!!!Τι έγινε κατόπιν???Πόσο χρονών ήταν (όχι ποιο ήταν) και τι εγινε μετά???Τον /την έστειλαν σε κάποιο θεσμό που ειδικεύεται πάνω στις ουσίες??Η οικογένεια θα δεχτεί βοήθεια από ψυχίατρο η κάποια άλλη δομή για να καταφέρει να στηρίξει το ανηλικο?Λοιπόν στοίχημα,αν κάποιος ξέρει το μικρό,είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει και επόμενη φορά,με μεγαλύτερη ποσότητα.Που το ξέρω???Εδώ είμαστε μακάρι να βγω ψευτης

  2. Μας πως εγινε αυτο;αφου εκει στο Λουτρακι ζουν μονο ευυπόληπτοι πολιτες και δεν εχει ερθει ακομα ο προαστιακος μεσα στην πολη για να ερθουν μαζι του και παραβατικοι…

  3. Εκπληκτική η επεξήγησή σου αδελφέ: “που το ξέρω?” Περιμέναμε κι εμείς να διαβάσουμε που το ξέρεις, και η απάντησή σου, διαφωτιστικότατη: “Εδώ είμαστε” !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog