Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δήμος Σικυωνίων: Πρώτο πανελλαδικά συνεχίζει μέσω τηλεκπαίδευσης τη λειτουργία του το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης

- Advertisement -

Ο Δήμος Σικυωνίων πρωτοπορώντας για άλλη μία φορά, συνεχίζει τη λειτουργία των τμημάτων εκπαίδευσης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης μέσω τηλεκπαίδευσης.

Θυμίζουμε ότι τα προγράμματα του ΚΔΒΜ διεκόπησαν το Νοέμβριο του 2020 λόγω των έκτακτων μέτρων που επιβλήθηκαν για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού.

Ωστόσο, πριν από λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 5/04 το  Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων έδωσε τη δυνατότητα στους Δήμους να συνεχίσουν τη λειτουργία των τμημάτων μέσω τηλεκπαίδευσης.

Ο Δήμος Σικυωνίων ανταποκρίθηκε άμεσα και ήδη το πρώτο τμήμα πανελλαδικά πρόκειται να επαναλειτουργήσει από την Παρασκευή 16 Απριλίου.

Η επαναλειτουργία αφορά στο τμήμα «Επιχειρηματικότητα και Τουριστική – Πολιτιστική Ανάπτυξη», ενώ σύντομα θα εκδοθεί ανακοίνωση για τη λειτουργία και άλλων τμημάτων.

Ο Δήμος Σικυωνίων για ακόμη μια φορά υποστηρίζοντας με θέρμη τα προγράμματα του Κέντρου Δία βίου Μάθησης δίνει το μήνυμα της διαρκούς  επιμόρφωσης, κατάρτισης και εξέλιξης του ανθρώπου, γιατί η επένδυση στη γνώση ανοίγει νέες προοπτικές τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου στο τηλ. 27423 60117 (κα Γκαβάγια).

 

Η αστυνομία πρόλαβε ομαδική απόδραση στις φυλακές Πατρών

Χάρης Μαρίνης: Ένα χρόνο μετά τον άδικο χαμό του Βαγγελάκη Τσάκωνα

Εφυγε από τη ζωή ο πρίγκιπας Φίλιππος, σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ

Συνεδριάζει η Κοινότητα Ισθμίων – Τα θέματα

«Σβήνει» το πάγωμα 9 μηνών που είχε τεθεί στην εξόφληση δανείων – Τι πρέπει να κάνουν οι δανειολήπτες

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog