Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Δημήτρης Βασιλείου: «Aναξιόπιστος ο δήμαρχος»

- Advertisement -

Για μία ακόμη φορά ο δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων αποδεικνύεται, τουλάχιστον, αναξιόπιστος.

Στο Δ/Σ της Τουριστικής την προηγούμενη εβδομάδα υποσχέθηκε να καλέσει γενική Συνέλευση μέσα σε επτά ημέρες προκειμένου να συζητηθούν θέματα που είχαν τεθεί από την αντιπολίτευση, κατά την Γενική Συνέλευση της 15/1/2021 και αναβλήθηκαν, μετά από πρόταση του δημάρχου και με την συναίνεση της αντιπολίτευσης, προκειμένου να συζητηθεί θέμα που ο δήμαρχος είχε εισάγει. Τα θέματα που αναβληθήκαν τα είχε αποδεχθεί το Δ/Σ της Τουριστικής, με ομόφωνη απόφασή του, προκειμένου να συζητηθούν στη Γενική Συνέλευση.

Γιατί ο δήμαρχος αποφεύγει επιμελώς να συζητήσει τα θέματα που έχει ζητήσει η αντιπολίτευση; Γιατί χάνει κάθε ίχνος ντροπής και συνεχίζει την παρελκυστική του πολιτική!!!

Δημήτρης Βασιλείου
«Ώρα Για Δράση»

 

Στα χρώματα της γαλανόλευκης εμβληματικά κτήρια σε όλο τον κόσμο

Του έριξαν πρόστιμο στην αυλή του σπιτιού του για άσκοπη μετακίνηση (video)

«Ξεχύθηκαν» για ψάρεμα στην Κόρινθο (φωτο)

Σήμερα: Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο στο Λουτράκι

200 χρόνια από το ’21: Μαθητές από το Ναύπλιο φτιάχνουν μία συγκινητική ταινία για την επέτειο

- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τεχνικά έργα και προϋπολογισμό δεν ψήφισες…….Το 7×7 σε μάρανε!!!!!Τι να σε κάνει ο τόπος ρε φρατζόλα τώρα στα 70??

    • Σωστός. Μην ξεχνάς που ήθελε και κατασκευή αποτεφρωτηρίου στο Λουτράκι. Τώρα, και τέτοια κουβέντα μόνο δείχνει σοβαρό άνθρωπο? Δηλ αυριο θα ζητήσει πίστα φόρμουλα 1 στην Περαχώρα?

  2. Αν είναι αξιόπιστος ο κύριος Βασιλείου τοΈχει αποδείξει χρόνια με την επιστήμη του Και την δουλειά του Δεν είναι ανεπαγγελτοςΟύτε επαγγελματίας τεμπέλης δημοτικός συμβουλοςΗ ότι αλλά περί του δημου

  3. εχεις κανει κ συ δηλωσεις αναξιοπιστες …..Στην πολιτικη αρενα στις εκλογες πηγε περιπατο το ηθος.Απο τοτε καταλαβαμε πολλα .Απλα δεν ειμαστε ηλιθιοι να τα χαφτουμε ολα.Στο Λουτρακι πρεπει να βγουν αλλοι μπροστα !! Νεοι !!

  4. Μην βγαζεις την ουρα σου απ’οξω ντοκτορ. Παρ’τον εναν, χτυπα τον αλλον εισαστε ολοι σας στα δημοτικα συμβουλια. Ο μονος που δειχνει πιο σοβαρος απο εσας ειναι ο καραπαναγος. Σηκωνει βελτιωση, ναι. Αλλα σιγουρα δεν εχει την καταντια σας.

  5. Έχει τρόπους και λέγειν μα είναι επικίνδυνα άσχετος σε πάρα πολλά σημαντικά ζητήματα. Κι αυτό δυστυχώς είναι μεγάλο μείον.

  6. Ωραία μας τα λες κε 20:14 Αλλά με ποια κριτήρια μπορούμε να αξιολογήσουμε τον κύριο
    Βασιλείου…

    Το μόνο ότι είναι γιατρός…!!??

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog