Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ξεκίνησε η Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία με ένα χρόνο καθυστέρηση λόγω πανδημίας

- Advertisement -

Ένα χρόνο αργότερα από το αναμενόμενο, η Ιαπωνία έδωσε το έναυσμα για να ξεκινήσει η Ολυμπιακή δάδα το μεγάλο ταξίδι της.

Η ροζ και χρυσή μεταλλική δάδα, σε σχήμα κερασιάς, αναφλέχθηκε στο αθλητικό συγκρότημα J-Village, το οποίο είχε χρησιμεύσει ως βάση για επιχειρήσεις ανακούφισης μετά την πυρηνική καταστροφή της 11ης Μαρτίου 2011, μετά από τον καταστροφικό σεισμό και το τσουνάμι, που έπληξε την περιοχή.

Η Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία, όπως και οι Ολυμπιακοί Αγώνες, θα είναι πολύ διαφορετικοί σε σχέση με τις προηγούμενες διοργανώσεις, με τους θεατές να πρέπει να φέρουν προστατευτική μάσκα και να μην έχουν το δικαίωμα να πανηγυρίζουν.

Αθλητές θα μεταφέρουν τη Φλόγα ανά τη χώρα μέχρι αυτή να φτάσει το Τόκιο για την Τελετή Έναρξης των Αγώνων στις 23 Ιουλίου.

Η πανδημία είχε ως αποτέλεσμα οι Ολυμπιακοί Αγώνες που ήταν προγραμματισμένοι για το 2020 να αναβληθούν ενώ εξαιτίας των συνεχιζόμενων περιοριστικών μέτρων, οι Αγώνες φέτος θα πραγματοποιηθούν χωρίς την παρουσία επισκεπτών από το εξωτερικό.

πηγή

Το πλοίο που μπορεί να τινάξει την οικονομία στον αέρα

Τώρα Λουτράκι: Eγκληματίας έδεσε σε τσουβάλι και πέταξε 6 κουταβάκια 20 ημερών ! (φωτο) 

Παρελθόν ο καρκίνος; Ιστορική ανακάλυψη για θεραπεία 

ΕΛΓΟ Δήμητρα: Ανακαλεί προσωρινά την πιστοποίηση Φέτας ΠΟΠ από τη Γαλακτοβιομηχανία Όμηρος

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η λαμπαδοδηδρομια μπορεί να άρχισε για τα Olympics αλλά έχουμε και τα πλέι οφ που έλεγε και ο Κόκκαλης να δούμε 😜😜Μετά από το διάλειμμα λόγο αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής μας Ελλάδος επιστροφή στις προπονήσεις για εμάς τους Ολυμπιακούς !οι άλλοι τρέχουν να δουν ποιος θα βγει δευτεροτριτοτεταρτος και ποιος θα μείνει με το πλέι οφ στο χέρι !!Να κάνω ένα μικρό σχόλιο για την εθνική σαν γνωστης πολλά καντάρια μπαλιτσα !! Δεν θα πέσω και εγώ σαν τους άλλους στο τρυπάει να πω ποιος παίζει και ποιος δεν παίζει !Εγω θα σας δώσω ένα παραδειγμα !οπως ο Μεσι στην Αρζεντινα του βάζουν όλα τα παλτά και του λένε παίξε και κανε μας μάγκες το ίδιο γίνετε και με τον Φορτούνη !!Αντρικος προς το παρόν

  2. ΥΓ Σαν σήμερα το 2004 ένα πρωταπριλιάτικο νέο που ακούσαμε δυστυχως δεν ήταν ψέμα 😢Ο Γιάννης Κυράστας μας άφησε για το μεγάλο ταξίδι 😔Δεν χρειαζετε να κάνουμε αναφορά στον Γιάννη έναν σοβαρό άνθρωπο και αποδεκτό από όλους !!Ειχα την χαρά και κυρίως την τιμή πριν πολλά χρόνια σε ηλικία 9-10 χρόνων να τον χαιρετίσω και να φαμε μαλιστα και πεπόνι στον Άγιο Δημήτρη της Λειβαδιάς που είχε σπίτι !!Ημουν φιλοξενούμενος στο σπίτι του νονού μου που είναι από εκεί και ο Κυράστας είχε το διπλανό σπίτι !Δεν είμαι σίγουρος αλλά μαλλον η γυναίκα του ήταν από εκεί η κάτι τέτοιο !Ετσι μια ιστορία από τον Αντρικό για τον ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΡΑΣΤΑ 😎

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog