Από τα Ιωάννινα, την Κασσάνδρα, τη Σκιάθο και την Καλαμάτα μέχρι την Τήνο, την Κρήτη και τη Ρόδο εκποιούνται μεγάλες και μικρότερες ξενοδοχειακές μονάδες. Μεγάλο ερώτημα η στάση των υποψήφιων επενδυτών. Πέντε είναι οι μονάδες που βγαίνουν σε πλειστηριασμό στην Πελοπόννησο

 

Επιστροφή στην κανονικότητα και για τους πλειστηριασμούς, καθώς από 14 Μαΐου λήγει η προσωρινή αναστολή της λειτουργίας των δικαστηρίων της χώρας.

Και παρότι τράπεζες και εταιρείες διαχείρισης απαιτήσεων αφήνουν στην άκρη την πρώτη κατοικία, τουλάχιστον προς το παρόν, αν και από 1η του επόμενου μήνα, υπάρχει πλήρης απελευθέρωση των πλειστηριασμών, οπότε και θα ξεκινήσει η εφαρμογή του νέου πτωχευτικού, το ηλεκτρονικό «σφυρί» θα αρχίσει να «χτυπά» για χιλιάδες επαγγελματικούς χώρους. Μεταξύ αυτών και αρκετά ξενοδοχεία. Την ίδια ώρα μάλιστα, που αγγελίες πώλησης έχουν βάλει περισσότερες από 300 ξενοδοχειακές μονάδες ανά την επικράτεια.

Από τις 14 Μαΐου (σ.σ. την ημερομηνία που ανοίγει και ο τουρισμός), οι αναρτημένοι πλειστηριασμοί ξενοδοχείων φθάνουν τους 28, από τα Ιωάννινα, την Κασσάνδρα, τη Σκιάθο και την Καλαμάτα μέχρι την Κρήτη και τη Ρόδο.

Συνολικά η τιμή εκκίνησης για τα τουριστικά ακίνητα που βγαίνουν στο σφυρί, μεταξύ των οποίων και πολύ γνωστά, ξεπερνά τα 56 εκατ. ευρώ.

Δεδομένων των συνθηκών, υπάρχει αρκετά μεγάλος προβληματισμός για τη στάση που θα κρατήσουν οι υποψήφιοι επενδυτές, αφού σε αρκετές ξενοδοχειακές μονάδες οι τιμές πρώτης προσφοράς έχουν προσδιοριστεί πριν από την πανδημία κι επομένως δεν κανείς δεν ξέρει εάν σήμερα θα κριθούν ελκυστικές ή όχι.

Πέντε μονάδες στην Πελοπόννησο περίπου 20 εκ.€

Πρόκειται για δύο μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες σε Ναύπλιο και Καλαμάτα ενώ  ένα μικρότερα ξενοδοχείο βγαίνει σε πλειστηριασμό στη Σπάρτη και δύο στο Λουτράκι….

 

ΤΩΡΑ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Προφυλακίστηκε o 45χρονος για τον βιασμό της ανήλικης κόρης του

Περιστατικό άνευ προηγουμένου: Της χορήγησαν κατά λάθος 6 δόσεις εμβολίου

ΔΩΡΕΑΝ Εκπαιδευτικό Σεμινάριο από το Επιμελητήριο Κορινθίας για τα ΝΕΑ Υγειονομικά Πρωτόκολλα 2021

Εικόνες από το τροχαίο μπροστά από την Motor Oil

Κόρινθος: Στον ανακριτή ο φερόμενος ως βιαστής της ανήλικης κόρης του