Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πρόταση L.T.O.: Aναπαράσταση της μάχης της Περαχώρας για τον εορτασμό των 200 ετών από την Επανάσταση

- Advertisement -

Στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου προγραμματισμού δράσεων και εκδηλώσεων που θα διοργανώσει ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, με την παρούσα επιστολή ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου επιθυμεί να καταθέσει την εξής πρόταση:

«ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ».

Η αναπαράσταση του ιστορικού αυτού γεγονότος, θα είναι μία πολιτιστική γιορτή, σε συνδυασμό με άλλες εορταστικές εκδηλώσεις, οι οποίες θα αναδείξουν την ιστορία της ευρύτερης περιοχής του Δήμου και τον ρόλο που διαδραμάτισε στην Ελληνική Επανάσταση, καθώς επίσης θα αποτελέσει και πόλο ανάπτυξης του πολιτιστικού τουρισμού και προσέλκυσης επισκεπτών.

Για την υλοποίηση της διοργάνωσης θα πρέπει να συνεργαστούν πολιτιστικοί φορείς τους Δήμου και Εταιρεία Παραγωγής, με εμπειρία σε αντίστοιχες εκδηλώσεις.

Το 2021 προβλέπεται κομβικής σημασίας έτος για την τουριστική βιομηχανία της Ελλάδας και κατά συνέπεια και για το Δήμο μας.

Μετά την αύξηση των μεγεθών της εγχώριας αγοράς το 2020, στόχος το 2021 είναι η διατήρηση και αύξηση της διείσδυσής μας στην εγχώρια τουριστική αγορά.

Η αναπαράσταση ενός τέτοιου ιστορικού γεγονότος, θα ενισχύσει τις προσπάθειες μας για την περαιτέρω ανάπτυξη και προβολή του Δήμου και θα συνδράμει στην επίτευξη των κοινών στόχων μας.

Ο θετικός αντίκτυπος της οποίας θα επηρεάσει θετικά τις επιχειρήσεις εστίασης, διαμονής και λοιπές τουριστικές επιχειρήσεις.

Εν αναμονή απόφασης σας σχετική επί του θέματος παραμένουμε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

O Πρόεδρος                                                                                                          Ο Γ. Γραμματέας
Σπύρος Καραβούλης                                                                                           Γιάννης Κόντης

 

03182021-ΠΡΟΤΑΣΗ-Προετοιμασία-για-τα-200-χρόνια-από-την-επανάσταση-του-1821

 

Ξεκίνησε η Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία με ένα χρόνο καθυστέρηση λόγω πανδημίας

Κορινθία: To “Acropolis Rally 2021” με επίκεντρο το Λουτράκι (φωτο) 

Ανακοινώθηκε το νέο “Σπάρταθλον” – Πότε θα διεξαχθεί

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog