Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Δολοφονία Καραϊβάζ: Ψάχνουν στα άδυτα της Greek Mafia τον ηθικό αυτουργό

- Advertisement -

Ο δολοφόνος έριξε διπλή χαριστική βολή στον Γιώργο Καραϊβάζ, σύμφωνα με το OPEN TV

Νέα στοιχεία αναζητούν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ. Σύμφωνα, μάλιστα, με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το OPEN TV, την Τρίτη, 13 Απριλίου ξεκίνησε η διαδικασία άρσης απορρήτου ανάλυσης των κεραιών για να μπορέσουν να εντοπίσουν οι αστυνομικοί όλα τα κινητά τηλέφωνα, τα οποία ήταν ενεργοποιημένα τη στιγμή της εκτέλεσης του Γιώργου Καραϊβάζ.

Σύμφωνα με το Ανοιχτό Κανάλι, ενώ η επιχειρησιακή ομάδα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών αρχίζει να δουλεύει πάνω σε αυτά τα δεδομένα, στο συγκεκριμένο Τμήμα σχηματίστηκε και μία δεύτερη ομάδα, δηλαδή η ομάδα ανάλυσης, η οποία ξεκινά να φτιάχνει το προφίλ του ηθικού αυτουργού, δηλαδή του ανθρώπου, ο οποίος έδωσε την εντολή και υπέγραψε το συμβόλαιο θανάτου για τον Γιώργο Καραϊβάζ.

Με βάση το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το OPEN TV, οι Αρχές ψάχνουν για τον ηθικό αυτουργό σε δικογραφίες του οργανωμένου εγκλήματος. Ψάχνουν τον ηθικό αυτουργό σε κακοποιούς, οι οποίοι έχουν βαρύ παρελθόν, που να έχουν κατηγορηθεί για εκρήξεις, για εκβιασμούς, για σωματεμπορία καθώς επίσης και για ανθρωποκτονίες. Οι Αρχές, δηλαδή, αναζητούν άτομα για τα οποία έχουν σχηματιστεί σε βάρος τους δικογραφίες με αυτές τις κατηγορίες καθώς και σε άτομα τα οποία έχουν χαρακτηριστεί τα τελευταία χρόνια ως μέλη της greek mafia.

Επίσης, ένα ακόμη στοιχείο που έγινε γνωστό είναι ότι ο εκτελεστής του Γιώργου Καραϊβάζ έριξε διπλή χαριστική βολή στον δημοσιογράφο.

 

 

Λουτράκι: «Πράσινες Αποστολές – Green Missions» – Μαθαίνουμε να ανακυκλώνουμε σωστά & Κερδίζουμε δώρα!

«Άγιο» είχε οδηγός στην Κόρινθο: Έπεσε με το αυτοκίνητο σε ελιά και ανετράπη

Αποτελέσματα των rapid tests που διενεργήθηκαν στους Αγίους Θεοδώρους

Η μέρα που δάκρυσε και ο Θεός: Η τραγωδία στα Τέμπη με τους 21 μαθητές (pics)

Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων στις 13 Απριλίο

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog