Την τελευταία του πνοή άφησε την Πέμπτη (8/04) ο επί σειρά πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και πρόσφατα εκλεγείς ως εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας στην ΕΟΕ, Βασίλης Σεβαστής.

Ο εκλιπών νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο με κορωνοϊό, όπου τελικά και κατέληξε.

Ο Βασίλης Σεβαστής γεννήθηκε στις 27 Μαΐου 1949 στην Αθήνα, μεγάλωσε στα Δωδεκάνησα (Ρόδο, Κάλυμνο) και από μικρός (1967) ασχολήθηκε με τον αθλητισμό (υπήρξε αθλητής του Πανιωνίου) χάρη στο μεγάλο του ύψος (1,92 μ.) και τα φυσικά του προσόντα.

Επί 15 έτη ηγήθηκε του ελληνικού αθλητισμού υπηρετώντας ως Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ (αργότερα Γεν. Γραμματέας), ενώ κατά καιρούς θήτευσε και σε άλλες διοικητικές θέσεις.

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Α.Ο.Ποσειδών Λουτρακίου:

“Το Δ.Σ. του Α.Ο. «ΠΟΣΕΙΔΩΝ» Λουτρακίου, με την είδηση του θανάτου του ιστορικού ηγέτη του κλασσικού αθλητισμού Βασίλη Σεβαστή, εκφράζει την θλίψη του και απευθύνει στους οικείους του ειλικρινή συλλυπητήρια.

Ο Βασίλης Σεβαστής βοήθησε με όλες του τις δυνάμεις την ανάπτυξη του κλασσικού αθλητισμού σε όλη την χώρα απ’ άκρου εις άκρον.

Για τον Όμιλό μας υπήρξε πάντα αρωγός και συμπαραστάτης βοηθώντας με όλες του τις δυνάμεις το τμήμα στίβου.

Ο Βασίλης Σεβαστής θα μείνει πάντα στην μνήμη μας αλλά και στην ιστορία, ως ο ρομαντικός, ανιδιοτελής και ακούραστός αγωνιστής για την δόξα του αθλητισμού.

Αιωνία η μνήμη του”

 

 

Voucher 200 ευρώ για laptop και τάμπλετ: Δεύτερη ευκαιρία για λάθος αιτήσεις στις 9 Απριλίου

Δωρεά του Φαρμακευτικού Συλλόγου στον Ερυθρό Σταυρό Κορίνθου

συνΔΗΜΟΤΕΣ: ‘Ελεύθερες οι διαδημοτικές μετακινήσεις, με εντολή Σταματόπουλου!’

Λουτράκι: Ξεκινά η αντιπυρική περίοδος 2021 – Τι θα ισχύει από 15 Απριλίου

Κλειδώθηκαν στην καφετέρια για να γλυτώσουν το πρόστιμο και η αστυνομία έφερε κλειδαρά