Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Α.Σ Άγιοι Θεόδωροι για το θέμα του γηπέδου: Χορτάσαμε από υποσχέσεις και “κούφια” λόγια

- Advertisement -

Το πρόβλημα της κατασκευής του γηπέδου ποδοσφαίρου στους Αγίους Θεοδώρους εξακολουθεί να υφίσταται – Δεν έχουν ξεκινήσει οι εργασίες αποκατάστασης

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε το Δ.Σ του ποδοσφαιρικού συλλόγου “Άγιοι Θεόδωροι”(πλην του Αντιπροέδρου), διαμαρτυρόμενο προς κάθε υπεύθυνο, για την καθυστέρηση έναρξης των εργασιών στο γήπεδο της πόλης μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Α.Σ Άγιοι Θεόδωροι συνεχίζει να μην έχει αθλητικές εγκαταστάσεις, έπειτα από την καταστροφή του γηπέδου με τις πλημμύρες του Νοέμβρη του 2019.

Ένας από τους ελάχιστους πνεύμονες ζωής του αθλητισμού στον τόπο μας, βρίσκεται ακόμη στον “αέρα”

Τα τμήματα του συλλόγου που απαριθμούν περίπου 110 άτομα (μαζί με την ακαδημία) είναι άστεγα…

Τα πολιτικά πρόσωπα του Δήμου και της Περιφέρειας μας έχουν “φουσκώσει” με ψεύτικες υποσχέσεις και ημερομηνίες (Οκτώβρη 2020, Δεκέμβρη 2020 και Μάρτιο του 2021) σχετικά με την ανακατασκευή του υπάρχοντος γηπέδου.

Η υπομονή μας εξαντλήθηκε! Κουραστήκαμε να ακούμε λόγια του αέρα και θέλουμε μόνο πράξεις για την πραγματοποίηση του. Εάν η ανακατασκευή του γηπέδου καθυστερήσει και άλλο, η ομάδα μας δεν έχει μέλλον.

Δεν μας αρμόζει να ακολουθήσουμε τις τύχες της ομάδας της Περαχώρας, η οποία ταλανίζεται με το ίδιο πρόβλημα επί σειρά ετών και “σκόρπισε “στους πέντε ανέμους…

Γι’ αυτό θέτουμε τις Προϊστάμενες Αρχές και τα πολιτικά πρόσωπα υπεύθυνους για το τι μέλλει γενέσθαι με το ζήτημα που μας πονάει, καθώς ο σύλλογος, το φίλαθλο κοινό και οι πολίτες των Αγίων Θεοδώρων “χόρτασαν” από υποσχέσεις και “κούφια” λόγια…

Με εκτίμηση το Δ.Σ. του συλλόγου (εξαιρουμένου του μειοψηφίζοντα Αντιπροέδρου της ομάδας)

πηγη

 

Το μήνυμα του μητροπολίτη Κορίνθου για το Πάσχα 2021

Λουτράκι: Μια συγκινητική πρωτοβουλία δύο εθελοντών

Συνεδριάζει το Λιμενικό Ταμείο στο Λουτράκι

Live : Οι ανακοινώσεις από τον Νίκο Χαρδαλιά για το Πάσχα

ΕΟΔΥ: 2.754 νέα κρούσματα, 819 διασωληνωμένοι, 76 θάνατοι

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όπως βλέπω στην ανακοίνωση γίνεται και μια αναφορά στην ομάδα της Περαχώρας, μήπως γνωρίζει κάποιος πότε περίπου θα ξεκινήσουν τα έργα για το γήπεδο στο χωρίο μας?

  2. Nα αναλάβετε κι εσείς τις ευθύνες σας, γιατί ψηφίσατε Γκιώνη. Μόνο κούφια λόγια μοιράζει στην τελευταία του θητεία γιαυτό τρώει τη μία ήττα πίσω από την άλλη, όπως το περίφημο υδατοδρόμιο και το ράλλυ.

  3. Να πω εδώ στον φίλο που ρωτάει για τα έργα στο γήπεδο της περαχωρας ότι άρχισαν σήμερα από ότι είδα σε κάτι αναρτήσεις στο φεισμπουκ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog