Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Κίνημα Αλλαγής: Η Χαρά Κεφαλίδου θα επισκεφθεί την Κόρινθο

- Advertisement -

Τη Δευτέρα 31 Μαΐου, κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής με επικεφαλής τη Βουλευτή Δράμας και Τομεάρχη Παιδείας και Θρησκευμάτων Χαρά Κεφαλίδου θα επισκεφτεί την Κόρινθο και θα συναντηθεί με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, τους διευθυντές των διευθύνσεων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κορινθίας, τον Μητροπολίτη Κορίνθου και τη διοίκηση του κοινωνικού φροντιστηρίου Κορίνθου.

Στο Κλιμάκιο θα συμμετέχουν ο Γραμματέας του τομέα Παιδείας του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Τσούλιας, ο Γραμματέας της ΝΕ Κορινθίας Δημήτρης Αγγελόπουλος και η τομεάρχης παιδείας της ΝΕ Κορινθίας Ελένη Κωστούρου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

09:30 Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου – Συνάντηση με τον Πρύτανη.

11:00 Επίσκεψη στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας. Συνάντηση με τον διευθυντή.

12:00 Επίσκεψη στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας. Συνάντηση με τον διευθυντή.

13:00 Επίσκεψη στην Ι. Μητρόπολη Κορίνθου. Συνάντηση με τον Μητροπολίτη.

13:30 Επίσκεψη στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Κορίνθου. Συνάντηση με τη διοίκηση.

 

Τροχαίο στις Κεχριές Κορινθίας με τραυματίες (φωτο)

Οι “Εθελοντές εν δράσει” στη Λίμνη Βουλιαγμένης Λουτρακίου

ΔΩΡΕΑΝ Rapid Test COVID- 19 την Τρίτη 1η Ιουνίου στην πόλη των Αγίων Θεοδώρων

Ξεκίνησαν τα αντιπλημμυρικά έργα από το Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

Δύναμη Δημιουργίας: “Όχι στα λύματα άλλων περιοχών στο Λουτράκι”

Οι δήμοι καλούνται να δηλώσουν τι έκαναν για τον covid

- Advertisement -

29 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλημερα. Μπορω να πω πως αρκετα συμπαθητικη δειχνει αυτη η κυρια Χαρα Κεφαλιδου του ΚΙ.ΝΑΛ, αλλα εχω την εντυπωση πως η συνονοματη της, η εταιρα δηλαδη κυρια Χαρα, που αποτελει και την διαχειριστρια του “Loutrakiblog”, ειναι μακραν πολυ ποιο ομορφοτερη και ωραιοτερα!! Τ.Ζ.

  2. Φίλε μου ΤΖ σαν σήμερα το μακρινό 1985 ο Μέγας Αντρεας Παππανδρεου έπαιρνε με νίκη 45 %και κάτι ψιλα την δεύτερη τετραετία του ΠΑΣΟΚ !!Ειχε προηγηθεί η μεγαλύτερη συγκέντρωση στο Σύνταγμα μεγαλύτερη και από το 81 !!Φυσικα ο Αντρικος ήταν εκεί και το 81 και το 85 !!Πως το κατάντησαν το μεγαλύτερο κόμμα με βάση του το κέντρωο χώρο ?Τριζουν τα Κόκκαλα του Άντρεα με την κατάντια της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης !!Ο μητσοτος επαθε μεγάλη ήττα και από τότε και μετά άρχισε η καταστροφή της δημοκρατίας και σαν επακολουθώ την καταστροφή της Ελλάδας !Για να γίνει ο Μητσοτάκης πρωθυπουργός !!Αντρικος βαθύ ΠΑΣΟΚ

  3. Αγαπητε Αντρεα, καλησπερα. Μου δινεις τωρα, μια πρωτης ταξεως ευκαιρια προκειμενου να διατυπωσω και εγω την προσωπικη μου γνωμη και αποψη, σε σχεση με το πολιτικο γιγνεσθαι αυτης της ταλαιπωρης και… χιλιοβασανισμενης χωρας μας! Λοιπον που λες, αγαπητε φιλε, επληροφορηθηκα μια προσφατη δημοσκοπιση που αφορουσε στην επικειμενη αναδειξη νεας ηγεσιας στο ΚΙΝ.ΑΛ. Θα μου πεις τωρα και δικαιως, καλα και ποιος ενδιαφερεται!? Τελος παντων, την ειδα και ειλικρινα δεν πιστευα στα ματια μου!! Ο mister novartis… Karalamogios Andreas Loverdos, προηγειται και μαλιστα μακραν παρακαλω, τοσο του συμπαθεστατου κυριου Νικου Ανδρουλακη, οσο και βεβαιως και της κυριας Φωφης Γεννηματα!! Με δεδομενο πως και στην εκλογικη διαδικασια για την εκλογη νεας ηγεσιας στο κομμα της ΝΔ, πριν απο πεντεμιση περιπου χρονια (Συγκεκριμενα τον Ιανουαριο του 2016), που διεξηχθει αναμεσα στους κυριους Τζιτζικωστα, Με’ι’μαρακη, Γεωργιαδη και Μητσοτακη, οι Ελληνες ψηφοφοροι επελεξαν και τελικα εψηφησαν τον, κατα την γνωμη μου, χειροτερο ολων και των τεσσαρων δηλαδη, τον Κυριακο τον Μητσοτακη, αυτο και μονον το γεγονος φανερωνει και καταδεικνυει συμπερασματικα,αλλα και σημειολογικα πως ο Ελληνικος λαος, εχει την ταση και το συνηθιζει αυτο εξαλλου σχεδον παντοτε και με ελαχιστες των εξαιρεσων, το να ψηφιζει, κακους, αποκρουστικους, ανεπαρκεις, καθως και καθολα επιβλαβεις και επιζημιους για την χωρα του, ανθρωπους, οσο επισης και μαυρογιαλουρους πολιτικαντιδες “καριερας”, πολυ πολυ, δυστυχως!! Τελειωνοντας, θα πω αυτο που λιγο ως πολυ, ολοι λεμε μεσα μας, και δεν ειναι αλλο απο… “το δειξε μου τον λαο σου ωστε να σου πω το ποιοι σε κυβερνανε”, και αντιστροφως, “δειξε μου τους κυβερνητες σου, ωστε να σου πω το τι λαος εισαι…!! Τ.Ζ.

  4. Αγαπητε μου Αντρεα πολυ πολυ καλα τα λες, αλλα οπως ομως θα γνωριζεις, ο… φιλος σου ο Ευαγγελος Μαρινακης πρεσβευει, οσο και εκφραζει δημοσιως μια διαφορετικη και εντελως αντιθετη αποψη απο τη δικη σου, και η οποια και συμπυκνωνεται στις εξης αυτες 5 λεξουλες: “Κυριακος Μητσοτακης και ξερο ψωμι”!! Υ.Γ. Παντως, και συμφωνα με την ταπεινη μου γνωμη, εαν ο αειμνηστος Κωνσταντινος Μητσοτακης, βρισκοτανε σημερα στη ζωη, θα φανταζε σιγουρα σαν “Αγιος” μπροστα σε αυτον τον γιο του, τον Κυριακο…!! Τ.Ζ.

  5. Καλησπερα φίλε μου ΤΖ !!Συμφωνο γενικά αλλά ετσι είναι αυτά από πατέρα σε γιο πάει η δουλειά !Τι ήθελες τον τζοτζουκο τον Αδωνις αργηγο !Για μένα ο Ανδρουλακης ισως ήταν μια λύση να μαζέψει τον κόσμο αλλά δεν το βλέπω !Παντως η εμμονή σου στον Μαρινάκη φίλε μου καλε δεν ξέρω αν έχει βάση !!Ισως να γνωρίζεις πράγματα περισοτερα από εμένα !!Εφοπλιστες τέτοιου μεγέθους δεν νομίζω να τους επηρεάζουν ποιος είναι κυβέρνηση !Ετσι και αλλιώς της δουλειές τις κάνουν έξωτερικο !Τωρα να πάρει και κανένα κανάλι και εφημερίδες και αυτο το έχουν τα πλουσιόπαιδα !!Δεν μου έχεις απαντήσει αν ήθελες τον Βαγκελα πρόεδρο στην Παναθα !!Και ποιος δεν θα το ήθελε στις ομάδες !!Αντρεας και να με συνχωρεις έχω στραβώσει λιγάκι με κάτι πράγματα εδώ στο μπλογκ και δεν έχω και καλή διαθεση για πολλες κουβέντες !!

  6. Πολυ πολυ καλημερα στον φιλο μας τον Αντρεα! Ευχομαι, αγαπητε μου φιλε και αδελφε, να σου φτιαξει η διαθεση, την σημερον ημερα!! Αλλωστε, αλοιμονο δεν γινεται και δεν μπορει ποτε, να ειμεθα ολοι μας, ολημερις και ολονυκτις, μες στην καλη χαρα!! Εξαλλου θα ητανε και κατι περιπου σαν αφυσικο, αν συνεβαινε διαρκως και συνεχως κατι τετοιο!! Εν παση περιπτωσι και για να περασω τωρα και στο καιριο αυτο ερωτημα σου, για το αν θα ηθελα για προεδρο στον Παναθηναικο, τον Βαγγελη τον Μαρινακη, η απαντηση προφανως και ειναι ενα τεραστιων διαστασεων “ΟΧΙ”, απο εδω εισαμε εκει κατω, καθως επισης και μεγαλητερο και απο αυτο ακομη της 28ης Οκτωβριου του 1940!! Και αυτο γιατι ο προαναφερομενος “κυριος”, αφενος δεν εχει μαθει ποτε στην ζωη του, πως τουλαχιστον, θα πρεπει να υπολογιζει και να σεβεται (καλα, κατι ειπα τωρα!!) τους ποδοσφαιρικους του αντιπαλους και επισης να μην το συνηθιζει με τοση πολυ μεγαλη ευκολια να “παταει επι… πτωματων”, αλλα και γιατι ολοι εμεις οι Παναθηναικοι θα θελαμε να εχουμε για αφεντικο στην ομαδα μας εναν αληθινο προεδρο και ηγετη, οπου πανω απ’ ολα θα ξερει να αγαπαει και να τιμαει, με την ολη παρουσια του, τον περηφανο, ενδοξο, ιστορικο, οπως επισης και τεραστιο, αυτον συλλογο της χωρας μας, αλλα και χωρις ποτε του(αυτος ο προεδρος, δηλαδη) να επιχειρισει να δημιουργησει προβληματα στις αλλες ομαδες, καθως και στους φιλαθλους-υποστηρικτες αυτων, και γενικοτερα στους υπολλοιπους ποδοσφαιρικους του αντιπαλους… Τ.Ζ.

  7. Διπλωματική απάντηση μου έδωσες !Η αυτο το λες με κρύα καρδιά φίλε μου ΤΖ 😎Αυτά που λες μπορεί να τα λέγαμε και εμεις αν είχατε τον Μαρινάκη πρόεδρο και τα «ισοπέδωνε «με την καλή έννοια όλα !!Το ίδιο θα σου έλεγα και για τον Κόκκαλη !!Αλλα βρε ΤΖ μου μηπως δεν φταίνε τα πρόσωπα ?Μηπως ο Ολυμπιακός οταν έχει πρόεδρο με λεφτά και κύρος μαζί τα σαρώνει όλα !Αυτο έχει δείξει η ιστορία !Δεν τα λέει ο Αντρικος από το ηλιόλουστο Νιουπορτ !Πριν κοκκαλοΜαρινακη εποχή ο θρύλος είχε περισοτερα πρωταθλήματα και κύπελα από τους αντιπάλους του !!Και είχε αντιπάλους ΠΑΟ και ΑΕΚ με προέδρους και παιχταράδες τουλαχιστον στις δεκαετιες 60,70,80,!Τα κρεμαστάρια που λέγαν οι παλιοί τα ξερεις 🤪🤪Καλό Σαββατοκύριακο φίλε ΤΖ Αντρικος

  8. Πες καλύτερα καλέ μου φίλε Τ.Ζ. ένα όχι από εδώ ίσα με τον πυθμένα που βρίσκεται το βουλιαγμένο noor-1 για να κρύψει τις αμαρτίες του υποχθόνιου ιδιοκτήτη του. 😀😀 Μίχος

  9. Να σε καλησπερισω, αγαπητε μου Μιχο, καθως και να σε συγχαρω προσωπικα, εστω και λιαν καθυστερημενα, για αυτην την αναμφισβητητα πολυ, πολυ μεγαλη επιτυχια της αγαπημενης σου ομαδος(ΠΑΟΚ), στο να καταφερει και να πετυχει να κατακτησει αυτη και το φετινο ποδοσφαιρικο κυπελλο Ελλαδος, και ακομη να ευχηθω να επικρατουν και στο μελλον, παντα τετοια και ακομη καλυτερα, ανωτερα, οσο και περισσοτερα!! Τ.Ζ.

  10. Το ότι είπε ο άνθρωπος ςνα τεράστιο όχι με κεφαλαία, ο άλλος το βλέπει ως διπλωματική απάντηση. Γιαυτό δεν είναι για διάλογο. Γιατί δεν αποδέχεται πως άνθρωποι μπορεί να σχηματίζουν και διαφορετικές απόψεις από τις δικές του. Γιαυτό έμεινε απομονωμένος, διότι κατά βάση αυτός δεν δέχεται δίπλα του ανθρώπους που διαφωνούν μαζί του. Για λύπηση είναι στην ουσία, αλλά όπως στρώνει κανείς στη ζωή του, κοιμάται. Οπωσδήποτε συμφωνώ με την άποψη του Τ.Ζ.

  11. Φίλε Τ.Ζ. και εσένα ευχαριστώ και τον φίλο jole7 που είχε δώσει συγχαρητήρια μετά τον αγώνα χωρίς αν και θα και όταν. Και εδώ είναι η διαφορά μεταξύ πολιτισμένων και ευγενικών ανθρώπων και παντελώς ακοινώνητων. Σας ευχαριστώ! Και η επιτυχία φυσικά πολλαπλαδιάζεται, αν αναλογιστεί κανείς το budget των δύο ομάδων. Μίχος.

  12. Αξιοτιμε και αγαπητε μου κυριε(13:31), ειναι για μενα ευνοητο, ευλογο, οσο και προφανεστατο, το γιατι απαντησα με ενα τεραστιο “οχι” σε αυτο το επιμαχο ερωτημα που μου εθεσε ο φιλος μας, ο Αντρεας, εξηγοντας του μαλιστα και τον λογο! Διοτι απλως εχω μαθει στη ζωη μου, με καμια των δυναμεων και σε καμια των περιπτωσεων, να μην επιδιωκω επ’ ουδενι να κανω στους αλλους, οτι δεν επιθυμω και δεν μου αρεσει να κανουνε και εκεινοι σε εμενα και γι’ αυτο αλλωστε καυτηριασα και επεκρινα σε προηγουμενο σημερινο μου σχολιο, την εξοργιστικη νοοτροπια και λογικη ενος τετοιου χαρακτηριστικοτατου φαινομενου και παραδειγματος, και φυσικα προς πασαν αποφυγη, σε ο,τι αυτο εχει να κανει με την κραυγαλεα, οσο και απαραδεκτη αυτη συμπεριφορα, δηλαδη, του πλεονεκτη και παμφαγου (κυριολεκτικα και μεταφορικα) προεδρου του Ολυμπιακου, καθως επισης και γνωστου μεγαλοεφοπλιστου και… μεγαλομιντιαρχη, του επωνομαζομενου κυριου Ευαγγελου Μαρινακη και(του κατα επισημη δηλωση του) και απογονου της Φιλικης Εταιρειας και των αδερφων Δημητριου και Αλεξανδρου Υψηλαντη!! Τ.Ζ.

  13. Τ.Ζ. Συμφωνο απολυτα μαζι σου για ολα οσα στο σχολιο σου 10:58 και απο μενα ενα απειρο ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ για προεδρο τον Μ στον ΠΑΟ

  14. Βρε πάλι την πας την κουβέντα εκεί που θες 1331 !Δεν το είπε το όχι όπως μας λες εσυ !Διπλωματικη 100%η απάντηση !Ποιος λογικός οπαδός δεν θα ήθελε τον Μαρινάκη στην ομάδα του !Εγω αν ημουν άλλη ομάδα με τα χάλια που έχουν με χέρια και με πόδια θα τον ήθελα !!Ποτε ένας από εσάς έκανε διάλογο μαζί μου ?οΦιλος ο ΤΖ πάντα με το γάντι η το βαμβάκι που λένε τις λέει τις κακίες για τον θρύλο αλλά δεν τον παρεξηγώ !Οταν μου λέει ο άλλος ότι ο Ολυμπιακός έχει δυο πρωταθλήματα τι διάλογο να κάνω ρε αδερφε !Σας έχω πει θέλετε δεν θέλετε διάλογο μαζί μου δεν είναι το ζητούμενο !Λεει ο άλλος ο Παοκζης αν πεξουμε 5 φορές θα με κερδίσει και στο Φάληρο !ποιος είναι ο σοβαρός εδώ !Αφου έχει τόσο σιγουριά γιατί δεν μου απαντάει ποτε θα πάρει πάλι πρωτάθλημα !Φιλαρακο στα αθλητικά κουτσα στραβά μπορεί να τα βρούμε με κάποιον !Τα αλλά που λένε οι διάφοροι γραφικοί για εμένα δεν υπάρχει περίπτωση να τα βρούμε !Κακια ψεύδη και ειρωνίες τι διάλογο να κάνω !Συνφωνει η διαφωνείς σε αυτο !Αντρεας αν περάσει

  15. Να πειράξω τον φίλο μας τον ΤΖ αλλά ξέρω ότι δεν θα παρεξηγηθεί η παρεξηγήσει τον Αντρέα !Εμενα αν θυμαμε καλά δεν μου έδωσες Συνχαρητηρια για την κατακτήσει του πρωταθλήματος !Και σπαθενιο το πηρα με 26 βαθμούς από τον δεύτερο και καμία 40ρια από την ομάδα του !Σιγουρα θα δώσει διπλωματική απάντηση διότι ο ΤΖ σαν χαρούμενος και χιουμορίστας άνθρωπος που είναι ξέρει ποτε κάποιος κάνει πλάκα και ποτε τα λέει με κακό τρόπο !!Ο Ολυμπιακός κατακτώντας το πρωτάθλημα σαν αξία η ικανότητα η επίδειξη δύναμης δεν τον αμφισβήτησε κανείς !Και πήγε και στον τελικό και το έχασε από τυχερότερη ομάδα όχι καλύτερη !Αυτη είναι η άποψη μου και δεν είναι οπαδική !Αν εισε ποδοσφαιρόφιλος το βλέπεις !Και να μην ξεχνάτε πρώτος έδωσα Συνχαρητηρια στον ΠΑΟΚ και το άρθρο στο μπλογκ είναι εκεί να το δει οποιος έχει απορία !Πρωτο πρώτο το έγραψα !!Ειπα ένα κυπελο δεν θα μας λείψει !Εχουμε 28 !Ο Μαρινακης έχει 13 κούπες σε 10 χρόνια και ο ΠΑΟΚ 11 σε 96 χρόνια ιστορία Αντρικος Αμ πως που λέει και ο Ζηκος 😜😜🏆

  16. Πριν συνεχίσω με τον φίλο τον ΤΖ για το αν ήθελε τον Βαγγέλη στην Παναθα να συνεχίσω και με τον1331Πρωτον αφού μας λες ότι δεν μπορώ να κάνω διάλογο γιατί μπερδεύτηκες εσύ και ο Μιχος στην κουβέντα που έχω με τον ΤΖ. Δεν σας αρέσει τι έγραψε ο Αντρέας και τον βρίζουμε. Ο Αντρέας όμως ότι λέει το λέει με αποδείξεις και παράδειγμα. Του εξήγησα του ΤΖ που μπορεί να κάνει διάλογο όχι σας εσένα ότι ο Ολυμπιακός είχε επιτυχίες πριν Κόκκας λη Μαρινακη εποχή. Ο αληθινός ηγέτης φίλε μου ΤΖ θα κάνει τα πάντα να προστατεύσει τα συμφέροντα της κάθε ομάδας. Έχουμε δει πολλά κοντά 50 χρόνια που βλέπουμε μπάλα και τους άλλους προέδρους που αγαπούσαν την ομάδα. Δεν πειράζει φίλε μου ΤΖ δεν τον δίνουμε τον πρόεδρο σε άλλους είναι και Ολυμπιακός από κούνια όχι σαν κάτι άλλους που έγιναν πρόεδροι Αντρικος

    • Φιλε και αγαπητε μου Αντρεα, καλησπερα. Ναι πραγματι, δεν σου απεστειλα εγκαιρως τα συγχαρητηρια μου, οχι για οτιδηποτε αλλο, αλλα για τον απλουστατο λογο πως υπηρχανε τοτε ορισμενα τεχνικης φυσεως προβληματακια με τον υπολογιστη μου, την περιοδο δηλαδη, που η ομαδα σου κατακτουσε το φετινο πρωταθλημα ποδοσφαιρου Ελλαδος. Ωστοσο ποτε δεν ειναι αργα και ευθυς αμεσως επανορθωνω και σου τα λεγω, αλλα… Αννας Βισση: Συγχαρητηρια λοιπον, συγχαρητηρια…!! Τ.Ζ.

  17. Δεν είπα αν πέξουμε 5 φορές θα κερδίσω και τα 5 στο φάληρο, είπα αν παίξουμε 5 φορές θα κερδίσω και τα 5 στο Φάληρο. Το εξοχικό μας που μας έχει δώσει τα κλειδιά να μπαινοβγαίνουμε ο noor-1 αυτοπροσώπως, ας είναι καλά.

  18. Μόνο με τον Τ.Ζ. φυσικά. Δεν υπάρχει άλλος. Σε όλους μας αρέσει η κουβέντα με τον Τ.Ζ. επί αθλητικών θεμάτων διότι είναι πολιτισμένος, συνεπής, καλλιεργημένος, ευγενής και ανοιχτόμυαλος. Ούτε κατσούφης, ούτε ακοινώνητος, ούτε ζοχάδας, ούτε ανθρωποδιωκτικός, ούτε εγωκεντρικός.

  19. Αδερφέ ΤΖ άσε τον βαγγελα και τις ευχαριστίες του φίλου μας του Μιχου γιατί η επικαιρότητα τρέχει. Εντάξει πήρε πως πήρε ο Παοκ το κύπελλο αλλά έχει περάσει ένας μήνας και έχουν ανοίξει και οι οίκοι ανοχής. Μάλιστα αυτό θέλω να σου πω οτι άνοιξαν τα “σπιτικά”. Θα υπάρχουν λέει αλλαγές στην λειτουργία των οίκων ανοχής. Εκτός από τα θέματα υγιεινής θα πρέπει να έχουν ανοιχτά τα παράθυρα 😂😂δεν επιτρέπονται χειραψίες 🤣🤣να αποφεύγονται οι στάσεις πρόσωπο με πρόσωπο 😉😉και το καλό τώρα 15 λεπτά ή επίσκεψη 😆😆Δηλαδή ρε ΤΖ μου αν περάσουν 15 λεπτά θα έρθει η κυρία του καταστήματος και θα σου πει πάρε τον π@@@λο😆😆Δηλαδή αν δεν προλάβεις στα 15 λεπτά τι θα κανεις😳😳Ελπίζω μην μου το κόψει το μπλογκ και σίγουρα περιμένω σχόλιο του ΤΖ και άλλων φισικα. Αντρικος red lights 😎

  20. Να και κατσούφης 😜😜Γιατί ρε αδερφε μας την λες ετσι άγρια 😜😜τα ίδια λέτε σε μένα τα ίδια λέτε στον ΤΖ και στο jole 7 ??Δηλαδη αν του έλεγε ο μικρός μας φίλος ο Μίχος του jole 7 ότι ο Ολυμπιακός έχει πάρει μόνο δυο πρωταθλήματα και όλα τα αλλά 44 είναι κλεμμένα πως θα του απαντούσε ??Οταν ακουω τέτοια ζοχαδιαζομαι φυσικό είναι !Να τα πει αυτά κανας Αεκτζής και Παναθηναϊκός πάει στο καλό !Να τα πει ο ΠΑΟΚ τον 11 τίτλων 96 χρόνια ιστορία το λες και ανέκδοτο ποντιακό !Ενταξει βρε εγώ είμαι όλα αυτά που λέτε θα αλλάξει τίποτα ?Η ουσία είναι και κυρίως η αλήθεια ότι ο Ολυμπιακός είναι προτωπορος σε τίτλους και κύπελλα και αυτο δεν αλλάζει ότι και να λεμε !!Ολα τα αλλά τα λένε όπως τους συμφέρει για να καλύψουν τον πισινό τους οι άλλοι !!Δεν φταίει ο Ολυμπιακός αν δεν μπορούν οι άλλοι !οχι δεν τους αφήνει ο θρύλος !Ολα τα χατήρια σας κάνουμε VAR ξένους διαιτητές το αποτέλεσμα το ίδιο !!Αντρικος

  21. Φιλε Αντρεα, οσον αφορα το σχολιο σου (17:15) θα σου απαντησω ως εξης: Εγω, αν θες να ξερεις φιλε μου, ειμαι αφενος ενας παντρεμενος ανθρωπος και αφετερου αποτελω εναν υποδειγματικα πιστο(χα, χα, χα, χα, χα, χα!!!!) και αφοσιωμενο συντροφο και συζυγο μεχρις “κεραιας” και μεχρις εκει που δεν παει αλλο, και επομενως δεν ασχολουμαι με τετοιες ιστοριουλες “σπιτικες” και αλλες τινες!!! ΥΓ. Ε, τωρα μην μου λες εμενα πως δεν… προλαβαινουμε μεσα σε κοτζαμ 15 λεπτα, βρε Αντρεα!!!! Αλλο βεβαια, το οτι στο… μετεπειτα θελουμε να “κουλαρουμε”, να ηρεμησουμε και να χαλαρωσουμε λιγακι!! Σε ετουτη την περιπτωση, φιλε μου, θα συμφωνησω απολυτως μαζι σου πως μας χρειαζεται ακομη λιγακι μια πιστωση χρονου!!! Τ.Ζ.

  22. Αν και τωρα που το ξανασκεφτομαι και ως συνεχεια του ανωθεν(00:00) σχολιου μου, σαν να εχεις πολυ μεγαλο δικιο, βρε αδελφε και φιλε μας Αντρεα! Ακουσον, ακουσον, τι παει να πει, δηλαδη, μεσα σε 15 λεπτα?!! Θαρρω πως η υποθεσης αυτη δεν ειναι του “ψεκαστε σκουπιστε, τελειωσατε”, ακομη, ακομη και εαν επροκειται και για το πιο… “γρηγορο πιστολι”!!! Δεν διαθετουμε μεσα μας ουτε αυτοματισμους, ουτε ειμαστε τηλεκατευθυνομενοι, μηχανοκινητοι, η και ρομποτ, η δεν ξερω και εγω τι αλλο!! Με τετοιες και τοσο αντιξοες συνθηκες, επαχθεστατους ορους, καθως και χρονικους περιορισμους, μωρε σιγα μην… ξαναεπισκεφτω ποτε μου, οικους ευγηριας, συγγνωμη, θελω να πω αυτα τα “σπιτικα” και τους οικους ανοχης!!!! Τ.Ζ.

  23. Ε, λοιπον αρχηγε μου, συγγνωμη αγαπητέ μου (ήθελα να πω) Αντρεα, να μου το θυμηθείς ότι είναι ικανό μέχρι και κυβερνηση να ρίξει, αυτό το επαισχυντο, οσο και κατάπτυστο… νομοσχέδιο-εκτρωμμα σε ο,τι εχει να κανει με αυτό το περιβοητο 15λεπτο στους οίκους ανοχής!!! Ε, όχι κυριοι, παμε εκει περα να ευχαριστηθουμε, να χαλαρωσουμε και να… ξεδωσουμε λιγάκι, δεν θα μας την καταστήσετε με το έτσι θέλω, την όλη… αυτη διαδικασια κάτι ας πούμε σαν… expres και σαν το “γουρούνι στο σακι”, ούτε επισης και θα μας το “βγάλετε αυτό και από την μυτη”!!! Μωρε τι μας λετε, δηλαδη αν καταλαβαινω καλα, θα ειμαστε κάθε φορα με το ρολο’ι’ στο χέρι και μετά από 15 λεπτά θα σημανει… τέλος χρόνου?!! Για μου φαινεται κοιταχτητε, γιατι δεν πατε καθολου μα καθολου καλα!!! Εν προκειμενω, για να μιλησω και για τον εαυτο μου, οπως ειναι απολυτως φυσιολογικό με τέτοιες απαραδεκτες συνθήκες, καταστασεις και μεθοδευσεις δεν γίνεται και δεν μπορώ να “λειτουργησω”, ούτε επισης και να… “αποδωσω” με τίποτα και με καμιά των δυναμεων!!! Αναμφισβητητως κατι τετοιο θα ειναι για μενα ιδιαιτερως καταπιεστικο, οδυνηρο, οσο και ψυχοφθορο, και συνεπως το μόνο που θα καταφερω να μου συμβει θα είναι το να στρεσαριστω και να αγχωθω και κατ’ αυτόν τον τρόπο να “πετυχω” ετσι ενα αποτέλεσμα… μηδεν του μηδενος εις το πηλικιον (επί του επιμαχου… “πρακτεου”, ασφαλως, ασφαλως)…!!! Τ.Ζ.

  24. Συνφωνο φίλε μου ΤΖ😂Το άλλο με το παράθυρο που πρέπει να είναι ανοιχτό ?😂😂😂Σε βάζουν στην μπριζα να κανείς αγώνα δρόμου 😂😂να έχεις και το παράθυρο ανοιχτό !!και εντάξει να είναι σε όροφο το «σπιτικό»αν είναι ισόγειο η υπόγειο το μαγαζί θα σε περνούν και μάτι 😂😂Η πιτσικάρια της γειτονιάς και οι Πακιστάν Ελεφαντοστουν και Μπαγλαντες θα είναι στο παράθυρο !!Παντως ρε εσυ ΤΖ είμαστε όλοι εδώ που σχολιάζουμε αστέρια !Απο το κίνημα Αλαγης που είναι το θέμα του άρθρου έχουμε γράψει από τον ΠΑΟΚ μέχρι και τον πακιστανο να πέρνει μάτι στην Φωκίωνος Νέγρη !!Αμα υπάρχει Αντρικος όλα γίνονται !Γεια σου αρχηγε ΤΖ !Εχουμε λαλήσει από την ζέστη εδώ στο Wales και δεν έχει και καμία παραλία της προκοπής να βρεξω την κορμάρα μου !!Περιμενω το οκ από τον Μπορις να την κάνω για Λουτρακι 👍👍👍

  25. Μου το έκοψαν πάλι βρε ΤΖ μου 😜😜ειχα γράψει κάτι σχετικά με το «σπιτικό «που μου απάντησες !Ειχα γράψει για το παράθυρο που πρέπει να το αφήνουν ανοικτό 😂😂μπορώ να το ξαναγράψω αλλά όπως λέω η πρώτη έμπνευση είναι αλλιώς !!Μπορει να μη το έστειλα και τα κατηγορώ τζαμπα τα παιδιά !Αντε να το ξανα προσπαθήσω !!Οπως είπα ένα από τα μέτρα που παίρνουν εκεί στους οίκους ανοχής είναι τα παράθυρα να μένουν ανοιχτά 😜😜Αν το σπιτικό είναι σε δεύτερο όροφο πάλι καλά !Αν είναι όμως ισόγειο η υπόγειο θα πέφτει και μάτι από τα πιτσιρικια της γειτονιάς η από τίποτα πακιστανους η Ελεφαντοστουν !,!Γεια σου ΤΖ Αντρικος

  26. Έλα ρε ΤΖ μου !Δεν ξέρω τι γίνετε και δεν περνάνε η δεν έρχονται στο μπλογκ τα σχόλια στο άρθρο αυτο !Δεν υπάρχει περίπτωση να κόβονται γιατί έχουν πλακίτσα !Ειχα γράψει ότι στο άρθρο αυτο για την βουλευτίνα του Κιναλ έχουμε γράψει οτιδήποτε θες εκτός από την Κεφαλιδου !Μεχρι και τα μέτρα που παίρνουν οι οίκοι ανοχής που άνοιξαν !Ειχα γράψει και για τα ανοικτά παράθυρα που πρέπει να έχουν τώρα τα σπιτικά «αλλά μου τα κόβει μαλλον η Χαρά 😜😜Δεν βαριεσε τζαμπα γράφω μου φαινετε η κάτι γίνετε με την αποστολή σχολίων μου !!!Αντρικος

  27. Και εδω εχεις μεγα δικιο, αγαπητε μου Αντρικο! Την λεξη “εχεμυθεια”, την εχετε καθολου ακουστα κυριοι της εξουσιας, καθως επισης και σε ποιες των περιπτωσεων επιβαλεται να ισχυει και να επικρατει αυτη?! Κυριε Ελεησον, ακους εκει “ανοικτα παραθυρα” στους οικους ανοχης!! Μενει να δουμε τι αλλο αλογικευτο, οσο και παρανο’ι’κο, θα ακουσουμε!! Και καλα, να ‘ναι τιποτα “ματακηδες” Αφγανοι, Πακιστανοι, Νιγηριανοι, Σομαλοι, Μπαγκλαντεσιανοι, Ρωσοποντιοι, Κουρδοι, η και Ακτης Ελεφαντοστουνιανοι!!! Μην ομως συμβει, κατα κακη μου τυχη, εκεινη την στιγμη να περνα απ’ εξω και συνεπως ετσι με “παρει πρεφα” και ειδηση και καμια… συζυγος!!! Το εσκεφτηκες αυτο ποτε, αγαπητε?! Εκει σε θελω φιλε μου και ενοειται ασφαλως, οτι τα… “εν οικω (ανοχης) μη εν δημω”, οπως πολυ πολυ σωστα λες, αγαπητε μου φιλε και αδελφε!! Τ.Ζ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog