Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Γλυκά Νερά: Το μωρό σκουντούσε τη μητέρα του για να ξυπνήσει

- Advertisement -

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τις πρώτες ώρες μετά το φρικτό έγκλημα που έγινε στα Γλυκά Νερά.

Χθες έκανε τον γύρο του διαδικτύου μια φωτογραφία αστυνομικού της Άμεσης Δράσης, ο οποίος κρατούσε στην αγκαλιά του το 11 μηνών μωρό της Καρολάιν, που βρήκε βασανιστικό θάνατο στα χέρια των τριών δολοφόνων της.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης μίλησε με τον συγκεκριμένο αστυνομικό, ο οποίος του περιέγραψε τις πρώτες στιγμές που έζησε όταν ανέβηκε στη σοφίτα του σπιτιού.

Οι αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών συνεχίζουν τις έρευνες, έχοντας βάλει στο μικροσκόπιο 100 υπόπτους και πέντε συμμορίες που λυμαίνονται τα βορειοανατολικά προάστια.

Όπως είπε, ο αστυνομικός είναι και ο ίδιος πατέρας ενός παιδιού και πραγματικά λύγισε όταν αντίκρισε την 20χρονη νεκρή και το μωρό της δίπλα της.

«Μου είπε ότι το μωρό δεν έκλαιγε, αλλά σκουντούσε τη μητέρα του για να ξυπνήσει. Έβαλε τα κλάματα, όταν μου τα περιέγραφε και μου είπε πως έχει αντιμετωπίσει πολύ δύσκολες καταστάσεις σε τροχαία και αυτοκτονίες, αλλά αυτή η εικόνα που αντίκρισε στα Γλυκά Νερά ήταν αβάσταχτη», είπε ο κ. Καλλιακμάνης στον ΑΝΤ1.

Ο σύζυγος της γυναίκας ήταν δίπλα από το κρεβάτι, δεμένος με μονωτική ταινία, στα χέρια, τα πόδια, τα μάτια και το στόμα τόσο σφιχτά, που, όπως κατέθεσε και ο ίδιος, κόντεψε να χάσει τις αισθήσεις του.

«Πιθανόν η μητέρα να είδε χαρακτηριστικά των δραστών και γι΄ αυτό την σκότωσαν», είπε ο κ. Καλλιακμάνης και πρόσθεσε πως θεωρεί αδύνατον να μην έχει βρεθεί DNA τους στο σημείο το εγκλήματος, αφού έμειναν εκεί 30 λεπτά.

Οι αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών συνεχίζουν τις έρευνες, έχοντας βάλει στο μικροσκόπιο 100 υπόπτους και πέντε συμμορίες που λυμαίνονται τα βορειοανατολικά προάστια.

Εκτιμούν πως οι δράστες είναι επιπόλαιοι κι έχουν κάνει λάθη που θα οδηγήσουν την αστυνομία στον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

 

Επίσκεψη του Ευρωβουλευτή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κώστα Αρβανίτη στην Κορινθία, την Παρασκευή 14 Μαΐου

Η λύση στα επίγεια και δορυφορικά συστήματα είναι μία: Κοροβέσης!

Στη Βουλή οι καταγγελίες για υπέρογκες χρεώσεις προς τον ΔΕΔΔΗΕ Κορινθίας

Αργολίδα: Οδηγός κόντεψε να σκοτωθεί στην προσπάθειά του να αποφύγει σκύλο

Ξεκίνησε η καμπάνια της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την ανάπτυξη του Αλιευτικού Τουρισμού

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog