Μια κορυφαία αθλητική διοργάνωση βόλεϊ  έρχεται  και πάλι  στο Λουτράκι με διοργανωτή το SPORTCAMP. Την Πέμπτη , 26 Αυγούστου 2021 ξεκινούν οι αγώνες του GLOBAL CUP υπό τη διοργάνωση του Αθλητικού Κέντρου  SPORTCAMP. Το SPORTCAMP, συνεχίζοντας την παράδοση του, προσελκύει αθλητικά events που λαμβάνουν χώρα στο Λουτράκι, συμβάλλοντας στην ανάδειξη του ως κορυφαίο αθλοτουριστικό προορισμό.

Οι αγώνες, θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του κλειστού δημοτικού γηπέδου Λουτρακίου «Γ. Γαλανόπουλος». Στο Παγκόσμιο Τουρνουά συμμετέχουν ομάδες ανδρών και γυναικών ηλικιακών  κατηγοριών 40+, 45+, 50+, 55+, 60+​ από τις χώρες του Καναδά, των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, της Γερμανίας ,Ελβετίας, Φινλανδίας, Νορβηγίας, Σουηδίας, Ρωσίας , Τουρκίας, Ουγγαρίας και Ισραήλ.

Συνολικά, στην πόλη του Λουτρακίου θα μεταβούν 250 περίπου αθλητές και συνοδοί προκειμένου να συμμετάσχουν στη διοργάνωση ή να την παρακολουθήσουν, και οι οποίοι θα διαμείνουν σε τοπικά ξενοδοχεία απολαμβάνοντας τις τουριστικές υπηρεσίες που προσφέρει η περιοχή.

Τα τελευταία τρία χρόνια, περισσότερες από 100 ομάδες βόλεϊ από την Ελλάδα και το εξωτερικό έχουν επισκεφθεί το Λουτράκι για να συμμετάσχουν σε πρωταθλήματα και τουρνουά που έχουν διοργανωθεί από το SPORTCAMP.

Το SPORTCAMP συνεχίζει να υποστηρίζει την διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων ως απάντηση για την  επιστροφή όλων στα αθλητικά και κοινωνικά επίπεδα που είχαμε κατακτήσει πριν την Covid-19 κρίση.

 

Λουτράκι: Νέες θέσεις εργασίας στην κατασκήνωση SportCamp

Πανελλαδική εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενόψει Πάσχα για παιδιά και οικογένειες που ζουν σε κατάσταση φτώχειας

Φαρμακευτικός Σύλλογος Κορινθίας: Ενημέρωση για τα self tests