Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σωληνουργεία Κορίνθου: Εξασφάλισε νέο μεγάλο έργο υποθαλάσσιου αγωγού στην Ανατολική Μεσόγειο

- Advertisement -

Η νέα σύμβαση αφορά περίπου 50 χιλιόμετρα σωλήνων χάλυβα LSAW – Η παραγωγή θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Θίσβη Βοιωτίας εντός του 2021

Συμφωνία για την κατασκευή και προμήθεια σωλήνων χάλυβα με την Israel Natural Gas Lines (INGL) υπέγραψε η Σωληνουργεία Κορίνθου, για το υποθαλάσσιο τμήμα ενός νέου αγωγού φυσικού αερίου υψηλής πίεσης μεταξύ των πόλεων Ashdod και Ashkelon.

Η Chevron, μετά την εξαγορά της Noble Energy και ως διαχειριστής των υποθαλάσσιων κοιτασμάτων φυσικού αερίου Leviathan και Tamar, συμφώνησε με την INGL για την παροχή υπηρεσιών μεταφοράς φυσικού αερίου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το νέο αυτό σύστημα αγωγών, επιπλέον της επέκτασης και των άλλων υπαρχουσών γραμμών διανομής αερίου, θα επιτρέψει στη Chevron και τους συνεργάτες της να μεταφέρουν έως και 7 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου ετησίως στην Αίγυπτο.

Η νέα σύμβαση αφορά περίπου 50 χιλιόμετρα σωλήνων χάλυβα LSAW εξωτερικής διαμέτρου 36 ιντσών και περιλαμβάνει αντιδιαβρωτική επένδυση και επένδυση τσιμέντου. Η παραγωγή θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Σωληνουργεία Κορίνθου στη Θίσβη Βοιωτίας εντός του 2021. Η εγκατάσταση του αγωγού έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει το 2022.

 

ΝΕΑ e-ημερίδα ”Ψηφιακές τεχνολογίες και κατανάλωση, οικονομία και ανταγωνισμός”

Η Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας ενισχύθηκε με 6 οχήματα

L.T.O: Κατεβάστε το ανανεωμένο Smart App Visit Loutraki

Γ. Ψυχογιός: Επερώτηση στη Βουλή για τα πολλά προβλήματα με τους δασικούς χάρτες και στηνΚορινθία.

Η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη στην Αρχαία Δίολκο (φωτο)

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog