Με πρωτόγνωρη επιτυχία και ρεκόρ συμμετοχής (182 άτομα) πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο για τα ΝΕΑ Υγειονομικά Πρωτόκολλα 2021

 

Ένα πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο εκπαιδευτικό σεμινάριο είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι επαγγελματίες τουριστικών επιχειρήσεων της Κορινθίας, που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Κορινθίας (για δεύτερη συνεχόμενη φορά) την Τετάρτη 19 Μαΐου στις 18:30μ.μ., στο πλαίσιο της επανεκκίνησης της λειτουργίας τους, μετά την άρση των μέτρων της αντιμετώπισης της πανδημίας Covid-19.

Το θέμα του σεμιναρίου αφορούσε τα νέα «Ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19» (Β’ 2084), Α.Π. 1632/21.5.2021.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτης Πιτσάκης καλωσόρισε τους επαγγελματίες του τουρισμού με ένα σύντομο χαιρετισμό και τόνισε ότι όπως και πέρσι έτσι και φέτος θα πρέπει να αξιοποιηθούν όλα τα υγειονομικά όπλα και εργαλεία που έχουμε στα χέρια μας για να ξεκινήσει ο τουρισμός στην περιοχή μας με τις καλύτερες δυνατές προδιαγραφές.

Για τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα στα τουριστικά καταλύματα μίλησε ο τεχνολόγος Τροφίμων & Ποτών Msc και εισηγητής εκπαιδευτικών προγραμμάτων ΕΦΕΤ, κ. Ιωάννης Κακός δίνοντας τις κατάλληλες οδηγίες για τον τρόπο ανάπτυξης και εφαρμογής τους με βάση τη νέα ΚΥΑ.

Στο τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες διατύπωσαν τις απορίες τους και εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την ευρεία αυτή ενημέρωση πάνω στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα 2021. Να σημειωθεί ότι οι συμμετέχοντες θα λάβουν την σχετική βεβαίωση παρακολούθησης.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα 2021, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Κορινθίας στο τηλέφωνο 27410 24464 (933).

 

ΦΩΤΙΑ στο Σχίνο: Nεκρά ζώα συνθέτουν το σκηνικό της απόλυτης καταστροφής (Video)

Κόρινθος: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κυνηγών για την υποχρεωτική στείρωση των σκυλιών (φωτο-Video)

Σχίνος: 40.000 στρέμματα δασικής έκτασης έχουν καεί ήδη

LIVE: Δεύτερη έκτακτη ενημέρωση από τον Ν.Χαρδαλιά για την φωτιά στον Σχίνο

Αυτοψία: Καμμένα καλώδια της ΔΕΗ στο σημείο που ξεκίνησε η φωτιά στον Σχίνο