Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αποθεωτική η υποδοχή για την Μ.Σάκκαρη – Σήμερα ο μεγάλος τελικός με τον Στ.Τσιτσιπά

- Advertisement -

Το χρυσό κορίτσι του ελληνικού τένις, η Μαρία Σάκκαρη, επέστρεψε από το Παρίσι με την μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας της, αλλά και την πίκρα για τη χαμένη ευκαιρία να βρεθεί και εκείνη στον τελικό του Ρολάν Γκαρός.

Με τον Στέφανο Τσιτσιπά να γράφει ιστορία και να γίνεται ο πρώτος Έλληνας που προκρίθηκε στον τελικό του Ρολάν Γκαρός, το άλλο χρυσό παιδί του ελληνικού τένις, η Μαρία Σάκκαρη, επέστρεψε από το Παρίσι με τη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας της, αλλά και την πίκρα για τη χαμένη ευκαιρία να βρεθεί και εκείνη στον τελικό της διοργάνωσης. Η πρωταθλήτρια τένις, μιλώντας στο ΟΡΕΝ, τόνισε ότι αν και είναι δύσκολο να «χωνέψει» τον αποκλεισμό, τα θετικά που πήρε ήταν περισσότερα και δηλώνει περήφανη που είναι Ελληνίδα.

 

Αντιμέτωπος με την μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του, θα τεθεί σε λίγες ώρες (16:00) ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Ελληνας πρωταθλητής, ο οποίος βρίσκεται στο Νο 5 του κόσμου, καλείται να αντιμετωπίσει τον Σέρβο επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης, Νόβακ Τζόκοβιτς, στον τελικό του πιό φημισμένου Γκραν Σλαμ, του Ρολάν Γκαρός.

«Ηταν ένα όνειρο που έκανα από παιδί, όταν έπαιζα στα γήπεδα της Γλυφάδας. Και τώρα είμαι εδώ. Είναι η πιό σημαντική νίκη στην καριέρα μου», δήλωνε λίγο μετά τον ημιτελικό ο Τσιτσιπάς, ενώ ο Τζόκοβιτς, ζητούσε λίγο περισσότερο χρόνο ανάπαυσης, τοποθετώντας τον αγώνα με τον Ναδάλ στους τρεις καλύτερους που έχει δώσει όλα αυτά τα χρόνια που παίζει τένις σε κορυφαίο επίπεδο.

Τηλεοπτικά στην χώρα μας ο τελικός θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1, αλλά και από το Eurosport1.

 

Δωρεάν rapid test στους Αγίους Θεοδώρους και το Λουτράκι

Νέα παράδοση ηλεκτροκίνητων οχημάτων στις Π.Ε. από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Λουτράκι: Δόθηκε παράταση για την επιχορήγηση των Συλλόγων για το έτος 2021

Οι καταρράκτες και ο Σχίνος κάποια από τα θέματα που συζητήθηκαν στη συνάντηση εργασίας του Δημάρχου κ. Γκιώνη με τον Υφυπουργό κ. Ταγαρά

Στην Κόρινθο χτυπά η «καρδιά» της αυτοδιοίκησης το τριήμερο 2-4 Ιουλίου

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Νταφυ και ο Μπάρτζης είχαν κόσμο να τα λεμε αυτά !Η Σακκαρη που το άξιζε και με το παραπάνω την οικογένεια της και κάτι δημοσιογράφους στην υποδοχή !!Αυτοι είμαστε εμεις οι Έλληνες και βάζω και τον εαυτό μου μέσα !!

  2. Πράγματι ρε. Θα κερδίσουμε τη σίτι είπε, κουβάς. Θα προκριθούμε με άρσεναλ είπε, κουβάς. Τον παοκ τελικό να το σηκώσουμε είπε, κουβάς. Η σίτι το champions league είπε, κουβάς. Ο Στέφανος το ρολάν γκαρός είπε, κουβάς. Το λιοντάρια το Εuro είπε, σίγουρος κουβάς. Ρε τι μαυρόγατος είναι αυτός. Με τι νούμερα μετριέται η γκαντεμιά του????

  3. Η γκαντεμιά μετριέται με κούπες !!Ρε εσυ και εσεις λέτε για μένα πολλά και διαφορά !Δεν σας έχω δει μια φορά να πείτε και εσεις ένα αποτέλεσμα η προβλέψει για κάθε αθλητικό γεγονός ματς κλπ !!Μετα Χριστός προφήτη τι να το κάνω !!Για το Γουίμπλεντον είπα για τον Τσιτσιπα πονηρέ όχι το Γκαρος !!Εγω το έχω πει ότι λέω το λέω πριν !Μετα είναι αργά !!Ο άλλος ο πικραμένος που λέει θα κερδίσει 5 φορές τον θρύλο 😂😂αν το βάλει στο στοίχημα όχι κουβα θα πάει αλλά σε πηγάδι !!Σε άλλο άρθρο αν μπείτε να δείτε ο Αντρεας ανάλυσε αν χάσει ο Στέφανος πως θα χάσει !Αυτα άλλος δεν τα λέει !Λοιπον επειδη εγώ με αλλά ζοχαδιαζομαι και όχι να με λέτε γκαντεμη κλπ σας λέω δεν με νοιάζει !Ο γιατρός έχει πει να σας λέω πάντα ναι !!Αντρικος

  4. Ρε δεν σας είπα τι επαθα το πρωί !Μου έστειλε ο φίλος μου ο Παρασκευας μια φωτογραφία στο μεσενζερ που κυκλοφορεί στο φέισμπουκ !Ηταν η Σακκαρη και δίπλα ο Μητσοτος με την Μαρικα σε φωτογραφία περίπου την ίδια ηλικία με την Σακκαρη !Ρε μιλαμε λες και είναι το ίδιο άτομο !η ομοιότητα μιλαμε απίστευτη !!Σοβαρα δεν κάνω πλάκα !Μετα την είδα και σε άλλες αναρτήσεις την ίδια φωτογραφία !Σατανικα πράγματα !!Παντως η Μαρικα στα νειατα της ήταν ωραία γυναίκα από ότι βλεπουμε !Σαν την Σακκαρη σας λέω !Μερικοι άνθρωποι έχουν ομοιότητες και μοιάζουν με άλλους !Και ο Κυριάκος μοιάζει του Τερρυ Χρυσού αν το έχετε παρατηρήσει 😜😜Αντρικος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog