Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Global Cup 2021: Διοργάνωση Παγκόσμιου Τουρνουά Βόλεϊ Παλαιμάχων στο Λουτράκι

- Advertisement -

Μια κορυφαία αθλητική διοργάνωση βόλεϊ  έρχεται  και πάλι  στο Λουτράκι με διοργανωτή το SPORTCAMP. Την Πέμπτη , 26 Αυγούστου 2021 ξεκινούν οι αγώνες του GLOBAL CUP υπό τη διοργάνωση του Αθλητικού Κέντρου  SPORTCAMP. Το SPORTCAMP, συνεχίζοντας την παράδοση του, προσελκύει αθλητικά events που λαμβάνουν χώρα στο Λουτράκι, συμβάλλοντας στην ανάδειξη του ως κορυφαίο αθλοτουριστικό προορισμό.

Οι αγώνες, θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του κλειστού δημοτικού γηπέδου Λουτρακίου «Γ. Γαλανόπουλος». Στο Παγκόσμιο Τουρνουά συμμετέχουν ομάδες ανδρών και γυναικών ηλικιακών  κατηγοριών 40+, 45+, 50+, 55+, 60+​ από τις χώρες του Καναδά, των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, της Γερμανίας ,Ελβετίας, Φινλανδίας, Νορβηγίας, Σουηδίας, Ρωσίας , Τουρκίας, Ουγγαρίας και Ισραήλ.

Συνολικά, στην πόλη του Λουτρακίου θα μεταβούν 250 περίπου αθλητές και συνοδοί προκειμένου να συμμετάσχουν στη διοργάνωση ή να την παρακολουθήσουν, και οι οποίοι θα διαμείνουν σε τοπικά ξενοδοχεία απολαμβάνοντας τις τουριστικές υπηρεσίες που προσφέρει η περιοχή.

Τα τελευταία τρία χρόνια, περισσότερες από 100 ομάδες βόλεϊ από την Ελλάδα και το εξωτερικό έχουν επισκεφθεί το Λουτράκι για να συμμετάσχουν σε πρωταθλήματα και τουρνουά που έχουν διοργανωθεί από το SPORTCAMP.

Το SPORTCAMP συνεχίζει να υποστηρίζει την διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων ως απάντηση για την  επιστροφή όλων στα αθλητικά και κοινωνικά επίπεδα που είχαμε κατακτήσει πριν την Covid-19 κρίση.

 

Λουτράκι: Νέες θέσεις εργασίας στην κατασκήνωση SportCamp

Πανελλαδική εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενόψει Πάσχα για παιδιά και οικογένειες που ζουν σε κατάσταση φτώχειας

Φαρμακευτικός Σύλλογος Κορινθίας: Ενημέρωση για τα self tests

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Aντρικο φιλε και αδελφε, καλημερα. Δεν ξερω αν πηρες ειδηση, μιας και εσενα προσωπικα δεν σου ξεφευγουνε ποτε και με τιποτα κατι τετοια, σχετικα με μια επιστημονικη ερευνα και δημοσκοπιση που διενεργηθηκε μαλιστα σε ενα πολυ μεγαλο δειγμα ερωτομενων και η οποια στα αποτελεσματα της μας αποκαλυπτει και καταδεικνυει πως απο ΟΣΟΥΣ ασχουλουνται… ακομη με το Ελληνικο ποδοσφαιρακι ενα ποσοστο 28% υποστηριζει Ολυμπιακο και ενα αλλο 26% ειναι στο πλευρο του Παναθηναικου και επισης πολυ κοντα στους 2 πρωτους, ειναι και τα ποσοστα των φιλων της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ! Αυτο φυσικα ερχεται σαν “πληρωμενη” απαντηση στα “παραμυθια της χαλιμας” των ανθρωπων του ΟΣΦΠ, που χρονια τωρα μας “πιπιληζουν” και μας τα “πρηζουν” πως και καλα η… μιση Ελλαδα ειναι ταχα Ολυμπιακοι και με… χαοτικη διαφορα απο τους υποστηρικτες των υπολοιπων ομαδων…!! Τ.Ζ.

  2. Θα είναι η ίδια που λέει ότι το 60 %στην βόρεια Ελλάδα είναι ΠΑΟΚ 😂😂😂!Να αναλησουμε αυτο πρώτα 🤔Στην βόρεια Ελλάδα υπάρχει και ο ΑΡΗΣ και ο Ηρακλής ,και οι 3 ομάδες του ΠΟΚ !απο το 40% Λοιπον που περισσεύει να πάρουμε βάση την άλλη ψηφοφορία που μας λες εσυ !10 %ο Ολυμπιακός 8%ο Παναθας 6% η Αεκαρα 4%ο Άρης 3 % ο Ηρακλής 2%μας κάνουν 33% !εχουμςε 7% έλλειμα 😂😂😂Την Καλησπερα μου αγαπητέ ΤΖ

  3. ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ Τ.Ζ.!!!! ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΒΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ Η ΓΛΥΣΣΟΚΟΠΑΝΑ.

  4. Είδα ένα ωραίο σχόλιο στο διαδύκτιο από έναν Αεκτζη φίλε ΤΖαλλα δεν ξέρω αν είναι αληθινό η είναι από την απαισιοδοξία που έχουν οι φίλοι της ΑΕΚ !!εγραφε Λοιπον το σχόλιο ,»έβλεπα το ματς χτες με τον θείο μου που είναι σε αναπηρικό καροτσάκι τα τελευταία 10 χρόνια !Στο 80 λεπτό σηκώθηκε και έκλεισε την τηλεόραση «Αυτο ήταν το σχόλιο του αεκτζη !!ο Τίγρης να αγοράζει την «Ναυτεμπορική»μπορεί κανα παίχτη της προκοπής για την ομάδα κάνει νιαου νιαου !Αυτος είναι ντροπή για την ιστορία της ΑΕΚ !Η ΑΕΚ είναι ομάδα με ιστορία και δεν μπορεί ένας «Μελλισανιδης «να την χρησιμοποιοι για τις κομπίνες του !Εναν κομπιναδόρο και κάθονται και τον ακούν ευτυχως λιγοι Αεκζηδες !Παρτε τον με τις πέτρες !!Αντρικος

  5. Έλα ρε εσύ ΤΖ φίλε σου είχα απαντήσει στο σχόλιο σου αλλά δεν θα το έστειλα γιατί δεν πιστεύω να κόπηκε. Να το ξαναγράψω όσο μπορώ και θυμαμε. Αν την έρευνα αυτή την κάνουν οι ίδιοι που είπαν στον Τσετσενο επενδυτή ότι το 60%στη βόρεια Ελλάδα είναι Παοκαρα 😂😂Αντε να τα υπολογίσουμε λοιπόν για το 60%.Η Σαλονικα έχει και Άρη και Ηρακλή και η υπόλοιπη Β. Ελλάδα Καθώς και τους 3 την Αθήνας 🤔Βάσει της δικής σου έρευνας λοιπόν να βρούμε το υπόλοιπο 40%οσφπ 10%παο 8%αεκ 6%Αρης 4%Ηρακλης 3%μας κάνουν 31. Το υπόλοιπο 9%να πούμε ότι είναι οι υπόλοιπες ομάδες όπως καλαμάρια Πας Λάρισα Δόξα Δράμα κλπ Αύτα αδερφέ μου ΤΖ Αντρικος

  6. Φίλε μου καλέ ΤΖ έχω στείλει 2 σχόλια για τηνδημοσκοπηση που λες αλλά δεν πέρασαν μάλλον δεν τα έστειλα γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να κόψουν αυτά 🤔🤔Αντε τριτη και φαρμακερή Θα είναι η ίδια εταιρεία δημοσκιπησεων που λέει ότι ο Παοκ έχει το 60%στην Β. Ελλάδα 😂😂😂Αυτό δήλωσε ο Σαββίδης στους παοκους. Κάντε χαρούμενος το 60%στην βόρεια Ελλάδα 😜😜Πόντιος είναι ότι θέλει λέει η του λένε τα γιουσουφάκια του. Πάμε τώρα στα ποσοστά της εταιρείας και 60 %του Σαμπιντι. Βάση αυτό δηλαδή ο Ολυμπιακός θα είναι λογικά η ίδια αναλογία στη βόρεια Ελλάδα.

  7. Συνεχίζω γιατί το έστειλα χωρίς να το γράψω όλο. Υπάρχει βάση του Σαμπιντι ένα 40 %το υπόλοιπο δηλαδή στην Β Ελλάδα. 10%να έχει ο θρύλος 8 %Άρης 6%η Αεκ 4%ο Παο και 3%ο Ηρακλής 31μας κάνει. Το άλλο 9 %είναι οι άλλες ομάδες της βόρειας Ελλάδας Καλαμαριά Πας Δόξα Δράμας Λάρισα κλπ. Αν τώρα πάμε στην δική σου εταιρία που λογικά θα είναι πανελλαδική τότε πάλι ο Ολυμπιακός θα έχει το ίδιο ποσοστό στην Ελλάδα.,νοτια βόρεια κεντρική το ίδιο και η Παο Αεκ Παοκ. Ποιος έχει δίκιο και ποια είναι η αλήθεια αυτή του Σαββίδη η ή άλλη που έχει πρώτο τον ολυμπιακό. Η λογική λέει ότι η τέταρτη ομάδα της Ελλάδας θα έχει και την Τετάρτη σειρά σε κόσμο βάση στατιστική ανάλυση. Αντρικος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog