Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Βόμβα: Παραιτήθηκε ο νομικός σύμβουλος της Τουριστικής Χρήστος Τζοάνος

- Advertisement -

Παραιτήθηκε ο νομικός σύμβουλος της Τουριστικής Λουτρακίου κ. Χρήστος Τζοάνος, οπως γνωστοποιήθηκε πριν λίγη ώρα από το δήμαρχο Γιώργο Αλκ. Γκιώνη, ενώπιον της διαπαραταξιακής επιτροπής που συνεδρίασε με τηλεδιάσκεψη με θέμα τη μετατροπη της Κοινοπραξίας σε ΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.gr ο κ. Τζοάνος αύριο θα παραστεί στο ΔΣ της Τουριστικής και θα εκθέσει τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση.

Ο. κ. Τζοάνος ήταν επιλογή του  πρώην δημάρχου κ. Κώστα Λογοθέτη το 2013 μαζί με το νομικό Γιώργο Λιάπη.

Το 2014 η δημοτική αρχή Γκιώνη συνέχισε τη συνεργασία της με τον κ. Τζοάνο. Η συνεργασία ήταν άριστη μέχρι σήμερα που υπέβαλλε την παραίτησή του στον Πρόεδρο της Τουριστικής ..

Σχόλιο Loutrakiblog

O συμπολίτης μας Χρήστος Τζοάνος, ως εξαίρετος άνθρωπος και εξαίρετος νομικός, έδωσε ψυχή και σώμα για να υπερασπιστεί το δημοτικό συμφέρον με τις νομικές του γνώσεις, συμβουλές και ενέργειες.

Κατάφερε να κερδίσει δικαστικές διαμάχες και δέχθηκε αήθη επίθεση από κάποιους για τους χειρισμούς του, οι οποίοι μόνο θετικά αποτελέσματα έχουν φέρει.

Δυστυχώς φαίνεται πως ο Χρήστος Τζοάνος «πλήρωσε» το μάρμαρο της πολιτικής αντιπαράθεσης….

Δυστυχώς η παραίτησή του, εν όψει του μετασχηματισμού αποτελεί πολύ άσχημη εξέλιξη, αφού είναι ο πλέον έμπειρος νομικός στα θέματα της Κοινοπραξίας.

Χρήστο Τζοάνο σε ευχαριστούμε πολύ για τις υπηρεσίες σου μέχρι σήμερα!

 

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κατάφεραν να του τσακισουν την υπομονή οι της αντιπολίτευσης στο δ. σ. της τουριστικής. Κρίμα κι άδικο για έναν τόσο καλό νομικό, που έδωσε μεγάλες μάχες τα τελευταία χρόνια υπερασπιζοντας το δήμο μας. Λυπάμαι…

  2. Δεν καταλαβα γιατί επιρριπτετε ευθυνες στηνΑντιπολιτευση; Ο κύριος Γκιωνης διοικει με τηνΕξαιρετη και ανθρώπινη ομάδα του

  3. Μακάρι να,διοικούσε εκεί μέσα ο Γκιωνης ας είναι καλά μια μεγάλο κυρία που περνει αποφάσεις, και όταν μιλάει κάνουν τουμπεκί όλοι εκεί μέσα.

  4. Κατά πάσαν πιθανότητα ο Δήμος μας ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ του κ. Τζοάνου στην μετατροπή της κοινοπραξίας. Έχει τον ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ Γκιώνη που με την τεράααααστια εξυπνάδα του και την πολύυυυυυ καθαρή συνείδηση θα τακτοποιήσει το θέμα με τους “φίλους” του Ιρλανδούς.Αν διακρίνετε χιούμορ η ειρωνία στο παραπάνω κείμενο ……πολύ σωστά κάνετε .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog