Αναγνωρίζοντας τη συνεισφορά των Συλλόγων στην προαγωγή του πολιτιστικού και αθλητικού έργου, ανακοινώνεται η παράταση προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών για την επιχορήγηση των Συλλόγων για το έτος 2021, έως και την 18η Ιουνίου 2021, ημέρα Παρασκευή.

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κρίνει αναγκαία την παράταση της προθεσμίας κατάθεσης των δικαιολογητικών καθώς, λόγω της πανδημίας COVID-19 και των περιοριστικών μέτρων, υπάρχει δυσκολία από τους Συλλόγους για την συγκέντρωση των δικαιολογητικών από τις δημόσιες υπηρεσίες.

Πληροφορίες για τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να προσκομίσουν οι ενδιαφερόμενοι βρίσκονται αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Δήμου στο σχετικό link.

Υπενθυμίζουμε πως οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν τις αιτήσεις τους κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου αναφορικά με τον τρόπο παράδοσής τους (τηλ. 2744360128 και 2744360127).

Υπεύθυνος για την παραλαβή αιτήσεων είναι ο κ. Γιάννης Μαυροειδής – Γενικός Γραμματέας Δήμου (τηλ. 2744360126) και αρμόδιος υπάλληλος για πληροφορίες είναι ο κ. Γ. Ντόντος (τηλ. 2744360135).

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Οι καταρράκτες και ο Σχίνος κάποια από τα θέματα που συζητήθηκαν στη συνάντηση εργασίας του Δημάρχου κ. Γκιώνη με τον Υφυπουργό κ. Ταγαρά

Στην Κόρινθο χτυπά η «καρδιά» της αυτοδιοίκησης το τριήμερο 2-4 Ιουλίου

Ο Δήμος Σικυωνίων εξασφάλισε χρηματοδοτήσεις για το πρόβλημα της υδροδότησης

Ξεκινούν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις – Τι θα ισχύει για όσους νοσούν

Ξεκίνησε το πρόγραμμα #gopafree στο Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων