Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κορωνοϊός: Τα νέα μέτρα σε περίπτωση αύξησης κρουσμάτων – Τι ανοίγει από Δευτέρα 31 Μαΐου

- Advertisement -

Τα μέτρα που θα λαμβάνονται σε περίπτωση που παρατηρείται σημαντική αύξηση κρουσμάτων, είναι τα ακόλουθα:

  • Απαγόρευση κυκλοφορίας από τα μεσάνυχτα μέχρι και τις 06.00 το πρωί.
  • Η λειτουργία όλων των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος θα περιορίζεται αποκλειστικά σε ανοιχτό, υπαίθριο χώρο, με φιλοξενία μόνο καθήμενων πελατών και απαγόρευση μουσικής όλο το 24ωρο. Υπό τους κάτωθι υγειονομικούς όρους, απολύμανση καταλόγων στην εναλλαγή των πελατών, απολυμαντικό σε κάθε τραπέζι, υποχρεωτική μάσκα από προσωπικό και πελάτες.
  • Αναστολή κάθε είδους εκδήλωσης όπως live πάρτυ, εμποροπανηγύρεις, λιτανείες, λαϊκές αγορές, συναυλίες, απαγόρευση κάθε είδους συνάθροισης πολιτών άνω των 9 ατόμων για οποιονδήποτε λόγο σε δημόσιο και ιδιωτικό χώρο.
  • Στην εστίαση ως 4 άτομα στο κάθε τραπέζι εκτός αν πρόκειται για οικογένεια (εκεί θα επιτρέπονται 6 άτομα).
  • Αναστολή των οικοδομικών εργασιών.
  • Αναστολή των θρησκευτικών τελετών με εξαίρεση τις κηδείες ως 9 άτομα και τέλεση λειτουργιών μόνο από τους λειτουργούς.

Από Δευτέρα 31 Μαΐου αναμένεται:

  • Η επαναλειτουργία των γυμναστηρίων. Θα ανακοινωθούν κάποιες αλλαγές στο πρωτόκολλο σε σχέση με συγκεκριμένους τύπους ασκήσεων κατά τις οποίες δεν είναι δυνατή η χρήση μάσκας.
  • Η χρήση των γηπέδων 5Χ5 και γηπέδων μπάσκετ σε υπαίθριους χώρους από ερασιτέχνες αθλούμενους και μόνο με τις προϋποθέσεις που ισχύουν για τους επαγγελματίες αθλητές και ειδικότερα με εβδομαδιαίο self test, τήρηση περιορισμών χωρητικότητας, καταλόγους εισερχομένων και όλων των υγειονομικών μέτρων.

Από 01 Ιουνίου αναμένεται η έναρξη των αθλητικών διοργανώσεων εκτός σταδίων, εκτός οργανωμένων αθλητικών εγκαταστάσεων με προϋποθέσεις: Μέχρι 300 άτομα, με μπλοκ ανά 50 άτομα, με rapid test ή PCR, θα γίνονται ηλεκτρονικές εγγραφές χωρίς απονομές, χωρίς θεατές, με χρήση μάσκας πριν την εκκίνηση και μετά τον τερματισμό.

 

Γεράνεια Όρη: Χιλιάδες ζώα κυκλοφορούν ματωμένα – Ψάχνουν τροφή και νερό στα καμένα

Εθελοντική δράση για τις πυρκαγιές στο Σχίνο Κορινθίας

Κορινθία: Δύο νέα θανατηφόρα τροχαία με μηχανές

Επίδαυρος 2021: Το νέο πρόγραμμα παραστάσεων

ΕΟΔΥ: Τα κρούσματα και οι περιοχές που εντοπίστηκαν το Σάββατο 29 Μαΐου

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο πυροβολισμός των “κρουσμάτων” αργεί ακόμη. Αυτό το καθήκον δεν θα το αναλάβουν οι αρχές. Συνιστάτε να το πράξουν οι ευσυνείδητοι μασκαράδες της γειτονιάς σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog