Με δελτίο τύπου ο Δήμος Σικυωνίων γνωστοποιεί ότι εξασφάλισε τις έκτακτες χρηματοδοτήσεις για το πρόβλημα της υδροδότησης. Η άμεση και ουσιαστική ανταπόκριση του υφυπουργού Περιβάλλοντος Νίκου Ταγαρά, συνέβαλε στην εξασφάλιση της χρηματοδότησης. Αναλυτικά το δελτίο τύπου αναφέρει:

“Ευχάριστες ειδήσεις είχε η χθεσινή μέρα για το δήμο Σικυωνίων. Οι προσπάθειές μας για την εξασφάλιση έκτακτων χρηματοδοτήσεων για το πρόβλημα της υδροδότησης του Διμηνιού, έπιασαν τόπο.

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Υποδομών το ποσό των 500.000€ για την αποκατάσταση της υδροδότησης της κοινότητας Διμηνιού, το οποίο μαζί με την έκτακτη χρηματοδότηση που αναμένεται από το Υπουργείο Εσωτερικών, θα αποκαταστήσουν την υδροδότηση της Κοινότητας, έως ότου ολοκληρωθεί το μεγάλο έργο που θα λύσει οριστικά το πρόβλημα.

Το ευχάριστο νέο ανακοινώθηκε, σήμερα Σάββατο 12 Ιουνίου, σε συνάντηση που είχε ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος Νίκο Ταγαρά, τον οποίο ευχαρίστησε διότι συνέβαλε τα μέγιστα για την εξασφάλιση της χρηματοδότησης.

Παράλληλα στη συνάντηση έγινε εκτενής συζήτηση για τα έργα που προγραμματίζονται ή και εκτελούνται στο δήμο Σικυωνίων, τα οποία εμπίπτουν στις αρμοδιότητες του Νίκου Ταγαρά και αφορούν τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια, αποχετευτικά, ύδρευση, αντιπλημμυρικά, διάβρωση ακτών, διαχείρισης των υδάτων της λίμνης Στυμφαλίας και του φράγματος Ασωπού, σχέδια διαχείρισης κινδύνων πλημμύρας, κ.ά.

Ο Νίκος Ταγαράς, έχοντας πολυετή εμπειρία ως αυτοδιοικητικός, κατανοεί απόλυτα τα προβλήματα που ανακύπτουν στην αυτοδιοίκηση και είναι πάντα πρόθυμος να βοηθήσει στην επίλυσή τους.

Τον ευχαριστούμε θερμά, για την άμεση και ουσιαστική ανταπόκρισή του και την αμέριστη στήριξη στο Δήμο.”

Ξεκινούν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις – Τι θα ισχύει για όσους νοσούν

Ξεκίνησε το πρόγραμμα #gopafree στο Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων

Η καταστροφική πυρκαγιά στο Λουτράκι επιβεβαίωσε την ανεπάρκεια του μηχανισμού δασοπυρόσβεσης

Μαθητικό φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Κόρινθο

ΓΣΕΕ: Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η συμμετοχή στην απεργία