Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κόρινθος: Άνδρας έκοψε το μόριό του και έπεσε από τον δεύτερο όροφο του νοσοκομείου

- Advertisement -

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην Κόρινθο με πρωταγωνιστή έναν άνδρα ο οποίος αφού πρώτα έκοψε το μόριό του, στην συνέχεια πήδηξε από τον δεύτερο όροφο του νοσοκομείου όπου είχε μεταφερθεί.

Όπως αναφέρει το korithostv.gr ο εν λόγω άνδρας είναι 35 ετών και βρισκόταν στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου Κορίνθου όπου και είχε μεταφερθεί επειδή είχε κόψει το μόριό του. Ο άνδρας από το Ξυλόκαστρο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, είχε βρεθεί στο νοσοκομείο το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν πρόλαβε να νοσηλευτεί αφού στην συνέχεια σε κατάσταση αμόκ άνοιξε το παράθυρο και βούτηξε στο κενό. Τελικώς από την πτώση δεν τραυματίστηκε σοβαρά ενώ του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το προσωπικό του νοσοκομείου.

Επιπλέον, ο τραυματίας φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος διενεργούν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κορίνθου.

 

Survivor Spoiler 5/5: Οριστικό! Αυτός αποχωρεί σήμερα (video)

Ηράκλειo: 13χρονος φέρεται να βίασε και να βιντεοσκόπησε ανήλικη μπροστά σε άλλους

«Kορονοπάσχα» σε μεγάλο ξενοδοχείο του Λουτρακίου…

Δωρεάν Τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού στο Κιάτο.

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να χαιρετήσω τον σχολιαστη «Γιώργος Πρέκας “”μιας και τον έχω δει να σχολιάζει τις τελευταίες μέρες εδώ στο μπλογκ !!Ετσι για την ιστορία αγαπητέ φίλε το όνομα αυτο είναι αληθινό η έβαλε δίπλα από το Γιώργος ένα Πρέκας που είναι και πιασάρικο που λέω εγώ !!Εαν θέλεις μου απαντάς η μας απαντάς αν προτιμας να μάθουμε για τον νέο «»φίλο «του μπλογκ !!Ηρεμα τον ρωτάω τον φίλο για εσάς τους υπόλοιπους που θα αρχίσετε τώρα τα βάζει με τον Πρέκα τον νέο σχολιαστη !Αυτα για τώρα πάω να ψηφίσω στης ουαλικες εκλογές που γίνονται σήμερα !Ναι ρε εσεις σήμερα ψηφίζουν στην ουαλια για την εκπροσώπηση της Ουαλλιας στο βρετανικό κοινοβούλιο !Labour ψηφίζω !Συνηθως ψηφίζω γυναίκα υποψήφια !Δεν τις ξέρω από πριν οταν μου δώσουν το ψηφοδέλτιο την βλέπω για πρώτη φορά !!Αντρικος welcome Γιώργος Πρέκας

  2. Γιώργο τί ομάδα είσαι? Θα σε ρωτήσει τώρα ο φωστήρ των γραμμάτων και των τεχνών για να σκοτώνει τον χρόνο του μιλώντας με άνθρωπο.

  3. Πες μας εσύ πρώτα που σε έχω ρωτήσει και άσε τον Γιώργο τι ομάδα εισε. Μπορεί ο άνθρωπος να μας πει χωρίς να τον ρωτήσουμε. Έβαλε ο άνθρωπος και ένα όνομα και επίθετο αληθινό ψεύτικο αλλά έβαλε. Τώρα εσύ δεν σκοτώνεις τον χρόνο σου με τι γράφει ο Αντρικος?Κατσε καλά αμπαλε 🦅😜Αντρικος

  4. Έχω πει δεκάδες φορές, ΠΑΟΚ είμαι. Αλλά δεν λειτουργεί το ρημάδι. Φύρανε από το sniffing της άσπρης πούδρας που φτιάχνεται ψωμί. Άσχημες παρενέργειες φαίνεται να έχει. Φόρα μάσκα καλύτερα στο ψωμάδικο κι αν δεν έχεις, φόρα φίμωτρο που ταιριάζει γάντι και στο μούτρο σου.

  5. Την επόμενη φορά για να μην σε μπερδεύω να λες ο παοκζης !Ο Μίχος μηπως εισε η άλλος ?Ολοι οι αντί Ολυμπιακοί και οι άμπαλοι το ίδιο μυαλό έχετε και λέτε τα ίδια που να σε ξεχωρίσω !Αν ντρεπεσε να βάλεις ΠΑΟΚ βάλε κάτι άλλο ώστε να ξέρω ποιος είναι που λέει τα τρέλα που μας λες εσυ !Εμβολιο εκανες η δεν χρειαζεσε ?Αντε γεια Αντρικος να μην ασχοληθώ περισοτερο με την περίπτωση σου έχουμε αλλά σοβαρότερα να σχολιάζουμε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog