Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κόμπρα δάγκωσε 30χρονο – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ

- Advertisement -

Οταν ο νεαρός διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο με δυσκολία μιλούσε

Στην ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αγιος Σάββας» νοσηλεύεται ένας 30χρονος έπειτα από δάγκωμα κόμπρας. Ο 30χρονος είχε το φίδι ως κατοικίδιο στο σπίτι του.

Αρχικά, ο νεαρός διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο το βράδυ της Πέμπτης, επειδή όμως η κατάστασή του κρίθηκε κρίσιμη, μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του Γενικού Αντικαρκινικού-Ογκολογικού Νοσοκομείου Αθηνών «Άγιος Σάββας». Σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάστασή του παραμένει σταθερή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας όταν διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο μιλούσε με δυσκολία, έπειτα όμως έχασε τις αισθήσεις του και τις ανέκτησε λίγο αργότερα.

 

Καταγγελία αναγνώστη για την παραλία Κανταρέ Κορίνθου (φωτο)

Λουτράκι: Πετάει στα ουράνια ο Αντιδήμαρχος Σωτήρης Πέρρας! Απέκτησε εγγονάκι (φωτο)

Λύκοι κατασπάραξαν πρόβατα στα Μέγαρα (φωτο)

Σπάραξε η Κρήτη: Έστρωσαν λουλούδια για να περάσει η σορός του μικρού Ζαχαρία (φωτο)

Μία (1) θέση εργασίας στο Λουτράκι

Mαρία Πρωτοπαππά: Να δοθεί άμεσα λύση για τους πρόσφυγες των Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε παιδιά αφού την βρίσκει με φίδια ο άνθρωπος γιατί στραβώνετε !?!?Τωρα κάτι θα έκανε στο φίδι και αυτο τον δάγκωσε !!Φανταζεστε να το βγάλει καμία φορά και βόλτα τον όφι τον καταραμένο !!Θα συμφωνήσω με τον ΚΕΦΑΛΑΙΑ 😜😜!Τωρα το ότι ήταν άντρας είναι λίγο περίεργο αλλά ετσι όπως είναι τώρα τα πράγματα ας πούμε λογικο !Θελω να πω ότι έχουμε δει σε έργα σε εκπομπές συνηθως γυναίκες να έχουν και να παίζουν με φίδια !!Απο την στιγμή που είναι κατοικίδιο είναι νόμιμο 😜Άλλος παίζει με την γάτα με το σκύλο με το χάμστερ άλλος με το φιδάκι τον διαμαντη 😜😜Αντρικος !ΤΖ περιμενω σχόλιο δικό σου 😜😜😜

      • Το εχει παραδεχτει φιλε μου, λεγοντας πως ετσι ειμαστε εμεις οι ελληνες, λίγο ξερολες, λιγο εγωιστες. Το ρίχνει στο γενικο για να δικαιολογησει την στραβομαρα του. Δεν βγαζεις ακρη. Γιαυτο καταντησε οπως καταντησε, γιατι δεν παραδεχεται τιποτα και φοβαται να δει την πραγματικοτητα.

  2. Καλησπερα, Αντρεα. Απ’ οσο γνωριζω οι γυναικες συνηθως περισσοτερο απο εμας, φοβουνται, σοκαρονται και απεχθανονται τα ποντικια, καθως επισης και τα φιδια! Στην Κεφαλλονια υπαρχει ενα χωριο, ονοματι Μαρκοπουλο με μαγευτικη θεα προς στο Ιονιο και στο οποιο καθε Αυγουστο κανουνε την εμφανιση τους κατι μικρα και πολυχρωμα φιδακια, τα οποια οπως λενε ορισμενοι “ειδημονες”, ειναι και ακινδυνα, αλλα και ιδιαιτερως γουρλιδικα! Τ.Ζ.

  3. Δεν λεμε για αυτές που τα φοβούνται τα φίδια βρε ΤΖ μου !😂😂λεμε για αυτούς και για αυτές που τα έχουν για κάτοικιδια φίδια συνηθως μεγάλου μεγέθους 😂😂Καλά τα φιδακια τα γουρλίδικα την Κεφαλονιάς που μας λες αλλά άλλο περιμενα να μας πεις 😂😂Καλησπερα ΤΖ

  4. Φιλε μου Αντρεα, εγω το μονο κατοικιδιο ζωο που ειχα ποτε μου ειναι χελωνα, η οποια ζει καπου 400 χρονια!! Παντως εσυ, αγαπητε, κατι αλλο τωρα προσπαθεις να εκμαιευσεις απο εμενα! Τ.Ζ.

  5. 😂😂😂😂Σαν χελώνα μου πας ρε ΤΖ 😂😂Αστο θα μπλέξουμε 😜😜Χελώνες ειχα γύρω στις 4-5 στο Λουτρακι στο σπίτι που εμένα οταν παντρεύτηκα !!Τις βρίσκαμε στο βουνό καο στην περιοχή που ήταν το σπίτι μου !!Οι φίλοι μας εδώ ξέρουν στην περιοχή άσπρα χώματα !!ειχα μέχρι και χελωνάκια μικρά το μέγεθος πιατάκι του γλυκού !!Η μια από αυτές ήταν ακόμα στο κτήμα πριν 5 χρόνια περίπου !Ωραιο κατοικίδιο η χελώνα αν έχεις σπίτι στην εξοχή φυσικα !!Απο φίδια ξεκινήσαμε σε χελώνες καταλήξαμε 😜😜Γεια σου φίλε ΤΖ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog