Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Καταγγελία αναγνώστη για τη Μυλοκοπή (φωτο)

- Advertisement -

Με επιστολή του στο loutrakiblog.gr o αναγνώστης μας καταγγέλει

Αυτό είναι το χάλι που επικρατεί επί σειρά ετών στη μυλοκοπη.

Είναι ένα πράγμα να πας εκεί και να περάσεις καλά με την οικογένεια σου και άλλο να κατεβάζεις έπιπλα και να καταχραζεσαι δημόσιο χώρο σαν να είναι το σπίτι σου.

Ο Δήμος κάνει τα στραβά μάτια μπροστά στο σκουπηδαριο εν μέσω τοσης ομορφιάς, ως πότε?
Ευχαριστω

 

Τα κρούσματα στην Κορινθία – Δευτέρα 8 Μαρτίου

Περαχώρα: Κλειστές οι εκκλησίες λόγω κορονοϊού

Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων: Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες

Reuters : «Μαζική αύξηση κρατήσεων» για ελληνικούς προορισμούς στη βρετανική τουριστική βιομηχανία

- Advertisement -

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όχι ρε φίλε να τρέχει παντού ο δήμος να μαζεύει τα των βρωμιαραιων όχι όχι να μάθουμε να σεβόμαστε όχι να μας τα μαζεύουν οι άλλοι.Καλά να πάθουμε τα βλέπουμε και δεν τους λέμε να τα μαζεψουν

  2. Να ενημερωθεί ο δήμος και να καθαρίσει αυτό το σκουπιδαριο ,έχει και παρατημένο αυτοκίνητο στο σημείο χωρίς πινακίδες μάλλον του τσιφλικά που έκανε τον χώρο δικό του είναι.

  3. Eleos me ta zwa, tous xeroume tous vrwmiarides. Exoun k yfos na kanoun ypodixeis otan eexontai kathe xrono k afinoun ti savoura tous les k einai h avlh tou tsantiriou pou exoun gia spiti. Gyftoi k vomozwa an sas xanapetyxw den tha sevastw tipota k tha pesoun klwtsies. Mazeftei ta amesws!!!

    • Πρόσεχε πίσω από την ανωνυμία μην σου ανέβουν τα παντελόνια στο στόμα. Αλλά καλά κάνετε αφού δεν σας στα μαζεύει ο δήμος να τα πει στα σκουπίδια. Βρίσκετε και κάνετε.αφου είσαι τόσο νταης βγες και πες ποιος είσαι ρε. Η θες να πω εγώ?

  4. Ο δημος και αυτοι στην καθαριοτητα ειναι υποχρεωμενοι να τα μαζεψουν το ταπ στο λογαριασμο της ΔΕΗ για αυτο ειναι και για αυτον το λογο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog