Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι: Δενδροφύτευση φοινοκόδεντρων στην κεντρική λεωφόρο της εισόδου της πόλης

- Advertisement -
- Advertisement -

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μήπως θα έπρεπε να το σκεφτούν λίγο με τους φοίνικες μεγάλο κόστος και προβλήματα. Να βάλουν κάποια άλλα δένδρα πχ ελιές που είναι χωρίς προβλήματα ή άλλα που να είναι πιο ανθεκτικά.

  2. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΕΤΑΛΙΚΕΣ ΣΧΑΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΕΝΔΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ! ΕΝΕΡΓΕΙΣΤΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ!

  3. Χρόνια τώρα η ίδια ιστορία . Τι σχέση έχουν οι φοίνικες με την Ελλάδα ;;;;;; Βάλτε παντού ελιές που είναι και το “ εθνικό μας “ φυτό .

  4. Πραγματικά δηλαδή,αυτό με τους φοίνικες έχει καταντήσει ανέκδοτο.Υπάρχουν κι άλλα δέντρα για αυτές τις δουλειές.Πάρτε ένα τηλέφωνο σε άλλους δήμους να δείτε τι βάζουν. Μπείτε στο Google map και ζουμαρετε καμία πόλη. Ρε Σωτήρη, στην Σκωτία κι εκεί φοίνικες έχουν? Τους πρόθυμους τους έχετε σκεφτεί?

  5. Κάποτε πριν αρκετά χρόνια όταν πρωτομπηκαν επί Παύλου αν θυμάμαι κάποιοι είχαν μπει (αντιπολίτευση) σε κριτικές του τύπου δεν χρειαζόταν τέτοιο έργο, το κόστος μεγάλο πόσα λεφτά φάγανε…..κτλ. Τελικά το έργο συνεχίζεται από τους ίδιους που το κατέκριναν….πόσοι μικροί είμαστε τελικά.

  6. Δεν είπαμε ανάμεσα στους φοίνικες ελιές . Γενικά το λέμε για το κόλλημα με το συγκεκριμένο φυτό και όχι μόνο για το Λουτρακι αλλά για όλη την Ελλάδα .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog