Ο Σύλλογος Εθελοντών Πυροπροστασίας Λουτρακίου – Περαχώρας ευχαριστεί τους Εθελοντές Συλλόγων Αττικής, που με δική τους πρωτοβουλία, συγκέντρωσαν είδη πρώτης ανάγκης, για να τα προσφέρουν στους πυρόπληκτους από την φωτιά που ξέσπασε στο Σχίνο Κορινθίας την Τετάρτη 19 Μαΐου 2021. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

“Με μεγάλη μας χαρά υποδεχτήκαμε την Κυριακή 30/5 στα γραφεία του Συλλόγου μας τις Εθελοντικές Ομάδες, Εθελοντική Δασοπροστασία-Πυρόσβεση Γλυφάδας ΕΔΑΠΥΓ, Ομάδα Εθελοντών Πολιτών Αχαρνών “ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΡΟΣΦΕΡΩ”, Εθελοντική Ομάδα Πολιτών Περιστερίου Ε.Ο.Π.Π., οι οποίες με δικές τους πρωτοβουλίες μάζεψαν είδη πρώτης ανάγκης όπως ρουχισμό, τρόφιμα μακράς διάρκειας, ζωοτροφές, φαρμακευτικά είδη (γάζες, αλοιφές εγκαύματος, διάφορα επουλωτικά, φαρμακευτικό υλικό κ.α.) και μας τα παρέδωσαν για την κάλυψη αναγκών των πυροπλήκτων της φωτιάς στον Σχίνο και Αλεποχώρι.

Η διανομή αυτών θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 31/05 από τον Σύλλογο μας προς τους Τοπικούς Συλλόγους του Σχίνου και του Αλεποχωρίου προκειμένου να τα διαχειριστούν και να τα μοιράσουν όπου χρειάζεται.

Η προσφορά και το έμπρακτο ενδιαφέρον των ανωτερω συλλόγων ειναι αξιοθαύμαστη προσφέρουν ήδη τεράστιο Εθελοντικό έργο όχι μόνο στους εντός συνόρων των Δήμων τους αλλά και όπου αλλού χρειαστεί, αυτή είναι άλλωστε και η έννοια του πραγματικού Εθελοντισμού!

Συζητήσαμε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα, ανταλάξαμε απόψεις, απολαύσαμε μια βόλτα στο Πάρκο δεξαμενής και το σίγουρο είναι ότι πλέον ξεκίνησαμε μια νέα και δυνατή Συναδελφική Φιλία Εθελοντικών Συλλόγων, αλληλοστήριξης και κοινών δράσεων.

Εκ μέρους του Προέδρου Μιχάλη Κανάκη, του Δ.Σ. και των Μελών του Συλλόγου Εθελοντών Πυροπροστασίας Λουτρακίου Περαχώρας,

Σας Ευχαριστούμε πολύ από καρδιάς και θα τα ξανα πούμε σύντομα!

Να είσαστε όλοι καλά!”

 

Ποιες επιχειρήσεις δικαιούνται επιδότηση παγίων

Το υγειονομικό πρωτόκολλο για τις Πανελλήνιες Eξετάσεις 2021 – Από σήμερα η διάθεση των test

Γεράνεια Όρη: Χιλιάδες ζώα κυκλοφορούν ματωμένα – Ψάχνουν τροφή και νερό στα καμένα

Εθελοντική δράση για τις πυρκαγιές στο Σχίνο Κορινθίας

Η MOTOR OIL δίπλα στους Εθελοντές με άμεση χορηγία!