Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αποκλειστικό: Συνάντηση Γκιώνη-Νίκα τη Δευτέρα. Ανοίγει ο δρόμος για την ανακατασκευή του παραλιακού μετώπου Λουτρακίου

- Advertisement -

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.gr, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας, τη Δευτέρα το πρωί (5 Απριλίου 2021) θα επισκεφθεί το Λουτράκι και θα συναντηθεί με το δήμαρχο κ. Γιώργο Αλκ. Γκιώνη.

Σκοπός της επίσκεψης του κ. Νίκα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροροφορίες είναι να  πέσουν και οι τελικές υπογραφές της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου, ώστε  να ανοίξει πλέον ο δρόμος για το διαγωνισμό του αναδόχου που θα αναλάβει την ανακατασκευή του παραλιακού μετώπου του Λουτρακίου.

Αφού γίνει ο διαγωνισμός, ο εργολάβος θα αναλάβει μετά από κάποιους μήνες, περίπου φθινόπωρο και το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το Πάσχα του 2022 ή αρχές καλοκαιριού.

 

Διενέργεια ΔΩΡΕΑΝ Rapid Test COVID- 19 τη Δευτέρα 5 Απριλίου στους Αγίους Θεοδώρους

Προτάσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την ένταξη έργων στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”

Εμβολιασμοί παιδιών και έλεγχος covid-19 στα Εξαμίλια Κορινθίας

Νοσοκομείο Κορίνθου: Εγκρίθηκε Διαγωνισμός για προμήθεια Επιστημονικού Ιατροτεχνολογικού και Λοιπού Εξοπλισμού

Χωρίς νερό: Το ευφυές τέχνασμα των αρχαίων Ελλήνων για να περνούν τα πλοία τον Ισθμό της Κορίνθου

 

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτά είναι καλά νέα !!Τωρα αν η πληροφορίες του μπλογκ που συνηθως είναι λίρα 100 είναι σωστές θα τελειώσει ακόμα ένα θέματακι που υπάρχει με το παραλιακο μέτωπο !!Αντρικος

  2. Μακάρι να γίνει… Αλλα την τελευταία φορά με τις τσουχτρες μέχρι να τελειώσουν οι διαγωνισμοι… έφυγαν οι τσουχτρες μόνες τους..

  3. Αντίστροφο είναι το ραντεβού αλλά δεν έχει κ πολύ μεγάλη σημασία. Σημασία έχει ότι ένα πολύ μεγάλο έργο για τον τόπο μας κ ειδικότερα για την πόλη του Λουτρακίου, μπαίνει στην τελική του ευθεία. Jole7

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog