Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

To Λουτράκι στον Alpha! Ολα έτοιμα για τουρίστες και επισκέπτες (video)

- Advertisement -

Ξεκινούν από μεθαύριο οι ελεύθερες μετακινήσεις από νομό σε νομό και οι επιχειρηματίες του τουρισμού και της εστίασης βρίσκονται σε πυρετό προετοιμασιών στους κοντινούς προορισμούς εκτός Αττικής.

Το ίδιο συμβαίνει και στο Λουτράκι! Πυρετώδεις οι προετοιμασίες αφού άπαντες περιμένουν με ανυπομονησία να γεμίσουν οι παραλίες και τα καταστήματα.

Στο Λουτράκι  βρέθηκε  η Κατερίνα Αθανασιάδη για τις ανάγκες του δελτίου ειδήσεων του Alpha !

 

 

Φανταστικό θέαμα! Τα δελφίνια αγαπούν το Λουτράκι (video)

«Αντίο» lockdown: Σήμερα οι ανακοινώσεις για SMS, ωράριο και ταξίδια

Λουτράκι: Βόμβα – Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση ακύρωσε την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για τη μετεγκατάσταση του ΚΤΕΛ

Ποινική δίωξη για έναν βιασμό και δυο απόπειρες ασκήθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη

Κορινθία: Έτοιμη να τεθεί σε λειτουργία η μονάδα παραγωγής φαρμακευτικής κάνναβης

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κομπλέ το βιντεακι και διαφήμιση του Λουτρακίου για όσους τυχαίνει να μην το έχουν επισκευτει στο παρελθόν. Παραφωνία στο βίντεο το γκράφιτι στην κρήνη και καλό είναι να το καθαρίσουν. Να μου πεις και αλλού που καθάρισαν η έβαψαν από το δήμο πήγαν ξανά οι γνωστοί άγνωστοι και ξαναγραψανε. Αντρικος

  2. Πολύ καλό το βίντεο, με το καλό να αρχίσει αύριο η τουριστική σεζόν, να δουλέψουν και τα μαγαζιά! Ωστόσο, καλό θα ήταν τα σβηστούν από τον Δήμο, τα συνθήματα στην πλατεία Κρήνης, αλλά και λίγο πιο κάτω, στο λιμάνι και στο παραλιακό πάρκο Ειρήνης. Αξίζουμε οι δημότες μια αξιοπρεπή και καθαρή, από συνθήματα και βρωμιές, παραλία. Βέβαια, όσες φορές έχει καθαρίσει ο Δήμος, μετά από κάποιον καιρό, πάλι πάνε και γράφουν με σπρέι. Η παραλία μας (και το πάρκο Ειρήνης, φυσικά) αποτελεί τη βιτρίνα της πόλης μας, και πρέπει επιτέλους οι γκραφιτάδες να μάθουν να εκφράζονται αλλιώς. Το να προσπαθούν να επιβληθούν, αφήνοντας συνθήματα περί “χούντας” σε όλο το Λουτράκι, είναι αλητεία και φανερώνει έλλειψη παιδείας. Θα είναι ευχάριστο, λοιπόν, να σβηστούν και πάλι όλα και το σημαντικότερο, να διατηρηθούν καθαρά!

  3. Έχετε δει πως είναι η παραλία δεν έχουν φτιάξει τίποταΟι πλάκες είναι σπασμένες περπατάς και πέφτειςΔεν τις βλέπουν; Μόνο ο καφές και το τσιγάρο τους νοιάζει;Όλο το Λουτράκι είναι έτσι ο Δήμαρχος κατεβαίνει μεΤη μηχανή τι κάνει δεν μπορώ να καταλάβω βόλτες;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog