Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τα κρούσματα σήμερα 25 Απριλίου 2021

- Advertisement -

Στο «κόκκινο» παραμένει η Αττική με 1400 νέα κρούσματα, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ, εκ των οποίων 676 μολύνσεις εντοπίζονται στο Λεκανοπέδιο.

Από το σύνολο των νέων κρουσμάτων του ιού στη χώρα 13 είναι εισαγόμενα εκ των οποίων 12 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

 

Αναλυτικότερα τα κρούσματα στις περιφερειακές ενότητες που ανήκουν στην Αττική:

 

Ανατολική Αττική: 85 κρούσματα

Βόρειος Τομέας Αθηνών: 77 κρούσματα

Δυτική Αττική: 37 κρούσματα

Δυτικός Τομέας Αθηνών: 112 κρούσματα

Κεντρικός Τομέας Αθηνών: 215 κρούσματα

Νήσων: 1 κρούσματα

Νότιος Τομέας Αθηνών: 71 κρούσματα

Πειραιώς: 78 κρούσματα

Στη Θεσσαλονίκη καταγράφηκαν 207 νέες μολύνσεις.

Γεωγραφική κατανομή:

85 κρούσματα στην ΠΕ Ανατολικής Αττικής

77 κρούσματα στην ΠΕ Βόρειου Τομέα Αθηνών

37 κρούσματα στην ΠΕ Δυτικής Αττικής

112 κρούσματα στην ΠΕ Δυτικού Τομέα Αθηνών

215 κρούσματα στην ΠΕ Κεντρικού Τομέα Αθηνών

71 κρούσματα στην ΠΕ Νοτίου Τομέα Αθηνών

78 κρούσματα στην Π.Ε. Πειραιώς

1 κρούσμα στην Π.Ε.Νήσων

207 κρούσματα στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης

15 κρούσματα στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

5  κρούσματα στην Π.Ε. Αργολίδας

16 κρούσματα στην Π.Ε Αρκαδίας

1  κρούσμα στην Π.Ε Αρτας

37 κρούσματα στην Π.Ε. Αχαΐας

3 κρούσματα στην Π.Ε. Βοιωτίας

2 κρούσματα στην Π.Ε Γρεβενών

5 κρούσματα στην Π.Ε Δράμας

8 κρούσματα στην Π.Ε. Έβρου

10 κρούσματα στην Π.Ε. Εύβοιας

3  κρούσματα στην ΠΕ Ευρυτανίας

6 κρούσματα στην ΠΕ Ζακύνθου

3  κρούσματα στην Π.Ε. Ηλείας

7 κρούσματα στην Π.Ε Ημαθίας

35 κρούσματα στην ΠΕ Ηρακλείου

1 κρούσμα στην Π.Ε. Θάσου

3  κρούσματα στην Π.Ε. Θεσπρωτίας

27 κρούσματα στην Π.Ε. Ιωαννίνων

14 κρούσματα στην Π.Ε Καβάλας

31 κρούσματα στην Π.Ε Καλύμνου

4 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

9 κρούσματα στην Π.Ε Καστοριάς

5 κρούσματα στην Π.Ε. Κέρκυρας

2  κρούσματα στην Π.Ε Κεφαλληνίας

10 κρούσματα στην Π.Ε Κιλκίς

8 κρούσματα στην Π.Ε Κοζάνης

9 κρούσματα στην Π.Ε. Κορινθίας 

1 κρούσμα στην Π.Ε. Κω

5 κρούσματα στην Π.Ε. Λακωνίας

37 κρούσματα στην Π.Ε Λάρισας

2  κρούσματα στην Π.Ε.Λασιθίου

5 κρούσματα στην Π.Ε. Λέσβου

2  κρούσματα στην Π.Ε Λήμνου

10 κρούσματα στην Π.Ε. Μαγνησίας

3 κρούσματα στην Π.Ε. Μεσσηνίας

2 κρούσματα στην Π.Ε Μυκόνου

5 κρούσματα στην Π.Ε. Ξάνθης

2 κρούσματα στην Π.Ε. Πάρου

26 κρούσματα στην Π.Ε. Πέλλας

11 κρούσματα στην Π.Ε. Πιερίας

7 κρούσματα στην Π.Ε. Ρεθύμνου

7 κρούσματα στην Π.Ε Ροδόπης

3  κρούσματα στην Π.Ε. Ρόδου

1 κρούσμα στην Π.Ε. Σάμου

13  κρούσματα στην Π.Ε. Σερρών

2 κρούσματα στην ΠΕ Σποράδων

6 κρούσματα  στην Π.Ε. Τρικάλων

5 κρούσματα στην Π.Ε. Φθιώτιδας

6  κρούσματα στην Π.Ε. Φλώρινας

9 κρούσματα στην Π.Ε. Χαλκιδικής

15 κρούσματα στην Π.Ε. Χανίων

4 κρούσματα στην Π.Ε. Χίου

36  κρούσματα υπό διερεύνηση

 

Συναγερμός για την εξαφάνιση 40χρονης από τα Μέγαρα

Προσλήψεις στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας

Λουτράκι: Δείτε ολόκληρη τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου (video)

O κορονοϊός «σαρώνει» την Ινδία

Ιστορική απόφαση Μπάιντεν για τη γενοκτονία των Αρμενίων .Τι σηματοδοτεί

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλη σας ημερα και καλη Μ. Εβδομαδα σε ολες και ολους. Εχθες Κυριακη των Βα’ι’ων, εσπασε το “φραγμα” των 10.000 νεκρων ελεω κορωνοιου στη χωρα μας και οπως ολα δειχνουν επεται, δυστυχως, συνεχεια… Εκτος απο το τραγικο, υπαρχει βεβαιως εδω και το εξοργιστικο του πραγματος, το οτι δηλαδη αυτο το τοσο δυσαρεστο και θλιβερο γεγονος περασε(κακος, κακιστα) στα “ψιλα” και εγινε “γαργαρα”, απο το συνολο του Ελληνικου τυπου! Για παραδειγμα θυμηθηκα τωρα πως το ετος 2018, ο μεγαλοπροεδρος, μεγαλοεφοπλιστης και μεγαλοεκδοτης, Ευαγγελος Μαρινακης, δημοσιευε τοτε και επι σειρα πολλων ημερων(και βεβαιως πολυ καλα εκανε) στην πρωτη σελιδα της εφημεριδας του, των “Νεων”, τον αριθμο των 102 θυματων της φονικης πυρκαγιας στο Ματι, επι κυβερνησεως Τσιπρα. Ετσι απο περιεργεια θελω να δω εαν απο ΣΗΜΕΡΑ ο συγκεκριμενος εκδοτης επιδειξει την ιδια ακριβως ευαισθησια και πραξει και κατι αναλογο (οπως, επαναλαμβανω, πολυ, πολυ σωστα επραξε και με την περιπτωση των αδικοχαμενων ανθρωπων στο Ματι) και με τις τοσες χιλιαδες νεκρων εξαιτιας του covid 19, αλλα και εξαιτιας ασφαλως και της αριστης αυτης και επιτυχημενης διαχειρισεως, ετουτης της υγειονομικης κρισης απο την αλαθητη κυβερνηση Μητσοτακη! Ετσι απλως για να αντιλαμβανομαστε και να γνωριζουμε το πως ασκειται και λειτουργει στην χωρα μας η… αντικειμενικη, ελευθερη και… αδεσμευτη δημοσιογραφια… Τ.Ζ.

    • Και μονο που συνδεεις του νεκρους μια πυρκαγιας απο αμελεια με τους νεκρους μια φονικης πανδημιας που εχει χτυπησει ολοκληρο τον πλανητη που κανεις δεν ηξερε πως να την διαχειριστει δειχνει μια μικρη εμπαθεια να το πω ή ελλειψη κατανοησης καποιων πραγματων…Εκτος αν το λες για να τρολαρει και να προκαλεσεις τον γνωστο και “αγαπητο” φιλο του blog…Εκει παω πασο..

  2. Ίδια πραγματα συγκρίνεις φίλε τ.ζ.? Το ενα ειναι ολιγωρία της κυβερνησης δολοφονων, το αλλο, ενα παγκοσμιο φαινομενο που ακομη καμια χωρα δεν το εχει εξαλείψει. Έλα, σε παρακαλώ, μη γινεσαι κι εσύ ανοίγω σφολιάταααα…!

  3. Aγαπητε Max, δεν συνεδεσα τους νεκρους της φονικης πυρκαγιας με τους νεκρους της φονικης πανδημιας, αλλα σχολιασα και καυτηριασα την εντελως αντιθετη και διαφορετικη αντιμετωπιση που ειχαν αυτα τα δυο τραγικα γεγονοτα απο πλευρας των περισσοτερων Ελληνικων ΜΜΕ. Ειναι σαφες και στον πλεον αδαη, πως η προβολη και παρουσιαση τους οπο συγκεκριμενα media, κατα την ταπεινη μου παντα γνωμη και αποψη, εγινε με 2 μετρα και με 2 σταθμα. Και κατι ακομη. Η πανδημια αυτη, ναι μεν χτυπησε ολοκληρο τον πλανητη, ομως τα αποτελεσματα που επεφερε απο χωρα σε χωρα, δεν ητανε παντου τα ιδια. Η Ελλαδα για παραδειγμα και εκ του αποτελεσματος ειχε μια απο τις χειροτερες επιδοσεις, ως

    • Ειναι διαφορετα συμβαντα και ειναι λογικο να εχουν διαφορετικη αντιμετωπιση.Απο κει και περα ναι αν θελεις να πουμε τα πραγματα οπως ειναι,φυσικα τα ΜΜΕ στηριζουν καποια παραταξη..Οποιος δεν φοραει παρωπιδες βλεπει οτι τα ΜΜΕ του Μαρινακη και του Αλαφουζου ειναι φιλικα προς την Νεα Δημοκρατια..Οτι του Σαββιδη,οπως και ο Ζουγκλας και ο Documentoς ειναι με το Συριζα ..Οι μεν πρωτοι θα ειναι πιο ελαστικοι στο θεμα,οι δε δευτεροι θα το χρησιμοποιησουν σαν για σκληρη αντιπολιτευση γιατι αυτοι ειμαστε σαν λαος και το ιδιο θα γινοταν απο την αναποδοι αν ηταν ο Συριζα στην εξουσια..Και φυσικα επειδη ειμαστε στο 2021 το χοντρο παιχνιδι εχει ξεφυγει απο τα ΜΜΕ,εχει παει στα social οπου περα απο τους δημοσιογραφους,εχουμε ξεκινησει να εχουμε και “ευαισθητοποιημενους” καλλιτεχνες βλεπε Ακριτα ,Κραουνακη κλπ που τοσα χρονια κανεις δεν ειχε ακουσει την φωνουλα τους για οτιδηποτε αλλο εκτος απο το εργο τους…Οσο για την Ελλαδα επειδη το μηνυμα σου κοπηκε,ειναι 30κατι σε ratio θανατων ανα πληθυσμο.Παντα υπαρχει το καλυτερο,παντα υπαρχει και το χειροτερο.Σιγουρα εγιναν λαθοι αρχησ γενομενησ απο το ανοιγμα του τουρισμου (κυριως απο το εξωτερικο) περσι το καλοκαιρι, που εμπαινε οποιος ηθελε..Αλλα αμα δεν δουλευε ο τομεας με τα περισσοτερα εσοδα και που ζει πολυς κοσμος απο αυτον και βγαζει και τον χειμωνα με αυτα λεφτα ,ποσο χειροτερα θα ηταν τα πραγματα..Δυσκολες αποφασεις που αμα δεν ειναι στο χερι σου ευκολα μπορεις να τις παρεις…Αλλα μην ξεχναμε οτι δεν εχει μονο η κυβερνηση ευθυνες…Εχουμε και μεις…Εκτος απο το πρωτο lockdown ,δεν ξανατηρησαμε μετα μετρα για κανενα λογο..Μας βγηκε αυτο το εντονο αντιδραστικο του χαρακτηρα που οταν ακους μη,πρεπει να πας να κανεις το αντιθετο..

  4. Αγαπητε μου Max, καλησπερα. Σε καμια των περιπτωσεων δεν συνεδεσα τις δυο αυτες πολυνεκρες τραγωδιες, των θυματων της φονικης πυρκαγιας στο Ματι απο την μια μερια, με τους νεκρους της φονικης πανδημιας απο την αλλη. Αναφερθηκα και σχολιασα απλως το γεγονος της εντελως διαφορετικης αντιμετωπισεως, καθως και δημοσιογραφικης καλυψεως και προβολης που ειχαν αυτες(οι τραγωδιες, δηλαδη)απο το συνολο των ΜΜΕ της χωρας μας, σαν να λεμε με 2 μετρα και με 2 σταθμα. Και κατι ακομη. Ναι μεν η πανδημια αυτη χτυπησε, οπως πολυ σωστα λες και σαρωσε απ’ ακρου εις ακρου ολοκληρο τον πλανητη, ομως τα αποτελεσματα οσον αφορα στην αντιμετωπιση της και διαχειριση της απο την καθε χωρα, ασφαλως και δεν ητανε παντου τα ιδια, μιας και κατα την ταπεινη μου γνωμη και αποψη η Ελλαδιτσα μας, κατεγραψε παγκοσμιως αν οχι την χειροτερη, μια ομως απο τις χειροτερες επιδοσεις παγκοσμιως οπου καταφανως και αναμφισβητητως το αποδεικνυει αυτο και ο πολυ υψηλος δεικτης θνητοτητας και θανοντων εδω στη χωρα μας, και παρ’ ολο αυτο το δραμα και την καταστροφη, εχεις απο πανω και την εγχωρια διαπλοκη και τους μεγαλομιντιαρχες Μαρινακηδες, Αλαφουζους κλπ, να προσπαθει και να προσπαθουν να μας πεισουνε οτι τα παντα ολα βαινουνε… καλως και επιτυχως, και τελειωνοντας και προς επιρρωσην των οσων λεγω θα δωσω ενα μονο στατιστικο στοιχειο: Στο διαστημα Οκτωβριου 2020- Μαρτιου 2021 πανω απο το 76% των νεκρων, πεθαναν ΕΚΤΟΣ ΜΕΘ, που σημαινει πολυ απλα πως οι ανθρωποι αυτοι θα μπορουσανε καλλιστα να ειχανε σωθει και να βρισκοντουσαν τωρα στην ζωη… Αυτα! Τ.Ζ.

  5. Τι μας λες ρε φίλε… δεν συνέδεσες εσύ, αλλά ζητάς από τα ΜΜΕ να συνδέσουν. Άρα απόλυτο δίκιο έχει ο Μαξ. Αλήθεια, το “από τις χειρότερες επιδόσεις παγκοσμίως”, που το είδες? Σύνδεση Ελλάδας-Νότιας Κορέας-Τζιμπουτί κάνεις εσύ? Ποιές οι ευθύνες των πολιτών στο Μάτι, ποιές οι ευθύνες των πολιτών στην πανδημία? Πήγε να μπλοκάρει τα κορβνοπάρτι η κυβέρνηση, μίλησε ο συριζα για αστυνομοκρατία. Αλλά μετά τα πάρτι, το ιικό φορτίο αυξήθηκε. Μήπως θες η κυβέρνηση να σου λύσει και τα ατομικά σου προβλήματα με τη γυναίκα σου που συνεχώς διαφωνείτε, όπως μας λες?

  6. Παιδια αφηστε, εδω μιλαμαι πως εξαιτιας ενος υποστελεχομενου, ανοργανωτου, ανεπαρκους, λειψου, “γυμνου”, τραγικου και ουσιαστικα διαλυμενου Εθνικου Συστηματος Υγειας, χαθηκανε και δυστυχως εξακολουθουνε να χανονται εντελως τζαμπα και αδικα τοσες χιλιαδες ανθρωπινες ζωες, που σε διαφορετικη περιπτωση πληστοι εξ αυτων θα μπορουσανε να ειχανε καλλιστα σωθει και αυτη η ατελειωτη ανθρωποθυσια (διοτι περι καθαρης ανθρωποθυσιας επροκειται) βαραινει διαχρονικα και διαπαραταξιακα ολακερο σχεδον το πολιτικο φασμα και προσωπικο της χωρας, στο βαθμο βεβαιως που αναλογουν οι ευθυνες του καθενος ξεχωριστα. Για να το συμπηκνωσω λιγακι ακομη, προκειμενου να γινω ισως ακομη πιο σαφης και κατανοητος θα πω το εξης: Φανταστητε και αναλογιστητε τωρα, εαν ολα τα παραπανω συνεβαιναν με εναν οποιοδηποτε αλλο πρωθυπουργο στο “τιμονι” της χωρας αντι του… αρεστου και πολυαγαπημενου των Media, Κυριακου Μητσοτακη(και προσεξτε ασφαλως και δεν αναφερομαι στην ιδια την παραταξη της ΝΔ- νομιζω αλλωστε οτι σε αυτα που λεγω ειναι κατι παραπανω απο εμφανης, οσο και ξεκαθαρος ο διαχωρισμος που επιχειρω), τι θα γινοτανε! Απλως σε αυτη την περιπτωση η ξενη και εγχωρια βαρονια, ολιγαρχια και διαπλοκη, θα ζητουσε την κεφαλην(τουλαχιστον) αυτου του αλλου πρωθυπουργου, επι πινανακι… Τ.Ζ.

    • Οπως εγραψα και πιο πανω καθε κομμα εχει τα δικα του ΜΜΕ..Οποτε και αν αλλος ηταν αρχηγος θα ειχε τα δικα του ΜΜΕ να το στηριζουν και να περνανε τα θεματα οπως τα θελει ο ιδιος..Το ειδαμε να γινεται και με την προηγουμενη κυβερνηση..Γινεται και με αυτην.Γινοταν και θα γινεται παντα.Και για αυτο τα οποια σκανδαλα βγαινουν στην φορα μετα αφου αλλαξει η εκαστοτε κυβερνηση.Και για τον Κουλη,υπαρχουν οι ολιγαρχες και οι βαρωνοι που ειχαν επενδυσει και ειχαν κανει δουλιτσα με τον Αλεξη που θα ηθελαν πολυ να τον δουν να τσακιζεται..Απο κει και περα ειναι θεμα δυναμης και ποιος εχει την περισσοτερη σε μια συγκεκριμενη χρονικη στιγμη..Δεν ειμαι πολιτικοποιημενος, ποτε δεν ημουν,και ο κυριως λογος ειδικα μετα τα οσα εγιναν τα τελευταια χρονια ειναι οτι πολιτικα δεν υπαρχει σωτηρια για την χωρα..Απλα να γυριζει η δυναμη να βολευονται ολοι..Δεν θα μου κανει εντυπωση αν σε λιγα χρονια υπαρχει συγκυβερνηση των “μεγαλων” και τοτε …Οσο για το Εθνικο Συστημα Υγειας η κατασταση του ειναι απορροια παρα πολλων χρονων.Δεν γινεται να φτιαχτει εν μια νυχτη..Και σιγουρα δεν ειναι και οι συνθηκες καταλληλες για να γινει αυτο..Και στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν ειναι οτι υπηρχε η γνωση για την αντιμετωπιση μιας τετοιας πανδημιας και απλα ειμασταν αχρηστοι στο να την εφαρμοσουμε..Θυμαμαι να λενε και να φωναζουν ολοι να γινουν περισσοτερες ΜΕΘ.Θυμαμαι τα στατιστικα μεχρι λιγο πριν φυγει το ετος να λενε οτι απο οσους μπαινουν στις ΜΕΘ ενα 50-60% δεν βγαινει..Και πρεα απο αυτο για να γινουν περισσοτερες ΜΕΘ υπαρχει το θεμα κοστους,αν υπαρχουν χωροι,διαγωνισμοι για τις παραγγελιες και ενα σωρο αλλα πραγματα.Παρολα αυτα οι ΜΕΘ αυξηθηκαν..Πηγαν να γινουν επιστρατευσεις και ειχαμε ενα σωρο αντιδρασεις..οι ιδιοι οι συνανθρωποι δεν ηθελαν βοηθησουν (οχι τουλαχιστον πριν μαθουν το οφελως που θα αποκομίσουν)..τι να λεμε τωρα..Παρολα ,συμφωνα με το site του BBC , εχουμε μικροτερο Death Rate απο καμια 40αρια χωρες και μαλιστα απο χωρες οπως η Ισπανια,η Γερμανια,η Ολλανδια και αλλες πιο πλουσιες και ανεπτυγμενες απο την “Ελλαδιτσα”…Και ολα αυτα ακουγωντας τον αλλο 60+ χρονων να πηγαινει στα διοδια και να λεει οτι γενναει η 2η πεθερα του,ο αλλος να εχει ποδηλατα ,βαλιτσες και να λεει οτι τρεχει γιατι πλημμυρισε το εξοχικο του,τους αλλους να κανουν παρτι οπου υπαρχει παρκο και πλατεια,τους αλλους να μαζευονται 15-20 ατομα σε ενα σπιτι ή στα roof garden ξενοδοχειων,τους αλλους να μαζευονται να υπερασπιστουν τα “δικαιωματα” ενος τρομοκρατη και δολοφονου…και πολλους πολλους ακομα..

    • καθε κομμα εχει τα δικα του ΜΜΕ..Οποτε και αν αλλος ηταν αρχηγος θα ειχε τα δικα του ΜΜΕ να το στηριζουν και να περνανε τα θεματα οπως τα θελει ο ιδιος..Το ειδαμε να γινεται και με την προηγουμενη κυβερνηση..Γινεται και με αυτην.Γινοταν και θα γινεται παντα.Και για αυτο τα οποια σκανδαλα βγαινουν στην φορα μετα αφου αλλαξει η εκαστοτε κυβερνηση.Και για τον Κουλη,υπαρχουν οι ολιγαρχες και οι βαρωνοι που ειχαν επενδυσει και ειχαν κανει δουλιτσα με τον Αλεξη που θα ηθελαν πολυ να τον δουν να τσακιζεται..Απο κει και περα ειναι θεμα δυναμης και ποιος εχει την περισσοτερη σε μια συγκεκριμενη χρονικη στιγμη..Δεν ειμαι πολιτικοποιημενος, ποτε δεν ημουν,και ο κυριως λογος ειδικα μετα τα οσα εγιναν τα τελευταια χρονια ειναι οτι πολιτικα δεν υπαρχει σωτηρια για την χωρα..Απλα να γυριζει η δυναμη να βολευονται ολοι..Δεν θα μου κανει εντυπωση αν σε λιγα χρονια υπαρχει συγκυβερνηση των “μεγαλων” και τοτε …Οσο για το Εθνικο Συστημα Υγειας η κατασταση του ειναι απορροια παρα πολλων χρονων.Δεν γινεται να φτιαχτει εν μια νυχτη..Και σιγουρα δεν ειναι και οι συνθηκες καταλληλες για να γινει αυτο..Και στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν ειναι οτι υπηρχε η γνωση για την αντιμετωπιση μιας τετοιας πανδημιας και απλα ειμασταν αχρηστοι στο να την εφαρμοσουμε..Θυμαμαι να λενε και να φωναζουν ολοι να γινουν περισσοτερες ΜΕΘ.Θυμαμαι τα στατιστικα μεχρι λιγο πριν φυγει το ετος να λενε οτι απο οσους μπαινουν στις ΜΕΘ ενα 50-60% δεν βγαινει..Και πρεα απο αυτο για να γινουν περισσοτερες ΜΕΘ υπαρχει το θεμα κοστους,αν υπαρχουν χωροι,διαγωνισμοι για τις παραγγελιες και ενα σωρο αλλα πραγματα.Παρολα αυτα οι ΜΕΘ αυξηθηκαν..Πηγαν να γινουν επιστρατευσεις και ειχαμε ενα σωρο αντιδρασεις..οι ιδιοι οι συνανθρωποι δεν ηθελαν βοηθησουν (οχι τουλαχιστον πριν μαθουν το οφελως που θα αποκομίσουν)..τι να λεμε τωρα..Παρολα ,συμφωνα με το site του BBC , εχουμε μικροτερο Death Rate απο καμια 40αρια χωρες και μαλιστα απο χωρες οπως η Ισπανια,η Γερμανια,η Ολλανδια και αλλες πιο πλουσιες και ανεπτυγμενες απο την “Ελλαδιτσα”…Και ολα αυτα ακουγωντας τον αλλο 60+ χρονων να πηγαινει στα διοδια και να λεει οτι γενναει η 2η πεθερα του,ο αλλος να εχει ποδηλατα ,βαλιτσες και να λεει οτι τρεχει γιατι πλημμυρισε το εξοχικο του,τους αλλους να κανουν παρτι οπου υπαρχει παρκο και πλατεια,τους αλλους να μαζευονται 15-20 ατομα σε ενα σπιτι ή στα roof garden ξενοδοχειων,τους αλλους να μαζευονται να υπερασπιστουν τα “δικαιωματα” ενος τρομοκρατη και δολοφονου…και πολλους πολλους ακομα..

  7. Καλημερα. Αγαπητε 08:52, μηπως εισαι ο… Κικιλιας? Σε ρωτω, μιας και εξ οσων γνωριζω ο εν λογω, εκτος απο την κυρια Μπαλατσινου, διαθετει και εξοχικη κατοικια εις στο Λουτρακι! Ως προς το ερωτημα μου, σαφως και αστειευομαι, ρε φιλε! Σου ευχομαι να εχεις μια χαρουμενη Ανασταση και ενα καλο Πασχα και να εισαι καλα. Τ.Ζ.

  8. “Σχετικα με το επικειμενο ανοιγμα του τουρισμου υπαρχει ενα σοβαρο μειονεκτημα της χωρας μας σε σχεση με τους υπολοιπους ανταγωνιστικους προορισμους και αυτο διοτι οι θανατοι απο τον covid 19 και ανα εκατομμυριο κατοικους ειναι 43, οταν στην Ιταλια ειναι 31,6 στην Τουρκια 25,5 στην Γαλλια 24,4 στην Ισπανια 13,5 στην Κυπρο 5 και στην Πορτογαλια μολις 1,3 και πως το 2020 ειμασταν οι καλυτεροι, ενω φετος ειμαστε οι χειροτεροι”!!! Τα παραπανω δεν τα λεω ουτε εγω, ουτε ο Τσιπρας, ουτε ο Τζανακοπουλος, ουτε ο Πολακης, ουτε και ο Βαρουφακης, αλλα τα ανεφερε χθες σε δημοσια παρεμβαση του ο πολυπειρος, εγκριτος και καθ’ολα ειλικρινης, σοβαρος και μετρημενος στα λογια του, ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ, Γιωργος Κυρτσος, ο οποιος εν συνεχεια παρεθεσε και ενα σοκαριστικο στατιστικο στοιχειο, λεγοντας πως στις 28 Απριλιου του 2020 υπηρξανε μολις 2 νεκροι απο την φονικη αυτη πανδημια, ενω ακριβως εναν χρονο μετα και συγκεκριμενα στις 28 Απριλιου 2021, θρηνησαμε 92 νεκρους σε μια μοναχα ημερα!! Μιλαμε για τοοσο πολυ καλα…!! Τ.Ζ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog