“Πρόσκληση σε έκτακτη δια περιφοράς συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής”.

Σας καλούμε να συμμετέχετε σε έκτακτη συνεδρίαση της Επιτροπής, η οποία θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σύμφωνα με την από 11/03/2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 55/11-3-2020 τεύχος Α΄), την 5η Απριλίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 (χρόνος έναρξης) έως 13:30 (χρόνος λήξης), για συζήτηση και λήψη Απόφασης στο κατωτέρω μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης:

1.Εισήγηση στο Δ.Σ. περί των προτεινόμενων χώρων παραχώρησης απλής χρήσης αιγιαλού & παραλίας, ειδικά για παραχώρηση με δημοπρασία, στον Δήμο μας έως και 31/12/2021.

καθότι η διαδικασία παραχώρησης θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί από τον Δήμο έως τις 30/04/2021, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε, κατά το τεθέν χρονικό διάστημα, με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (αποστολή στο e-mail: a.skaza@loutraki.gr) για τη συμμετοχή σας στην παρούσα συνεδρίαση καθώς και για την ψήφο σας επί του έκτακτου χαρακτήρα της συνεδρίασης κι επί του ανωτέρω θέματος.

Συνημμένα σας αποστέλλουμε τα στοιχεία του σχετικού φακέλου, την πρόταση του Προέδρου αναφορικά με το θέμα, επί της οποίας καλείστε να ψηφίσετε, καθώς και το αρχείο “Ψηφοφορία”, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εναλλακτικά προς διευκόλυνσή σας, επιστρέφοντάς το συμπληρωμένο στο ανωτέρω
email.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Ο Πρόεδρος
1.Συμβούλια Κοινοτήτων
2.Ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου
Σακελλαρίου Αναστάσιος

 

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή στο Λουτράκι. 1ο θέμα Νέο ταρτάν στο γήπεδο

Προσοχή! Φόλες στην Κόρινθο

Αυτοψία στην γέφυρα της Κολιάτσου για την συντήρησή της

ΕΟΔΥ: Τα κρούσματα το Σάββατο 3 Απριλίου – Όλες οι περιοχές

Κορινθία: Σε εξέλιξη φωτιά σε δασική έκταση στο Χιλιομόδι