Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Θλίψη στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο. Έφυγε ο Γιάννης Ρεκλείτης..

- Advertisement -

Θλίψη και βαρύ πένθος για την ποδοσφαιρική οικογένεια του ΑΠΣ Τενεάτης Αθικίων, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πολύ αγαπητός Ιωάννης Ρεκλείτης.

Η διοίκηση της ομάδας, εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για το χαμό του, θυμίζοντας παράλληλα μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του στην Κορινθιακή ομάδα…

Ακολουθεί η ανακοίνωση :

Η ιστορία μιας ομάδας είναι πολλές φορές οι στιγμές της και οι άνθρωποι που την απαρτίζουν…

Οι άνθρωποι που έχουν φορέσει την φανέλα και κουβαλάν σαν λάβαρο την αγάπη τους γι αυτή σε όλη τους την ζωή …

Το 1971 στα δοκιμαστικά του Παναθηναϊκου στην λεωφόρο βρέθηκε με τον θείο του ένας νεαρός από τα Αθικια Κορινθίας .

Τελειώνοντας το δοκιμαστικό και έχοντας σκοράρει 2 γκολ , ο μεγάλος Πούσκας τον καλεί στους πράσινους …πόδια διαβήτη και χαρακτηρισμένος ως ο μιστερ φάουλ – πέναλτι γκολ από τους συμπαίκτες του ο Ιωάννης Ρεκλείτης είχε δυο μεγάλες αγάπες , τον Παναθηναϊκό και τον Τενεατη.

Ο πατέρας του ομως είχε άλλη άποψη και ετσι ο Πιτσιρικάς δεν κατάφερε να αγωνισθεί με τα πράσινα.

Γυρνάει λοιπον στο χωριό και αγωνίζεται στον Τενεατη στην χρυσή ομάδα από το 1975 έως το 1985 μια δεκαετία με τίτλους αλλα και μια μακρά πορεία στην τότε Γ ερασιτεχνική εθνική κατηγορία.

Πάντα δίπλα στην ομάδα ανέλαβε διοικουντας και από το 2000 έως το 2006 ανέλαβε στους ώμους του να σηκώσει το παιδικό τμήμα με αποτέλεσμα διακρίσεις,πρωτάθλημα Κορινθίας και πολλούς νέους στο γήπεδο που ακόμη και σήμερα απαρτίζουν τη μεγάλη του αγάπη τον Τενεατη.

Ο πρόεδρος το ΔΣ και οι παίκτες του Τενεατη εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του…

Ο Ιωάννης Ρεκλείτης ήταν και θα είναι ιστορία της ομάδας και ευχόμαστε να μας βλέπει από την καλύτερη θέση με το ραδιοφωνάκι του κολλημένο στην ΕΡΑσπορ.

Η Ενδομητρίωση στο Κέντρο της Σύγχρονης Γυναικολογίας

Wifi: Το μεγάλο λάθος που κάνουμε όλοι και δεν έχουμε καλό σήμα στο σπίτι

O υπολογιστής που πρέπει να αντέξει «το ταρακούνημα» μιας διαστημικής εκτόξευσης

Τεστ κορονοϊού: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι εργαζόμενοι για τις αιτήσεις και την άδεια που δικαιούνται

“Δημιουργία Ξανά”: Εγχώρια αμυντική παραγωγή, το πιο μεγάλο ελληνικό ανέκδοτο

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Συληπητηρια για τον άνθρωπο !!Μολις έμαθα τώρα για τον θάνατο ενός ανθρώπου που ισως τον γνωρίζουν ορισμένοι !ο λόγος για τον Κύριο Αντώνη Ευδαιμων !!Διατηρουσε σπίτι στους Αγίους αλλά ήταν στο Λουτρακι συνέχεια !Υπηρχε διοικητικό μέλος και στον ΑΟΛ κάποτε !Ποδοσφαιροφιλος φολα γαβρος τον ειχα γνωρίσει μέσο του φίλου μου του Τάκη και Αντώνη Μπολοβινου !!Με είχε εξυπηρετήσει πολλες φορές με εισητηρια οταν ερχομουν Ελλάδα για το καραισκακη μέχρι και το VIP εισητηριο του μου είχε δώσει !Πολυ ωραίος τύπος έξω καρδιά !Καλο ταξίδι κύριε Αντώνη και οποιος είχε την τιμή να τον γνωρίσει θα συμφωνήσει μαζί μου !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog