Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Γιώργος Γκιώνης στη Σουηδία. Δείτε το λόγο (φωτο)

- Advertisement -

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, βρίσκεται στη Σουηδία.

Όλοι γνωρίζουν ότι οι δυο αγαπημένες του κόρες, Αμαλία και Ειρήνη ζουν μόνιμα εκεί.

Πριν δύο μήνες, η μικρή του κόρη Ειρήνη, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Τότε ο δήμαρχος, λόγω ανειλλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να βρεθεί εκεί και να χαρεί αυτή τη στιγμή, περιμένοντας διακαώς την ώρα που θα αγκαλιάσει το εγγονάκι οτυ.

Η στιγμή αυτή ήρθε και ο δήμαρχος κρατά τρισευτυχισμένος στην αγκαλιά το πανέμορφο εγγονάκι του, επαναλαμβάνοντας για μια ακόμη φορά «Του παιδιού μου το παιδί, είναι δυο φορές παιδί μου» !

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Δήμαρχε !!

 

 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Γιώργος Γκιώνης! Εγινε παππούς ! (φωτο)

Με το σώβρακο ο Πιέτρης στο δημοτικό συμβούλιο!! Ζητάει και τα ρέστα από τα ΜΜΕ

Lockdown: Στις 18:00 το μήνυμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εγώ εκτός από τις ευχές που συνηθιζετε σε τέτοιες περιπτώσεις και τα συνηθισμένα να ευχηθώ και γιατί όχι και δήμαρχος κάποτε στο μέλλον. Φυσικά ο Αντρικός και πολλοί άλλοι λόγο ηλικίας δεν πιστεύω να το προλάβουμε εκτός αν φτάσουμε στην ηλικία του Φιλιππα και της Ελισάβετ 😜😜Τώρα που είπα Ελισάβετ ξέχασα να σας πω ότι έχει γενέθλιά σημερις. 1926 γεννηθείς η Queen of England 😉Επειδή μερικοί δεν τα καταλαβαίνετε και όλα να σας τα κάνω πενηνταρακια. Πέσε ο εγγονός του Γιώργου γίνει δήμαρχος σε ηλικία άνω τον 35 χρόνων να πουμε εγώ που είμαι 54 πες +35 μας κάνουν 89. Άμα ζήσω εγώ 89 χρόνια να μου γράψεις. 10 χρόνια μου τα έφαγε το loutrakiblog με το νέο συκώτι που έχω κάνει με μερικούς. Αντρικος

  2. Εσυ ρε Παυλαρα με ποιον εισε Τελικα γιατί όλους σχεδόν τους κράζεις τους συνδιασμους αντιπολιτεύσεις !Δεν χρειαζετε να μαλώσουμε να συζητήσουμε !Εσυ χρόνια στα κόλπα εκεί θα έχει και βαρύτητα η γνώμη σου !!Παντως επειδη γενικά εσυ όλα τα βαζεις σε ένα τσουβάλι για αυτο και τους κράζεις γενικά όλους θα μας πεις κανα ωραίο να γελάσουμε όλοι !!Παντως εγώ θέλω να μου πεις γιατί δεν πας τον Γκιώνη και αν ήταν κάποιος καλύτερος που οι συμπολιτες μας δεν έδωσαν ευκαιρία στο παρελθόν !και λέω παρελθόν γιατί και το μέλλον δεν βλεπουμε να υπάρχει τίποτα καλύτερο από τον Γιωργη αν ξαναβάλει φυσικα !!Αν θες απαντάς Ηρεμα και ωραία και όπως είπα η γνώμη σου έχει βαρύτητα !Αντρικος

  3. Που κολλάει ο Παύλος? εδώ Άλλος τους κράζει όλους. Φίλε Αντρίκο ή Αντρικιό ή Αντρέα ή Αντρικό ή Αντρίκιο ή Αντρεά (δεν το λέω για να σε προσβάλλω, αλλά επειδή υπογράφεις με καμιά 15αριά διαφορετικούς τρόπους και τονισμούς), ειλικρινά, δεν μπορείς να καθίσεις μια μέρα στα αυγά σου? Με τα ρούχα σου τρώγεσαι πια? Χαλάρωσε και πάρ’το αλλιώς. Πάσχα έρχεται. Όλα καλά ρε. Ξεκόλλα πια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog