Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ συγχαίρει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών για την εξιχνίαση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά

- Advertisement -

Τα γραφεία του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής στον 11ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής επισκέφτηκε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Μιχάλης Καραμαλάκης.

Ο κ. Καραμαλάκης βρέθηκε στη ΓΑΔΑ το βράδυ της Πέμπτης, με σκοπό να συγχαρεί τους αξιωματικούς που χειρίστηκαν την υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν.

Ο αρχηγός βρέθηκε στα γραφεία του Ανθρωποκτονιών, όπου συνεχάρη τον διοικητή της υπηρεσίας και τους αστυνομικούς που δούλεψαν τις τελευταίες 37 ημέρες για την εξιχνίαση της δολοφονίας. Επίσης, βρέθηκε στο γραφείο του διοικητή της Ασφάλειας Αττικής, Π. Τζεφέρη, τον οποίο επίσης συνεχάρη.

Ο κ. Καραμαλάκης δεν ξέχασε και τη σημαντική συνδρομή της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών. Πρόκειται για την υπηρεσία που «ξεκλείδωσε» τις έρευνες μέσα από την ανάλυση των ψηφιακών πειστηρίων (κινητό πιλότου, βιομετρικό ρολόι 20χρονης, καταγραφικό). Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη διοικητή της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για να της μεταφέρει τα συγχαρητήριά του.

Πηγές της λεωφόρου Κατεχάκη που παρακολουθούσαν την εξέλιξη της υπόθεσης όλο αυτό το διάστημα, αναφέρουν ότι η εξιχνίαση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν πιστώνεται ως επιτυχία και στον ίδιο τον κ. Καραμαλάκη, ο οποίος επόπτευε όλο αυτό το διάστημα την εξέλιξη των ερευνών.

Αλ. Καλαφάτης

 

Σοκ από την ομολογία του συζυγοκτόνου: “Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρή, σκέφτηκα το παιδί”

συνΔημότες: “Δήμος Σικυωνίων και ΔΕΥΑΣ «τιμωρούν» τους κατοίκους στο Διμηνιό με εξοντωτικά τιμολόγια νερού”

Σε εξέλιξη είναι και σήμερα η δράση ενημέρωσης του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΑΡΡΟ – ΟΞΥΓΟΝΟ και του δήμου Κορινθίων

Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα στον συζυγοκτόνο

Τη ληστεία στο Αλεποχώρι μιμήθηκε ο συζυγοκτόνος της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog