Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

H Mάχη της Περαχώρας: H πρώτη αναφορά στο διαδίκτυο από το ΔΣ του Δήμου και το επίμαχο βίντεο πριν 11 χρόνια με πρωτοβουλία του Γιάννη Αικατερίνη

- Advertisement -

Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ  ( Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ)

Το βίντεο πριν 11 χρόνια που ο αείμνηστος Μιχάλης Καλλήρης διαβάζει τις σημειώσεις μου για την καθιέρωση της μάχης της Περαχώρας .

Το 2 βίντεο έπαιζε συνεχώς στο perahora.gr όπου κάποια στιγμή ο Γιώργος Μπάκος το πέρασε και επίσημα πλέον στο Δημοτικό Συμβούλιο και εγκρίθηκε με πλειοψηφία για την καθιέρωση της Μάχης της Περαχώρας ως ετήσια Εθνική Τοπική Γιορτή της Περαχώρας

Ολόκληρο το βιβλίο του Λάμπη Αποστολίδη αναγκάστηκα να το αντιγράψω και να το ανεβάσω στο διαδίκτυο και να το διαβάσουν όσοι ήθελαν γιατί δεν υπήρχε τον καιρό εκείνο στην βιβλιοθήκη του Λουτρακίου.

Παρόμοια άρθρα είχα βρει και είχα δημοσίευση για τη Μάχη της Περαχώρας από άλλους συγγραφείς στο ιστιολόγιό μου

(Γιάννης Αικατερίνης) perahora.gr

200 χρόνια από την Επανάσταση: Δράσεις του δημοτικού σχολείου Περαχώρας

Μήνυμα Μαριλένας Σούκουλη για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Σάμιουελ Χάου. Η άγνωστη ιστορία του Αμερικανού φιλέλληνα και η προσφορά του στη Κορινθία.

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στην ζωή πρέπει να τιμούμε τους ανθρώπους όπου μας θυμίζουν την ιστορία της πατρίδος -του τόπου μας…!!Άμα τα διαγράψουμε όλα αυτά .. Τι είμαστε…!?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog