Παραιτήθηκε ο νομικός σύμβουλος της Τουριστικής Λουτρακίου κ. Χρήστος Τζοάνος, οπως γνωστοποιήθηκε πριν λίγη ώρα από το δήμαρχο Γιώργο Αλκ. Γκιώνη, ενώπιον της διαπαραταξιακής επιτροπής που συνεδρίασε με τηλεδιάσκεψη με θέμα τη μετατροπη της Κοινοπραξίας σε ΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.gr ο κ. Τζοάνος αύριο θα παραστεί στο ΔΣ της Τουριστικής και θα εκθέσει τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση.

Ο. κ. Τζοάνος ήταν επιλογή του  πρώην δημάρχου κ. Κώστα Λογοθέτη το 2013 μαζί με το νομικό Γιώργο Λιάπη.

Το 2014 η δημοτική αρχή Γκιώνη συνέχισε τη συνεργασία της με τον κ. Τζοάνο. Η συνεργασία ήταν άριστη μέχρι σήμερα που υπέβαλλε την παραίτησή του στον Πρόεδρο της Τουριστικής ..

Σχόλιο Loutrakiblog

O συμπολίτης μας Χρήστος Τζοάνος, ως εξαίρετος άνθρωπος και εξαίρετος νομικός, έδωσε ψυχή και σώμα για να υπερασπιστεί το δημοτικό συμφέρον με τις νομικές του γνώσεις, συμβουλές και ενέργειες.

Κατάφερε να κερδίσει δικαστικές διαμάχες και δέχθηκε αήθη επίθεση από κάποιους για τους χειρισμούς του, οι οποίοι μόνο θετικά αποτελέσματα έχουν φέρει.

Δυστυχώς φαίνεται πως ο Χρήστος Τζοάνος «πλήρωσε» το μάρμαρο της πολιτικής αντιπαράθεσης….

Δυστυχώς η παραίτησή του, εν όψει του μετασχηματισμού αποτελεί πολύ άσχημη εξέλιξη, αφού είναι ο πλέον έμπειρος νομικός στα θέματα της Κοινοπραξίας.

Χρήστο Τζοάνο σε ευχαριστούμε πολύ για τις υπηρεσίες σου μέχρι σήμερα!