Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Απίστευτες εικόνες στην Ξάνθη: “Βούλιαξε” για το καρναβάλι παρά το lockdown

- Advertisement -

Πάρα πολλοί ήταν οι πολίτες της Ξάνθης που ξεχύθηκαν στους δρόμους-παρά το lockdown-για να γιορτάσουν το καρναβάλι. Επενέβησαν οι αρχές.

Με κόσμο που ξεχύθηκε στους δρόμους για να γιορτάσει το καρναβάλι πλημμύρισε ξαφνικά το βράδυ του Σαββάτου η Ξάνθη όπως αναφέρει το xanthinea.gr.

Ήδη από το απόγευμα η κίνηση στο κέντρο της πόλης ήταν αυξημένη, ενώ παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχε κάποια επίσημη εκδήλωση για το καρναβάλι – καθώς αυτές έχουν αναβληθεί λόγω του lockdown και φέτος – δεκάδες ήταν οι πολίτες που βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία και άρχισαν να χορεύουν και να ανάβουν βεγγαλικά.

Πρόκειται για μια εικόνα που θυμίζει προ-κορονοϊού εποχές, ενώ δεν ήταν λίγοι οι επαγγελματίες της εστίασης της περιοχής που έσπευσαν να εκφράσουν την απογοήτευση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το γεγονός ότι μόνο οι ίδιοι τελικά είναι κλειστοί, σχολιάζοντας πως “μόνο στις καφετέριες κολλάει ο κορονοϊός”.

Η αυξημένη συγκέντρωση του κόσμου προκάλεσε την κινητοποίηση των αρμόδιων, και αρχικά διεκόπη η μουσική που έπαιζε από τα ηχεία μέσα στην πόλη, ενώ έγιναν συστάσεις στους πολίτες να αποχωρήσουν.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ποιος είναι ο «Γκούφι» που παρασέρνει τα παιδιά στο θάνατο μέσω Ίντερνετ-οι συμβουλές της ΕΛΑΣ 

Netflix: Στο «μικροσκόπιο» η κοινή χρήση κωδικών με φίλους- Το μήνυμα που έστειλε σε χρήστες

Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. ΑΝΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ: Ο LTO είναι πρωτοπόρος (video) 

Με υπογραφή Ταγαρά μία από τις σημαντικότερες επενδύσεις στην χώρα 

Με παρέμβαση Γκιολή αποκατάσταση και ανάδειξη του ναού Αγίου Νικολάου στο Χαλκί Κορινθίας 

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καρναβάλια τέλος, κούλουμα σήμερα, χρόνια πολλά και καλή σαρακοστή στην συντακτική ομάδα, τους Τ.Ζ., αμπέμπε λελέκουα, ταλιμπάν, παύλο α., max, jole7, ελενη, κ. πέτρου, κωνσταντινα, Ι.Μ., λιλιαν, αθανάσιο κ., χρήστο και σε όλους τους ανώνυμους συμπολίτες που γράφουν και συνδράμουν στο να γίνει το σάιτ καλύτερο και ο δήμος μας ωραιότερος

    • 08:30. Ευχαριστω πολυ και αντευχομαι και σε εσενα αγαπητε φιλε/αγαπητη φιλη μια καλη σαρακοστη και Χρονια Πολλα, το ιδιο επισης να ευχηθω και στους αγαπητους φιλους Χαρα και Μιχαλη καθως και στους αξιοτιμους συνεργατες τους εδω στο LB, και βεβαιως και στους υπολοιπους φιλους συναναγνωστες και σχολιαστες/σχολιαστριες του blog! Τ.Ζ.

  2. Ξεχασες την Τζούλια και κάποιον Ντεταρι 7 στις ευχές αδερφε 😜😜Αυτοι παντως γράφανε για τον Αντρέα μόνο και όχι για να συνδράμουν να γίνει καλό το σάιτ και ο Δήμος !!,Να δώσω και εγώ τις ευχές μου σε όλους αυτούς που ανάφερες και σε εσένα και στη Τζούλια και τον Ντεταρι 7 και συγνώμη αν ξεχασα κάποιον !!Αντρικος με εκτίμηση 😎

  3. ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΤΙ ΣΕ ΚΟΦΤΕΙ ΡΕ ΠΟΙΟΥΣ ΞΕΧΑΣΕ, ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΟΧΙ? ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΣΟΥ ΡΕ ΟΥΑΛΛΕ? ΣΥΝΕΛΘΕ ΡΕ.

  4. Ξέχασε και τον γραφικο με τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ , 😂😂😂 ρε εσυ γιατί τα γράφεις ΚΕΦΑΛΑΙΑ 😂😂😂να μπορείς να τα διαβάζεις η οι μεγάλες μπιπ γράφονται με κεφαλαία γράμματα ??κατσε φρόνιμα Μαρικα 😜😜Αντρεας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog