Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Θέμα χρόνου να σβήσει η φωτιά στα Γεράνεια Όρη

- Advertisement -

«Είναι πλέον θέμα χρόνου να δοθεί και επίσημα σε ύφεση η πυρκαγιά στα Γεράνεια Όρη», αναφέρει στο Αθηναϊκό/ Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Βασίλης Βαθρακογιάννης, ενώ επισημαίνει πως είναι διάσπαρτες οι ενεργές καύσεις.

Στην ευρύτερη περιοχή της πυρκαγιάς, στα Γεράνεια Όρη, παραμένουν και επιχειρούν, για τέταρτο 24ωρο, ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις.

Ειδικότερα, επιχειρούν 278 πυροσβέστες με 89 οχήματα, 10 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, το ειδικό μηχανοκίνητο της Πυροσβεστικής, το κινητό επιχειρησιακό κέντρο “Όλυμπος”, από αέρος συνδράμουν 15 αεροσκάφη και 4 ελικόπτερα, από τα οποία τα 2 κάνουν συνεχώς ρίψεις νερού, ενώ 1 ελικόπτερο της Πυροσβεστικής και 1 της ΕΛΑΣ είναι συντονιστικά.

Αρωγή συνεχίζουν να παρέχουν εθελοντές πυροσβέστες, υδροφόρες και μηχανήματα έργου των Περιφερειών και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Πυρκαγιά στον Σχίνο: Το πριν και το μετά από τους Up Stories – video

Self test: Yποχρεωτικά στον ιδιωτικό τομέα από Δευτέρα 24 Μαΐου

Φωτιά Σχίνος: Την άμεση οικονομική στήριξη των πληγέντων ανακοίνωσε ο Στ. Πέτσας

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Σχίνο (φωτο)

Επιμελητήριο Κορινθίας: Ρεκόρ συμμετοχής στο σεμινάριο για τα υγειονομικά πρωτόκολλα

EΟΔΥ: Τα κρούσματα σήμερα Παρασκευή 21 Μαΐου.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Είδα πριν λίγο σε μια αναρτήσει στο φέισμπουκ να λένε ότι στην περιοχή της Κατουνιστρας κάποιος είδε σε ένα σημείο να είναι πεταγμένα σπασμένα γυαλιά !Τα μάζεψε ο άνθρωπος και την άλλη μέρα αν δεν κάνω λάθος είχαν ριξει στο ίδιο μέρος ξανα γυαλιά !Υπηρχε και σχετική φωτογραφία !Δεν ξέρω φυσικα αν όντως είναι ετσι απλός το αναφερω !!Αντρικος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog