Στη γυναικεία πτέρυγα του κρατητηρίου της ΓΑΔΑ κρατείται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών, υπόθεση που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TheTOC, ο δολοφόνος βρίσκεται σε ήρεμη ψυχική κατάσταση μόνος στο κελί του, με ενισχυτική δύναμη της ΕΛΑΣ για την αποκλειστική επιτήρηση του και τη διάθεση ψυχολόγων, από τα ιατρεία της Αστυνομίας σε 24ωρη βάση, αν τυχόν χρειαστεί η συνδρομή τους.

Ο συζυγοκτόνος είναι λιγομίλητος και διαβάζει τη δικογραφία του, ενώ για τα μόνα που ρώτησε είναι κάποια διαδικαστικά θέματα και να πάρει τηλεκάρτα για να επικοινωνεί όχι μόνο με τους δικηγόρους του.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες μιλάει στο τηλέφωνο και είναι ευδιάθετος, ενώ το απόγευμα λογικά θα του φέρουν πράγματα οι δικοί του. Στο κελί του μέχρι στιγμής τον επισκέφτηκαν μόνο οι ψυχολόγοι της ΕΛΑΣ.

“Αισθάνεται λυτρωμένος, μου είπε ότι του αξίζει να τιμωρηθεί”

Στη ΓΑΔΑ βρέθηκε το πρωί ο Βασίλης Σπύρου, ο συνήγορος του 32χρονου πιλότου. Ο κ. Σπύρου μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 είπε πως

“Θεωρώ ότι είναι στην ίδια κατάσταση με την χθεσινή. Του πήγα έγγραφα από την δικογραφία για να τα μελετήσει και αργότερα να μιλήσουμε επ΄ αυτών. Μόλις είχε ξυπνήσει, δεν μπορώ να κρίνω περισσότερα για την κατάσταση του ούτε και θα ήθελα”.

“Έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στο θέμα του χρόνου που παρήλθε από την διάπραξη του εγκλήματος και στην συμπεριφορά του. Θέλω να θυμίσω ότι στο παρελθόν πάρα πολλά εγκλήματα, ειδεχθή, έχουν αποκαλυφθεί μετά από χρόνια, πολλά από τους ίδιους τους δράστες και έχουν τιμωρηθεί”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σπύρου.

Ο συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου επανέλαβε την έκκληση του, αναφέροντας “παρότι αντιλαμβάνομαι το κλίμα και τις εντυπώσεις που δημιουργούνται, παρακαλώ και πάλι να μην υπάρχουν αυτά τα φαινόμενα ανθρωποφαγίας”.

Μάλιστα όπως τόνισε για το έγκλημα που συγκλόνισε την ελληνική κοινωνία είπε πως “και εγώ έχω ταραχθεί”.

Τέλος ο δικηγόρος του δολοφόνου της νεαρής μητέρας συμπλήρωσε “έχω την αίσθηση, ότι μετά την ομολογία αυτός ο άνθρωπος λυτρώθηκε. Μου είπε ότι αξίζει να τιμωρηθεί. Για το παιδί ενδιαφέρεται, παρά το παράλογο της κατάστασης”.

 

“Βόμβα” από Αγγελική Νικολούλη – “Ίσως να υπάρχει και τρίτο πρόσωπο που να εμπλέκεται στη δολοφονία”

Οι τρεις στυγνοί δολοφόνοι που συγκλόνισαν το πανελλήνιο ξεγελώντας τους πάντες

Ξεκινάει πάλι τη λειτουργία του το Loutraki Thermal Spa

Κεραυνός σκότωσε 37χρονο κτηνοτρόφο στο Μέτσοβο

ΔΩΡΕΑΝ Μαστογραφία & Τεστ Παπανικολάου στο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

Δέκα φορητοί απινιδωτές θα μοιραστούν στις Περιφερειακές Ενότητες Πελοποννήσου