Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα στον συζυγοκτόνο

- Advertisement -

Η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών άσκησε ποινική δίωξη στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κακοποίηση ζώου, για την υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Τα δύο πλημμελήματα για τα οποία ασκήθηκε δίωξη στον 32χρονο είναι ψευδής καταγγελία και ψευδής κατάθεση κατ’ εξακολούθηση.

Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης γιατί, σύμφωνα με την Εισαγγελία, θεωρείται ύποπτος φυγής και τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων, ενώ στο σκεπτικό αναφέρεται ότι πρόκειται για «άνθρωπο χωρίς αναστολές και ύποπτος νέων αξιόποινων πράξεων».

Από ώρα σε ώρα αναμένεται στην Εισαγγελία ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί.

Μετανιωμένος για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν δηλώνει ο σύζυγός της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Ο 33χρονος πιλότος, μέσω του δικηγόρου του Βασίλη Σπύρου, φέρεται να είπε: «Είμαι μετανιωμένος για την πράξη μου, θέλω να τιμωρηθώ» όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή T Live.

newsbreak.gr

 

 

Τη ληστεία στο Αλεποχώρι μιμήθηκε ο συζυγοκτόνος της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά

L. Medical Λουτρακίου: Νέο ουρολογικό – ανδρολογικό τμήμα

«Εγώ σκότωσα την Καρολάιν!» – Ομολόγησε ο πιλότος

Γλυκά Νερά: Πώς ο σύζυγος της Καρολάιν έγινε από μοναδικός μάρτυρας ο βασικός ύποπτος

Γ. Ψυχογιός: Ζητάμε την στήριξη των παραγωγών και του προϊόντος της σταφίδας

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog