Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ξαναχτύπησε η σπείρα των απατεώνων στο Λουτράκι

- Advertisement -

Σύμφωνα με μαρτυρία αναγνώστη στο Loutrakiblog.gr ξαναχτύπησε η σπείρα των απατεώνων στο Λουτράκι, τηλεφωνώντας σήμερα σε ηλικιωμένη, προσπαθώντας να της αποσπάσει μεγάλο χρηματικό ποσό και συγκεκριμένα 50.000 ευρώ !!!!

Συγκλονίζει η μαρτυρία της γυναίκας που λίγο έλειψε να πάθει ανακοπή καρδιάς όταν χτύπησε το τηλέφωνο και από την άλλη γραμμή άκουσε μια γυναικεία φωνή να της λέει

«Η κυρία (…); Η κόρη σας η … πέρασε με το αυτοκίνητό της το κόκκινο φανάρι και παρέσυρε ένα παλικάρι και το σκότωσε.  Συνελήφθη και οδηγείται στη φυλακή. Χρειάζεται 50.000 ευρώ εγγύηση για να μην μπει φυλακή..»

Η ηλικιωμένη γυναίκα σάσιστε, ένιωσε αδιαθεσία καθώς στο βάθος της γραμμής ακουγόταν δήθεν η κόρη της (άλλη γυναικεία φωνή) που έλεγε κλαίγοντας

«μαμά βοήθεια, δε θέλω να πάω φυλακή»

Η ηλικιωμένη βρήκε το θάρρος να ειδοποιήσει τον σύζυγο της κόρης της, ο οποίος εμβρόντητος από όσα του εξιστόρησε η γυναίκα, την καθησύχασε, λέγοντάς της πως ήταν απατεώνες και πως όλοι είναι καλά.

Να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα! Μην πιστεύετε αγνώστους που σας τηλεφωνούν και σας ζητούν χρήματα για οποιονδήποτε λόγο. Ενημερώστε τους δικούς σας ανθρώπους !

Απευθυνθείτε αμέσως στην Αστυνομία στο τηλ 2744-0-63000 και καταγγείλετε το περιστατικό.

Προσοχή! Σπείρα απατεώνων δρα στο Λουτράκι. Οδηγίες από την ΕΛ.ΑΣ (video)

Λουτράκι- ΤΩΡΑ: Μήπως είδατε μια απατεώνισσα; KOINOΠΟΙΗΣΤΕ

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!! Καλα ουτε μεχρι και αυτους ακομη τους θρασυτατους, προκλητικοτατους, αδιστακτους παλιανθρωπους, οσο και αλητες, που προσωπικα θα τους χαρακτηριζα και ως “απατεωνες του… γλυκου νερου”, ειναι σε θεση να εντοπισει και βεβαιως να συλλαβει η Ελληνικη μας αυτη Αστυνομια!!? Μετα φταιω εγω που τωρα τελευταια γινομαι… κακος, εμπαθης, σκληρος και… εριστικος οταν απολυτως δικαιολογημενα (κατα την ταπεινη μου γνωμη) επισημαινω και αναφερομαι στην παροιμιωδη αυτη ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ του Ελληνικου κρατους και της Ελληνικης πολιτειας στο να επιτελεσουνε μια εστω φορα στοιχειωδως σωστα το καθηκον τους, και να προσφερουν, ως αλλωστε εχουν και υποχρεωση, ενα κατ’ ελλαχιστον αισθημα ασφαλειας απεναντι στους πανταχοθεν βαλλομενους, καθως επισης και εκτεθειμενους και ανυπερασπιστους στην οποιαδηποτε απειλη και στον οποιοδηποτε κινδυνο, Ελληνες φορολογουμενους πολιτες!! Τ.Ζ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog