Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αποτελέσματα των rapid tests που διενεργήθηκαν στους Αγίους Θεοδώρους

- Advertisement -

Τηρώντας τις απαραίτητες οδηγίες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι η διενέργεια δωρεάν δειγματοληπτικού ελέγχου ταχείας ανίχνευσης για τον κορωνοϊό, με rapid test τελευταίας γενιάς, σε 135 δημότες στους Αγίους Θεοδώρους, με μόλις ένα (1) από αυτά να εντοπίζεται θετικό.

Το επόμενο διάστημα συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα κρίσιμο. Συνεχίζουμε όλοι μαζί, με σοβαρότητα, ψυχραιμία και υπευθυνότητα, να εφαρμόζουμε τα μέτρα προστασίας και να τηρούμε τις αποστάσεις και τις οδηγίες που εκδίδουν οι αρμόδιες υπηρεσίες.

Υπενθυμίζουμε ότι την Πέμπτη 15 Απριλίου 2021 οι Κινητές Μονάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται στην Πλατεία ΟΣΕ Λουτρακίου θα διενεργούν rapid test από τις 09:30 π.μ έως τις 14:00 μ.μ. Η διενέργεια των τεστ πραγματοποιείται από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό Κορίνθου και τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

 

Άγιοι Θεόδωροι:Τους «τσάκωσαν» με χασίς μέσα στα σπίτια τους. 4 συλλήψεις. Ανάμεσά τους γνωστός επιχειρηματίας και μια ανήλικη

Η μέρα που δάκρυσε και ο Θεός: Η τραγωδία στα Τέμπη με τους 21 μαθητές (pics)

Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων στις 13 Απριλίου.

ΕΟΔΥ: Τα κρούσματα στις 13 Απριλίου

Επιμελητήριο Αρκαδίας, Εμπορικός Σύλλογος Τρίπολης: Φυσικό Αέριο στους Δήμους Τρίπολης και Μεγαλόπολης

Γιάννης Ανδρέου: Εμπρός πίσω

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog