Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Ο Δήμος συνεχίζει τις δράσεις για το περιβάλλον

- Advertisement -

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων παρέλαβε ένα παγκάκι κι έναν κάδο απορριμμάτων, κατασκευασμένα από πλαστικά που ανασύρθηκαν πέρυσι από το λιμάνι Λουτρακίου από την εθελοντική ομάδα Beach Cleaning στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής δράσης “Καθάρισε σε βάθος” #KathariseSeVathos του Dixan και τα τοποθέτησε στο Παραλιακό Πάρκο Λουτρακίου.

Η δράση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, σε συνεργασία με την εθελοντική ομάδα “Beach Cleaning” και του εξειδικευμένου Ινστιτούτου Κυκλικής Οικονομίας.

Το πρόγραμμα του «Καθάρισε σε βάθος» εντάσσεται κάτω από την ευρύτερη στρατηγική αιειφορίας του τομέα απορρυπαντικών & καθαριστικών προϊόντων «για καλό».

 

Μπήκαν ανεμογεννήτριες μετά την φωτιά του 2019 στην Εύβοια; Τι ισχύει τελικά

Καρχαρίας κολυμπούσε δίπλα σε ψαρά στην Κινέτα (φωτο)

Το δώρο της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Πυροσβεστική “Ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει σε πανελλαδικό επίπεδο”

Κορωνοϊός: Τα νέα μέτρα σε περίπτωση αύξησης κρουσμάτων – Τι ανοίγει από Δευτέρα 31 Μαΐου

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κομπλέ που λέει και ένας παλιός φίλος στο μπλογκ !!Ειδατε ότι με την ανακύκλωση μπορεί να κανείς πολλά καλά !Πρωτον στο περιβάλλον, δεύτερον μπορεί να ξαναχρημοποιηθουν σε κάτι άλλο και πάει λέγοντας !Αφου σου δίνει η τεχνολογια την δυνατότητα μέσο της ανακύκλωσης να «βοηθάς «όλους γιατί να μην το κανείς !!Εμεις τα φάγαμε τα ψωμιά μας καλος η κακος τουλαχιστον ας φροντίσουμε το μέλλον τον παιδιών μας τον εγγονών μας και της ανθρωπότητας !Βαλθηκαμε να καταστρέψουμε με την τεχνολογια τον πλανήτη που υπάρχει χιλιάδες χρόνια πριν από εμάς !!Ολοι πρόσφεραν στο παρελθόν εμεις καταστρέφουμε αντί να προσφέρουμε !Αντρικος και δεν είμαι τίποτα οικολόγος και τέτοια κόλπα απλώς λέω τα βασικά

  2. Μετά τις αποτυχίες σε ράλλυ, υδατοδρόμιο, μετά από σκάνδαλα για διορισμούς ημετέρων, το έριξε στο “λεβέντες οικολόγοι” για να μαζέψει ψηφαλάκια. Απέλπιδες προσπάθειες επανεκλογής του είναι αυτές. Μόνο οι βολεμένοι και τα πρόβατα θα τον ξαναψηφίσουν.

  3. Η δράση στο λιμάνι του Λουτρακίου όπου μαζεύτηκαν τα πλαστικά πραγματοποιήθηκε με την συνεργασία του Ομίλου Αυτοδυτών Λουτρακίου.

  4. Από τετοια ξέρει καλά η δημοτικη αρχή να κάμειΕκτός από την αλλαζονεια που έχουν ποιοί;Οι τελευταίοι των περιστασεων Δεν έχουν κάνει ΤΙΠΟΤΑ οδηγησαν το τόποΣτην βρωμια και το παρόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog