Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΔΩΡΕΑΝ Εκπαιδευτικό Σεμινάριο από το Επιμελητήριο Κορινθίας για τα ΝΕΑ Υγειονομικά Πρωτόκολλα 2021

- Advertisement -

Το Επιμελητήριο Κορινθίας ενημερώνει τα μέλη του ότι προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ τηλεκπαίδευση στα υγειονομικά πρωτόκολλα σύμφωνα με την ΚΥΑ «Ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19» (Β’ 2084), Α.Π. 1632/21.5.2021.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επιχειρήσεις επισιτιστικού κλάδου / εστιατόρια / καφέ / μπαρ , τουριστικών καταλυμάτων / ενοικιαζομένων δωματίων / διαμερισμάτων / τουριστικών κατοικιών της Κορινθίας, σε τουριστικά και ναυλομεσιτικά γραφεία, τουριστικές επιχειρήσεις οδικών μεταφορών, γραφεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων, επιχειρήσεις εκμίσθωσης μοτοσικλετών, τρίτροχων και τετράτροχων οχημάτων προκειμένου να το παρακολουθήσουν και να λάβουν τη σχετική βεβαίωση.

Το εκπαιδευτικό αυτό σεμινάριο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 19 Μαΐου 2021 από τις 18:30-20:30 μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας zoom.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις καλούνται να υποβάλλουν αίτηση στο σύνδεσμο https://forms.gle/aimK7NqWtkFTfD989 από την Δευτέρα 10.05.21 έως και την Τρίτη 18.05.21 προκειμένου να ενημερωθούν για τη διαδικασία συμμετοχής και να λάβουν τη σχετική πρόσκληση για την είσοδο τους στην πλατφόρμα zoom.

 

Παρακαλούμε όπως ορίσετε έναν εκπρόσωπο από κάθε επιχείρηση, στου οποίου το όνομα θα εκδοθεί η σχετική βεβαίωση παρακολούθησης, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

Όπως ορίζει η νέα εγκύκλιος, η παρακολούθηση του εκπαιδευτικού σεμιναρίου είναι υποχρεωτική και συνδέεται με την ασφαλή και νόμιμη λειτουργία κάθε επιχείρησης διαμονής. Έτσι, απαιτείται εκ νέου εκπαίδευση του ιδιοκτήτη ή υπεύθυνου του καταλύματος:

  • από 1 έως 50 δωματίων: εκπαίδευση ενός ατόμου ανά κατάλυμα
  • άνω των 50 δωματίων: εκπαίδευση ενός ατόμου ανά υπηρεσία/τμήμα καταλύματος

Η προθεσμία ολοκλήρωσης εκπαίδευσης του ιδιοκτήτη/συντονιστή για την τουριστική περίοδο 2021 πρέπει να γίνει έως 15.06.2021

 

Με βάση τα όσα γνωρίζουμε έως σήμερα, το σήμα πιστοποίησης Health First παραμένει σε ισχύ. Για όσους δεν έχουν εκδώσει το σήμα, αυτό εκδίδεται από το Υπουργείο Τουρισμού https://www.healthfirsttourism.gr . Η επανέκδοση του σήματος πιστοποίησης Health First απαιτείται σε περίπτωση αλλαγής προσώπου υπευθύνου για την εφαρμογή του σχεδίου διαχείρισης.

 

Εικόνες από το τροχαίο μπροστά από την Motor Oil

Κόρινθος: Στον ανακριτή ο φερόμενος ως βιαστής της ανήλικης κόρης του

Στη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου ο 1ος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift

Ανοίγει η πλατφόρμα επιδότησης της εστίασης με μέγιστο ποσό 100.000€

Survivor: Αποχωρεί οικειοθελώς ο Ηλίας Μπόγδανος;

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog