Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ντροπιαστικό βίντεο: Γυναίκα πετάει σκουπίδια από το μπαλκόνι και λέει στην δημοτική καθαρίστρια «δουλειά σου είναι»

- Advertisement -

Το βίντεο δείχνει μια γυναίκα να πετάει σκουπίδια από το μπαλκόνι της που είναι στον δεύτερο όροφο έχοντας την απαίτηση να τα μαζέψει η δημοτική καθαρίστρια, που βρίσκεται εκείνη την ώρα εκεί.

Οργή προκαλεί βίντεο που έχει κυκλοφορήσει από την Κρήτη το οποίο αποτυπώνει την έλλειψη σεβασμού προς τους εργαζόμενους του δήμου.

Το βίντεο δείχνει μια γυναίκα να πετάει σκουπίδια από το μπαλκόνι της που είναι στον δεύτερο όροφο έχοντας την απαίτηση να τα μαζέψει η δημοτική καθαρίστρια, που βρίσκεται εκείνη την ώρα εκεί.

Το βίντεο δείχνει μια γυναίκα που δουλεύει στον Δήμο να καθαρίζει τον δρόμο κάτω από ένα σπίτι.

Μία άλλη γυναίκα στον δεύτερο όροφο αρχίζει να πετάει τις κούτες που είχε στο μπαλκόνι της, προκαλώντας εύλογα την αντίδραση της κοπέλας που καθάριζε. Τότε η γυναίκα από τον 2ο όροφο απαντά με αναισθησία: «Η δουλειά σου είναι».

 

in.gr

 

Συμμορία διέπραξε 91 κλοπές σε σούπερ μάρκετ σε Αττική και Κορινθία

Κορονοϊός: 16 νέα κρούσματα στην Κορινθία – 53 κρούσματα στην Πελοπόννησο

Εκπαιδευτικοί – Κόρινθος: Όχι στη μετατροπή Γυμνασίου σε Πειραματικό

Πώς θα λειτουργήσουν το Πάσχα οι εκκλησίες – Self test και υπαίθριες Ακολουθίες

Με υποχρεωτικό self test και οι εργαζόμενοι στις τράπεζες και τις ασφαλιστικές από Δευτέρα

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στην λεβεντογέννα κρήτη φημίζονται για τέτοιους βαρβαρισμούς, αντικοινωνική συμπεριφορά, ζωοκλοπές, βασανισμούς ζώων, βασανισμούς και κακοποιήσεις ανθρώπων, όπως του Γιακουμάκη του συγχωρεμένου.

  2. Aπ’ οτι μπορεσα να καταλαβω με το βιντεο και η δημοτικη καθαριστρια, απολυτως δικαιολογημενα τσαντισμενη, αρνιωτανε με την σειρα της αυτες τις κουτες να τις μαζεψει! Γενικως καθομαι και σκεφτομαι ποσο παλιοκοσμος ειμαστε, και γι’ αυτο εξαλλου δεν ειναι και τυχαιο που ως χωρα και κοινωνια εχουμε καταντησει ετσι… Τ.Ζ.

  3. Μη πάτε μακριά , έχουμε αντιπροσώπους της συγκεκριμένης κουλτούρας και στη πόλη μας . Αυτοί που έφυγαν από τη “ λεβεντογέννα “ και ήρθαν να μας δώσουν τα φώτα τους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog