Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Άγιοι Θεόδωροι:Τους «τσάκωσαν» με χασίς μέσα στα σπίτια τους. 4 συλλήψεις. Ανάμεσά τους γνωστός επιχειρηματίας και μια ανήλικη

- Advertisement -

Συνεχίζονται οι επιτυχίες του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του loutrakib log.gr, μετά από συντονισμένη επιχείρηση, 12 αστυνομικοί του ΑΤ Λουτρακίου «μπούκαραν» στις οικίες των συλληφθέντων, την ίδια ώρα χθές το μεσημέρι και «έβγαλαν» λαυράκια..

Συνελήφθη 55χρονος μαζί με την ανήλικη κόρη του διότι στην κατοχή τους βρέθηκε κάνναβη ενώ ο 55χρονος καλλιεργούσε και δενδρύλλια στην αυλή του.

Αναλυτικά αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθησαν, χθες (12.4.2021) το μεσημέρι, στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, δύο ημεδαποί, 55χρονος και 17χρονη, αντίστοιχα, γιατί σε έρευνα που στην οικία τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -15- γραμμαρίων και -2- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -1,3- μέτρων περίπου.

Την  ίδια ώρα, σε άλλο σπίτι έκαναν έφοδο οι αστυνομικοί και συνελήφθη 42χρονος γνωστός επιχειρηματίας των Αγίων Θεοδώρων διότι στην κατοχή του βρέθηκε χασίς, ένα δενδρύλλιο κάνναβης και κροτίδες.

Αναλυτικά

Συνελήφθη, χθες (12.4.2021) το πρωί, στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, 42χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -8,2- γραμμαρίων, -1- δενδρύλλιο κάνναβης ύψους -40- εκατοστά περίπου, το οποίο καλλιεργούσε σε γλάστρα, καθώς και -16- κροτίδες.

Η έρευνα των αστυνομικών δε σταμάτησε εκεί. Σε τρίτο σπίτι που έκαναν έφοδο, επίσης στους Αγίους Θεοδώρους συνελήφθη ένας ακόμα ημεδαπός διότι κατείχε μικροποσότητα χασίς, σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutrakiblog.gr

 

Εντοπίστηκε πτώμα στον Ισθμό της Κορίνθου

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog